Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה טורבו Vs. קליאו ספורט....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משום מה גם אני סופר 6 :beerchug:
איפה אתם סופרים 6?

מה אני שיכור? או שרוני גם קנה קליאו?

ולספור 2 תגובות של אותו בן אדם זה לא נחשב(OB):?

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אבל 3 הגיבו רצוף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

רגע, רגע, מחדש, מחדש !

קודם כל fizban - אתה צודק, אמרת שלוש ברצף וזה נכון :king:

עכשיו לגבי הספירה, אנחנו מדברים על רכבים בשרשור, לא באופן כללי על הכביש, נכון ? :wink:

אני גם הגעתי ל-5:

obarshad

מאור

אני

falou

ודודו

מי עוד ?

גם N.bentovim ?

ניר

פורסם

לגבי צריכת דלק - על חצי המיכל הראשון שלי עשיתי בסביבות 1:11 (נסיעה מנהלתית בלבד, אבל כולל קצת פקקים, נסיעה עירונית וכו')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא יודע איזה צ'יפ חשבת לשים ... אבל 200 כ"ס לא תוציא.. גם לא קרוב... בטח לא שנתון כזה שהטורבו כבר עשה כמה ק"מ טובים :)

אולי 170 .. ביום טוב... עם ערפל קצת ... אולי תשפריץ קצת מים על האינטרקולר בגודל 5 שקל שיש לאיביזה..

בקיצור, לך על הקליאו .. היא הרבה יותר מהנה :)

פורסם

מצטרף קודמים, האיביזה יותר חזקה ויש יותר אופציות לשפר אותה אבל אתה לא יכול להשוות אותה לקליאו בחווית נהיגה בחייך. אם אתה מחפש רק כח אז לך על האיביזה, עם הנאה מנהיגה חשובה (ואני מאמין שכן אז קליאו תהיה הבחירה) בנוגע לדלק השד באמת לא כזה נורא סביב 1 ל10 ובנהיגה חזקה ופקקים 1ל9

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא, אני נוהג על פיאט קופה בינתיים. פה ושם מסתובב גם עם ה HGT.

השתתפתי בהשוואה ישירה בין שתיהן לפני כמה שנים, והקליאו בלטה [יותר] ברוב הפרמטרים שהיו חשובים לכלל הנוהגים, גם לי.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

משהו מוזר עבר על השרשור הזה היום.

בבוקר נמחקו כל ההודעות האחרונות שדיברו על כמות הקליאו בשרשור כולל עריכה של ההודעה הבאה של will.

עכשיו כל ההודעות הוחזרו והעריכה על will נשארה (במקור הוא כתב שעכשיו המספר עלה ל-7).

מאבקים בין המנהלים ? :wink:

בכל מקרה עכשיו בכלל אני לא מבין מאיפה הקרצתם עוד קליאוספורט...

ניר

פורסם

גם עם איביזה טורבו הוא יכול להנות בכיף בסיבובים..למה הבחור איזה נהג מרוצים שיכול להתבעס מהתת היגוי שיש לאיביזה?

יצא לי להיות ים פעמים בנס הרים ולהנות כמו גדול מהביצועים של האיביזה.

הכי טוב שיעשה סיבוב אוו שתים על אחת מהם ויתרשם יותר טוב.

ואל תשכח לעשות קורס נהיגה מתקדמת כמה וכמה פעמים כי אלו רכבים שצריך את זה...ראה דוגמא לכמה קליאו ספורט שהלכו לעולמם בזמן האחרון.

בהצלחה.

פורסם
לא יודע איזה צ'יפ חשבת לשים ... אבל 200 כ"ס לא תוציא.. גם לא קרוב... בטח לא שנתון כזה שהטורבו כבר עשה כמה ק"מ טובים :)

אולי 170 .. ביום טוב... עם ערפל קצת ... אולי תשפריץ קצת מים על האינטרקולר בגודל 5 שקל שיש לאיביזה..

בקיצור, לך על הקליאו .. היא הרבה יותר מהנה :)

http://usera.imagecave.com/eyco/20VTDYNO.jpg

איביזה טורבו 2001 עם ציפ וצנרת 192 כ"ס בגלגל פה בארץ,בגידשה של 1.2 באר בלי קרור...אז דמיין לך כמה יש במנוע.:wink:

פורסם
רגע, רגע, מחדש, מחדש !

עכשיו לגבי הספירה, אנחנו מדברים על רכבים בשרשור, לא באופן כללי על הכביש, נכון ? :wink:

אני גם הגעתי ל-5:

obarshad

מאור

אני

falou

ודודו

מי עוד ?

:wave::wave::wave:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רגע, רגע, מחדש, מחדש !

אני גם הגעתי ל-5:

obarshad

מאור

אני

falou

ודודו

מי עוד ?

גם N.bentovim ?

ניר

גם אני גם אני :-D

לכן הוספתי אחד, לא ממש עקבתי אחרי הספירה שהיתה לפני רק שמתי לב שלא ספרו אותי (ולמה כל הסיפור עם העריכה באמת?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
טוב לאחר חיפוש מעמיק בפורום זה די ברור שהקליאו היא חביבת הקהל....

עכשיו הכף נוטה לכיוון הקליאו, אבל נותר החשש בנוגע לצריכת דלק, מישהו יודע מה הנתונים הרישמיים (לגבי 2 הרכבים)?

לא שאני מבין גדול אך למיטב ידיעתי, בן אדם המחפש רכבים ספורטיביים לא בדיוק נרתע מצריכת דלק.

כמו כן - אחזקתם של רכבים אלו לרוב תהיה יקרה יותר.

• תוכן חדש...