Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם בדיקת רשיונות, או שאולי בגלל האגזוז ועוד תוספות שיכול להיות שיש לך?

אולי האוטו שלך ניראה כמו עץ חג המולד?

סתם בשבילי הידיעה,איזה אוטו זה?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פונטיאק סאנבירד

שמע אני יגיד לך את האמת האוטו הזה היה של אבא שלי והוא היה צבע בורדו...הצבע התקלף ובאלגנים ..קיבלתי את האוטו מתנה צבעתי אותו שחור...מאותו יום לא מפסיקים לעצור אותי בשביל כל דבר הכי קטן שרואים אצלי..אם זה מכשיר קשר שאני מדבר עם חבר שלי ועד זה שאני פשוט עובר לידם...אחרי זה הוא גם קיבל תוספות אבל הבסיס זה הצבע...

פורסם

חביבי, אתה נוהג בערס-מוביל לתפארת. מה אתה מתפלא?

כל בעל ה(ע)ונדה-סיוויק-האצ'בק-אדומה יכול לספר לך שהמשטרה מחפשת "דווקא אותו". ככה זה.

בפעם הבאה שאתה צריך לתדלק, את הכסף שים על שרייד קובייה 93' וסע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על פי מה הוא החליט שהאגזוז לא חוקי? על פי הרעש שהוא מדד את הדציבלים עם המכשיר מדידה המדוייק-האוזניים הגדולות שלו?

אם האגזוז מורכב נכון ולא בולט מצדי הרכב לך למכון רישוי שיבדקו את מידת הדציבלים ואם הוא לא עובר את מידת הרעש המותרת בחוק תלך תשפט והכל יהיה בסדר. יש מספיק אנשים שיעזרו לך בפורום של מקס טונינג.

פה זה לא המקום הנכון לישאול. פה אנשים משלמים כל מה שנותנים להם. עוד מעט תקבל דוח על זה שהאוטו שלך בצבע שחור גם תשלם?

פורסם
על פי מה הוא החליט שהאגזוז לא חוקי? על פי הרעש שהוא מדד את הדציבלים עם המכשיר מדידה המדוייק-האוזניים הגדולות שלו?

אם האגזוז מורכב נכון ולא בולט מצדי הרכב לך למכון רישוי שיבדקו את מידת הדציבלים ואם הוא לא עובר את מידת הרעש המותרת בחוק תלך תשפט והכל יהיה בסדר. יש מספיק אנשים שיעזרו לך בפורום של מקס טונינג.

פה זה לא המקום הנכון לישאול. פה אנשים משלמים כל מה שנותנים להם. עוד מעט תקבל דוח על זה שהאוטו שלך בצבע שחור גם תשלם?

אם זה מקום שבו אנשים משלמים כל מה שנותנים להם אז למה אתה מגיב פה?

אתה יוצר פרדוקס.

אולי הוא מדד את הרעש בזה שחצי מהאזור התעורר כשהבחור לחץ על הגז?

ואם ברשיון רכב הוא לא שינה את צבע האוטו לשחור, אז לא רק שהוא יקבל קנס, אבל גם יקבל הורדה מהכביש.

פורסם
אם זה מקום שבו אנשים משלמים כל מה שנותנים להם אז למה אתה מגיב פה?

אתה יוצר פרדוקס.

אולי הוא מדד את הרעש בזה שחצי מהאזור התעורר כשהבחור לחץ על הגז?

ואם ברשיון רכב הוא לא שינה את צבע האוטו לשחור, אז לא רק שהוא יקבל קנס, אבל גם יקבל הורדה מהכביש.

אגזוז לא צריך לאשר ברשיון. זה חלק שיש לו בלאי וכמו חלק שיש לו בלאי מחליפים אותו פעם ב...

כל עוד האגזוז מורכב נכון, רמת הרעש שלו נמוכה מהמותר בחוק והזיהום שהוא פולט נמוך מהמותר בחוק הוא חוקי. שוטר לא יכול לקבוע את כל אלא רק מהאוזניים ומהריח שלו...רק בגלל שהוא בצבע ניקל זה לא אומר שהוא לא חוקי.

