Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה טורבו Vs. קליאו ספורט....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות, אני מציאותי.....

1 ל10 זה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי (זה אפילו מאוד קרוב לקולט של אחותי), אבל אם נגיד ההפרש היה גדול משמעותית לטובת האיביזה, זו נקודת זכות לאיביזה

ד"א אני לא יודע כמה בדיוק האיביזה עושה, ואחרי התגובות שקראתי פה (ובמיוחד אחרי "התקלות" במאור) לא איכפת לי...

בנוגע לאחזקה - לא חשבתי לרגע אחרת

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם מי שמחפש רכב ספורטיבי לא מעוניין להיכנס לבור ללא תחתית.

אחד השיקולים שלי לבחור בקליאו (מול WRX, נניח) היה עלות אחזקה הרבה יותר נמוכה.

אז נכון, הטיפולים (טיימינג :? ) יותר יקרים והאוטו כנראה יהיה פחות אמין מקורולה ממוצעת - ובזה אני יכול ורוצה לעמוד.

אבל בצריכת דלק של 1:6 וביטוח מטורף (אימפרזה) אני לא מעוניין לעמוד ולכן לא קניתי אחת. (בנוסף לשיקולים אחרים)

המכוניות בהן עלות האחזקה אינה שיקול נמצאות הרבה הרבה מעל קליאו/איביזה/אימפרזה - יותר בכיוון של מייבאך/ב.מ.וו M5/ פורשה 911/ פרארי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
גם מי שמחפש רכב ספורטיבי לא מעוניין להיכנס לבור ללא תחתית.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

צודק!!

כל מילה חקוקה בסלע!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
(ובמיוחד אחרי "התקלות" במאור)

אני לא אשם,לא עשיתי כלום.

אני זכאי.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...