Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נכון לעכשו יש לי אישור.. נסעתי לאפי בבני ברק איפה שהתקנתי את האגזוז הסברתי לו את הסיפור ובתוך 5 דק' יצאתי עם אישור...

עוד מעט אני הולך למשטרה ונראה מה יהיה..

נקווה לטוב..

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא יודע איזה אגזוז יש לו וישר קופץ על עניין הרעש? אתה ממש כמו הטסטר שהכשיל אותי על אגזוז

האגזוז שיש לי של סופר ספרינט עושה רעש בדיוק כמו האגזוז המקורי אצלי אז מה קופצים על הרעש?

ולא היה לי חורים כאלה או אחרים באגזוז המקורי

למה ישר לקפוץ ולכתוב הודעה?

2 הודעות מעלייך:

גם מנוע זה חלק שיש לו בלאי...

תסכים איתי שרוב האנשים ששמים אותו לא שמים אותו בשביל מטרות ספציפיות אלא בשביל הפוזה,

ולדעתי פותח הת'רד שייך לרוב הזה.

והרוב הזה רק עושים רעש ומפריעים לאנשים.

לא דיברתי על כולם. לא דיברתי שכל האגזוזים הנ"ל עושים רעש ולא אמרתי שאסור לכולם להתקין אותו.

פורסם

טוב האישור לא עזר בכלל..הייתי במשטרה עם האישור אמרו לי שזה אישור שמאשר את טיב האגזוז כלומר שהוא בגדר רמת הרעש המותרת ורמת פליטת הגזים תקינה וזה כמובן לא מספק אותם..

הם רוצים אישור מחברת פונטיאק (בארץ UMI) אישור שהאגזוז הנ"ל מתאים לרכב הנ"ל..

אני יודע שאין יותר מידיי סיכויים שאני אקבל אותו אבל אני ייגש מחר לשם וינסה...

אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע..

פורסם

חברה כל אגזוז פרי פלואו הוא חוקי וחצי כל עוד יש עליו תו תקן של מכון התקנים ועבר בדיקת דציבלים זה שיש לנו שוטרים מיוחדים שחושבים שיש להם מד דציבלים באוזן זה כבר בעייה אחרת. בכל מקרה היום דיברתי עם חבר טוב שלי (שבמקרה הוא פקד במשטרת ישראל) והוא אמר לי את מה שרשמתי למעלה

פורסם

אגזוזים שבהם הגז יוצא ביותר חופשיות מאפשרים למגדש טורבו לעבוד בצורה טובה יותר שכן המגדש טורבו דוחס את האויר למנוע בעזרת הגזים שנפלטים באגזוז

פורסם

טוב נכון לעכשו יש לי אישור.. נסעתי לאפי בבני ברק איפה שהתקנתי את האגזוז הסברתי לו את הסיפור ובתוך 5 דק' יצאתי עם אישור...

עוד מעט אני הולך למשטרה ונראה מה יהיה..

נקווה לטוב..

ידעתי שראיתי אותך בברוך הירש היום בבוקר... חשבתי שבאה איזה קנוורט אמריקאית בבלימת מנוע... מה זה???

ותוריד ת'ספויילר... :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן הייתי שם היום פעמיים...

וזה בתכנון להוריד אותו או יותר נכון להחליף אותו .. אני קניתי כבר פיברגלאס ואני הולך לבנות משו יותר נמוך ונחמד...

פורסם
חברה כל אגזוז פרי פלואו הוא חוקי וחצי כל עוד יש עליו תו תקן של מכון התקנים ועבר בדיקת דציבלים זה שיש לנו שוטרים מיוחדים שחושבים שיש להם מד דציבלים באוזן זה כבר בעייה אחרת. בכל מקרה היום דיברתי עם חבר טוב שלי (שבמקרה הוא פקד במשטרת ישראל) והוא אמר לי את מה שרשמתי למעלה
שלום,

מצ"ב קישור לחלק ב' של מאמר בנושא, שכתבתי באתר שלי למכוניות ספורט בישראל וה"מאיר" בצורה מדוייקת את חוקיות התקנת מערכות פליטה כנדרש בחוק בישראל.www.carinfocus.com/Fmamar8b.htm

מריוס

פורסם

לפותח השרשור ,

הרכב שלך אכן עושה רעש שלא דומה למקור (ואני מכיר את המקור) אז תעשה טובה לנו (תושבי הרצליה ) ותחזיר את המקור או שתוריד טורים כשאתה נכנס בלילה לעיר ,תודה.

ודרך אגב (אם כבר) הרכב שלך מושך את העין (של השוטרים במיוחד) עם הכנף הענקית הזו מאחור ועם הכונס של האינטרקולר מקדימה(על המכסה מנוע כמובן) והרעש שלא חלש במיוחד ,חבל כי לך זה יעלה כסף .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כמה דברים על אגזוז פרי פלואו :

1) ישנם אגזוזים עם אישורים ( לדוגמא : ITC , סופרספרינט ז"ל , רמוס ז"ל ודרגון ) . אבל הרבה גם מוכרים אגזוזים אחרים שמרעישים הרבה יותר ונותים לך כאילו אישור .

2) כל עוד לא מורידים את הממיר הקטליטי ברכב אז הרעש יהיה בגדר הסביר ואם ההתקנה בוצעה אצל מתקין נורמלי האישור שלך תופס .

3) לא סתם אגזוזים מסויימים קיבלו תו תקן . יש אישורים מאוד נוקשים על מנת לקבל תו תקן .

פורסם

כנ"ל

גם לי יש ITC (במקרה גם רנו) ואין לי בעיות- תודה לאל

וחוץ מזה אין לי ממיר בכלל הסרתי אותו לפני שנתיים(שוכב לו במחסן חדש ביותר)-במקום יש צינור ישר מהסעפת לדוד האמצעי(ללא ריתוכים- ושוב תודה ל"משתיק")- ואין לי בעיות עם שוטרים ולא בטסט

ITC ידוע כאגזוז חוקי למהדרין (ובגלל זה המחיר הגבוה) חברה איטלקית התחילה את דרכה ביצור מערכות פליטה לאלפה רומיאו.

לא אהודים יותר מידי בארץ עקב רעש נבנה( ז"א כמה שעולה הסל"ד כך עולה הרעש- טורים נמוכים אין כמעט רעש)

ובארץ אוהבים רק רעש -

אגזוז ספורטיבי ביותר.

ויש יבואן מורשה בארץ עם תקינה ואישורים- פרסומת אני לא יעשה פה.

לי יש ITC ואף שוטר לא עשה בעיות רק ביקשו אישורים ... הצגתי אישורים ונסעתי לשלום

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...