Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמי חגי

יש לי דיהטסו שרייד 90 וחגורת הבטיחות שלי התקלקלה, כלומר החלק של התפס, זה שמחזיק את חגורת הבטיחות לא מתפקד.

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג חלק כזה

פורסם

שלום חגי.

העיקר שהכותרת שלך ממצה.

בפירוקיה.

יבואן.

לפלח מחבר (מהמושב האחורי)

תתעזר בדמיון.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

לפלח מחבר, כבר ניסיתי אבל גם שלו היתה מקולקלת :wink:

אני אנסה באיזשהי פירוקיה, אני מקווה שנמצא משהו

פורסם

למה חגורות מרכב אחר לא יתאימו? כי יש לי סט מיותר, שפירקתי מהסקודה 94 שהיתה לי, והם לא מרכב שעבר תאונה.

פורסם

לא יודע אם השאלה באמת כ"כ טובה, ונחכה אולי יש בפורום מי שיודע..

דבר ראשון הוא אם החור לברגים הוא אותו הדבר. מסתבר לי שכן, אבל אני מכיר רק סקודה וסובארו.. ייתכן שבנקודת העיגון של ה"אבזם" יש בעיה לשנות, איך זה מורכב אצלך?

בכל אופן, כשתחליף, תזכור לאחר קצת זמן משחק עם החגורה החדשה, לבדוק ואולי לחזק את ההברגה!

פורסם

קל ליצרן לכתוב את זה, ובוודאי שאמורים להזהיר זאת בדבר שקשור כל כך לבטיחות. אבל עדיין, אם אתה יודע מה אתה עושה, ואתה מוודא שזה בטיחותי, אולי אפשר להתגמש. בוודאי לא באופן גורף, אבל בבטיחות חייבים לכתוב בצורה הכי חמורה, בשביל אלו שלא יודעים באמת מה הם עושים. אם מה שכתבתי נכון, אנו חוזרים לשאלה אם אפשר לעשות משהו בכיוון ההצעה שלי.

פורסם

אז כך: שני הנושאים המודגשים שם- הראשון- להרכיב אביזרי בטיחות רק ע"י מקצוענים. אבל עדיף שאתה תעשה זאת אם אתה יודע שאתה יודע מה אתה עושה, במקום לתת ל"מקצוען" שאתה לא מכיר, וייתכן שכל מה שאיכפת לו זה הזמן שלו, והכסף שלך! אם אתה לא יודע בוודאות, ואתה כן מכיר מישהו אמין, וודאי שתבצע רק אצלו! וכל זה הוא במיוחד בבטיחות! אני שהרכבתי הרבה תשתית חשמל בביתי, לא הכרתי אף חשמלאי אמין אלא רק כאילה שלא, לכן למדתי חשמל, והרכבתי בעצמי, ועכשיו אני יודע שזה טוב. וזה כי זה עניין בטיחותי!

לגבי הדבר השני- "לא לתקן, אלא להרכיב חדש" העניין הוא שלא לתקן, ולא לפתוח! אבל אם יש לך אחר תקין בוודאות, זה וודאי בסדר!

ייתכן שכן הכוונה שגם לא להרכיב משומש, כי אתה לא יכול לסמוך על המקור שלהם אם הם עברו תיקון או לא, ולכן זה לא אמין אם הוא לא חדש. אבל במקרה שלי החגורות היו תקינות ולא עברו שום תיקון, ולכן ייתכן מאד שזה בסדר. הבעיה העיקרית במקרה זה הוא שאסור לסמוך על אף אחד בבטיחות, דרך האינטרנט.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
יש מומחה לחגורות בטיחות "שם-טוב יחזקאל" שברח' חומה ומגדל 28 ת"א, טל' 03-6883991,

נסה אצלו.

בברכה - רפי לין :-)

אכן תודה לך על המלצתך, חיפשתי בפורום חגורת בטיחות חליפית, והלכתי כפי המלצתך.

אכן "שם טוב" יחזקאל אדם מקצועי - לא יקר ונחמד מאד

פורסם
חברים,

הוראות יצרן מצורפות.

מרק יקירי,

קרא שוב את דף היצרן אליו הפנית. הוא מדבר על מותחנים (אלה שמהדקים את חגורת הבטיחות אליך בשעת תאונה חו"ח) ולא על התופסנים של החגורה, והשימוש ברכיב לא חדש אסור עקב האפקט הפירוטכני (כמות קטנה של חומר נפץ).

אם הבעייה בתופסן (להבדיל מהרצועה עצמה), ואין מדובר בחגורה שעברה תאונה - אני לא חושב שיש עילה לפסילה של חלק מפירוק.

• תוכן חדש...