שילך לבדוק אם כל מה שאמרתי אכן נכון ואם כן תביא אישורים למשפט ותצא זכאי.

או יותר פשוט כנס לפורומים של מקס טונינג ואנשים שעברו את מה שאתה עובר עכשיו יעזרו לך יותר ממני ומנסיון אישי שלהם.

אני הפנתי אותך למקום הנכון. אתה יכול גם כמובן לשלם את הדו"ח כמו כל עם ישראל.

תקרא פה את התגובות....

http://www.max-tuning.com/forum/forum_posts.asp?TID=45524&KW=%E0%E2%E6%E5%E6&PN=0&TPN=1

ויש עוד מספיק תרדים דומים

מקווה שיעזור לך קצת

פורסם

גם מנוע זה חלק שיש לו בלאי...

תסכים איתי שרוב האנשים ששמים אותו לא שמים אותו בשביל מטרות ספציפיות אלא בשביל הפוזה,

ולדעתי פותח הת'רד שייך לרוב הזה.

והרוב הזה רק עושים רעש ומפריעים לאנשים.

פורסם

1. איזה אגזוז זה?

2. יש מערכות פליטה למשל של סופרספרינט או ITC שהם חוקיות במידה וקונים אותם מהיבואן. (המשתיק לצורך העיניין הוא אחד מהן) כך גם יש אישורים על ההתקנה. בלי קשר אלו מערכות פליטה שקטות יחסית ומקצועיות.

3.תחזיר לרגיל תחסוך טיפה ותתקין אחד מהנ"ל אם תרצה. אגזוזים תוצרת עזה\בית לא ממש חוקיים וגם מרעישים מאוד.

פורסם

או שאולי פשוט תיסע עם רגיל ותחסוך מכולנו את הרעש.

אתה לא יודע איזה אגזוז יש לו וישר קופץ על עניין הרעש? אתה ממש כמו הטסטר שהכשיל אותי על אגזוז

האגזוז שיש לי של סופר ספרינט עושה רעש בדיוק כמו האגזוז המקורי אצלי אז מה קופצים על הרעש?

ולא היה לי חורים כאלה או אחרים באגזוז המקורי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני בעל רכב שמותקנת בו מערכת פליטה של ITC במקרה המשתיק התקין אותה-

עצר אותי שוטר- באזור- לאחר ויכוח קרא לבוחן תנועה - וראו איזה פלא- אין בעיה זה חוקי ומותר .

יש לציין אגזוזים של ITC ידועים בשקט שלהם יחסית ורעש שמלווה לפי כמות הסל"דזאת אומרת ניתן לשייט על 100 עם רעש נעים ולא מרעיש סתם שלא לצורך.

מומלץ בחום.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כמה חבל שבארץ החוקים כל כך נוקשים ולא פתוחים לשיפורים כמו בארהב לדוגמה..

אני גם בקרוב רוצה להתקין אגזוז פרי פלו או דוד פתוח.. והאוטו שלי גם בצבע שחור עם קליפרים אדומים

אני מקווה רק שה4 כח סוס שזה נותן יהיו מהנים מספיק

פורסם
אני גם בקרוב רוצה להתקין אגזוז פרי פלו או דוד פתוח.. והאוטו שלי גם בצבע שחור עם קליפרים אדומים

אני מקווה רק שה4 כח סוס שזה נותן יהיו מהנים מספיק

זה לא נותן שום 4 כ"ס ולא נעליים!!!
פורסם

אגזוז זרימה חופשית נותן כמה כוחות סוס,לא?

גזי הפליטה יוצאים בקלות, ולכן המנוע יכול לפעול ביותר חופשיות..

זה מה שאני מבין.

אם מישהו יוכל לבאר את העניין אני אודה לו.

בתודה מראש, אור.

פורסם

רק אל תשכח שאם אתה בוחר לעבור על החוק ועוד בידיעה, אתה עלול לשלם על כך - כשתתיפס שוב אל תבוא לבכות מפני שזה הסיכון שאתה לוקח על עצמך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...