Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני צריך דחוף עזרה.

קראתי הרבה אל אגזוזים אם הם חוקיים , עדיין לא הבנתי בקשר לאגזוז של דרגון.

אתמול אצר אותי שוטר והוריד לי את הרכב מהכביש חלונות שחורים מאחורה ואגזוז לחץ .

וקראתי מאמר שאפשר להשחיר חלונות אחורים זה נכון ואם כן מה אני עושה בקשר לזה איך אני יכול להוכיח שזה חוקי?

ובקשר לאגזוז השוטר לא בדק דציבלים נתתי לו אישור שנתנו לי במפעל שכתוב עליו שמאושר עליי ידי משרד תחבורה ומכון תקנים הוא אמר שהאישור הזה אתה יכול לזרוק הוא לא טוב אמר שיש לי יותר מידי רעש מהאגזוז וקיבלתי הורדה מהכביש.

תגידו לי אם כל משנעשה על ידי השוטר זה חוקי או שלא?

ומה אני יכול לעשות בנידון?

בתודה מראש

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

**********ציטוט מיותר נמחק**********

תקלף את החלונות השחורים, תלך לאגזוזן שיחליף לך אגזוז , תעלה את הרכב לכביש וזה הכל.

אגזוז זה לא חוקי - נקודה.

שום אגזוז של דרגון, של רמוס, של OMP , של זובי , של בובי .. אף אחד מהם לא חוקי, ותאמין לי עברתי את רובם ..

היה לי את כל האישורים, מה שרק תרצה... ותכלס בנינו מזה אגזוז? מי הם שיחליטו שהפיה הזו יותר רחבה מהקודמת .. אגזוז זה אגזוז .. אבל אין למי להסביר .. אתה מבין

שוטרי תנועה לא מבינים בזה, הם רואים אגזוז = הורדה. נקודה.

ואף משרד רישוי לא יתן לך אישור לזה.

פורסם

כמו שנאמר לפני:

אתה יכול להוריד הכל ולהחזיר את הרכב לכביש.

אתה יכול להראות את הכתבה על כך שמותר חלונות שחורים, ולהוריד את האגזוז, ואז לחזור לכביש.

אתה יכול לא להוריד כלום ולא להחזיר את הרכב לכביש.

זה לא מסובך מדי.

תידע אותנו מה ניסגר.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

שימו לב להודעה מספר 30 בסוף עמוד 2 של עמית

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93315&page=2&pp=15

הם במכון שבו הוא עובד לא מכשילים, זה עוד לא הכי בתוקף ולא כולם יודעים בטח שלא שוטרי התנועה. אי לכך תצרך להוריד את המדבקות.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

היי,

ידיד שלי שם תוספת לאגזוז בקצה...עצר אותו שוטר ורצה להוריד לו את הרכב מהכביש..ידיד שלי ניסה להסביר לשוטר שזה לא אגזוז וזה רק תוספת והוא יכול להוריד את זה במקום..אבל השוטר התעקש והחליט לתת לו גם קנס על הפרעה לשוטר בתפקיד (פשוט בדיחה..) למזלו של ידיד שלי עברה בדרך עוד ניידת ועצרה הקצין שיצא מהניידת דיבר עם ידיד שלי וביטל לו את הקנס ושיחרר אותו....

כול הבלאגן הזה היה יותר משעה באמצע כביש סואן!!! (סכנה של ממש!!)

איזה ביזיון של משטרה יש לנו כאן!!!

:-)
פורסם

***********ציטוט מיותר נמחק**********

הכי אני אוהב - לשמוע צד אחד של הסיפור....

כולם יודעים למי שוטרים מציקים, כולם יודעים שבעזרת דיבור נאות אפשר לפתור הכל, וכולם יודעים ששימוש יתר באותיות (ה,א,ח,ר,ע) יביא לתגובות כאלה מצד השוטרים כמו גם השימוש במילה "אחי".

פורסם

לדעתי זה סתם חרטוט .. מה הסיכוי שיעצור קצין ויגיד לשוטר "וואלה אחשלי זה אגזוז בנזונה מה נתת לו דו"ח זה חוקי לגמרי .. גם לי יש את זה באונו שלי !" ..

ואי אפשר לבטל קנס כלכך מהר..

פורסם

כנס לפורומים של מקס טונינג. תקבל שם עזרה מאנשים שמבינים קצת יותר מאשר אנשים שחושבים שסופית לאגזוז זה לא חוקי.:conf: לא כל מה שהשוטר אומר ולא כל דבר שקיבלתם עליו דו"ח זה חוקי.

היה שם בחור עם מיקרה כמו שלך שהגיע למשפט והביא אישור שהאגזוז לא חורג מרמת הרעש המותרת בחוק ויצא זכאי. אלא אם כן האגזוז שלך באמת עושה הרבה רעש.

פורסם

אתם עדיין לא מבינים שזה לא האגזוז... :)

תשים אגזוז מסויים על אימפרזה טורבו

תשים אותו אח"כ על אונו 1.4

זה לא ישמע באותו חוזק... יש להתייחס למנוע , לצנרת (למשל צנרת בריאה עם ממיר תשמע הרבה פחות מצנרת 3")

פורסם

גש למכון רישוי לתיקון הליקויים.

הדפס את התקנה החדשה שעמית העלה עם מספרה, אולי תחסך לך קצת עוגמת נפש.

סתם לידע כללי - למה לשים אגזוז פתוח ולהשחיר חלונות באונו 1.4 ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול נסעתי לי לתומי באיזור התעשיה בהרצליה פיתוח היה מפוצץ משטרות .

פתאום אומרים לי לעצור בצד . עצרתי השוטרים יוצאים מהאוטו אומרים לי תניע , תן גז , יותר גז ואז כבה מנוע. ואז הוא אומר לי טוב אתה יודע שאגזוז לחץ (אני יודע שזה פרי פלו זה מה שהוא אמר) לא חוקי בארץ אמרתי לו שלא. אז הוא אמר לי שהוא נותן לי הורדה מהכביש וקנס במקום 1000 ש"ח רק 250 ש"ח ממש התנחמות. בקיצור יש לי יומיים להחליף לאגזוז הרגיל ולבוא להראות לו .

אז הנה תשובה לשאלה שלא נפסקת להישאל האם אגזוז פרי פלו חוקי...התשובה כמובן לא..

אם יש לכם פיתרון אחר להציע לי בנוגע למה לעשות חוץ מלהחליף לאגזוז הרגיל וחזרה אשמח לשמוע

.

תודה.

נ.ב

שחכתי לציין שאחד מהשוטרים היה בוחן תנועה...וכמובן זה היה במקריות העצירה הזאת אותי עצרים לפחות פעמיים שלוש בשבוע כמו כלום רק שהפעם היה את הבוחן תנועה..

בנוסף גם רציתי לציין שאת האגזוז יש לי למעלה משנתיים ולא עשו כלום.

פורסם

מזל טוב על זה שעוצרים אותך פעמיים שלוש בשבוע, כניראה שיש על מה.

תעשה כמו שעושים הרוב(במיוחד עם ג'אנטים), תחליף לרגיל,תעבור את הבדיקה ותחזיר את שלך.

או שאולי פשוט תיסע עם רגיל ותחסוך מכולנו את הרעש.

פורסם

מה באמת??? :shock: אין מצב! דיי אתה סתם עובד עלינו!

אם אני זוכר נכון אז דנו על זה רבות פה בפורם,אין אגזוז פרי פול שהוא חוקי בארץ! גם אם זה דראגון או גם אם זה רמוס,לא משנה אם נתנו לך אישור על כך האשיור הזה לא תקף.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מזל טוב על זה שעוצרים אותך פעמיים שלוש בשבוע, כניראה שיש על מה.

.

אין על מה...סתם בדיקת רישיונות בגלל שמשעמם לשוטרים עובדה זה הדו"ח הראשון שלי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...