Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשה לי עם מה שאתה רושם פה ,

הרי לא הגיוני שכל בעלי הקופרות וההונדות ושאר האנשים יחליפו אגזוז כל טסט שהם הולכים לעבור,

לא כולם אבל יש ויש.

כמו שלא הגיוני ששוטר יוריד אותך מהכביש כי "נראה לו לא תקין הדבר הזה שיוצא לך מהתחת של הרכב" ,

אתה חי כמוני בישראל? שוטרים יכולים לעשות מה שהם רוצים בעיקרון.

אם יש חוק ויש אישור של משרד התחבורה לאביזר הזה ויש קבלות שהוא הותקן במקום המיועד לכך , מדוע "מחפשים" את הנהגים ופוגעים בהם?

בעיני המשטרה אנחנו פורעי חוק ומטפלים בנו כמו שמטפלים בפורעי חוק.

גם אם אדם עם רכב סטנדרטי לגמרי התקין כזה דוד \ צינור ודוד , למען הסאונד הסקסי בלבד, מדוע זה בעייתי ?

הסאונד שבעיניך הוא סקסי, בעיניי הסביבה מטריד ומפריע.

התשובות שלי באדום, מקווה שעכשיו תבין יותר טוב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מודה לך על התשובות,

לאחר קריאת כל ההודעות וכמה הודעות פרטיות,

אני פשוט חושב שעלי למצוא מקום מסויים להעביר בו את הרכב טסט,

אם יהיה כזה מקום שלא יעשה צרות ורק יעשה את המוטל עליו, אולי אוכל להחליף דוד \ צנרת ברכב הבא שלי.

בכל מקום נראה שהניירת שווה לכלום בארצנו ושוטרים הם בדר"כ מעל כל חוק, במיוחד אלו ממשטרת התנועה..

חבל לי לקרוא את זה , דיי מוריד את החשק להינות \ לאהוב \ להתעסק עם עניינים מוטוריים בארצנו.

תודה לכל המשיבים .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

האם ״ אגזזי הלחץ ״. האוניברסלים של רמוס חוקיים כפי שהם מציינים באתרים שמוכרים כמו פיט סטופ וכדומה?

אם יש לי מיאטה ואני רוצה להתקין לה אגזוז של רמוס שיש לו תו תקן ממשרד התחבורה האם זה תופס למשהו ?

האם האוטו עובר טסט עם האגזוז?

(לכל מי שלא מרוצה מהמילה.אגזוז כי זה רק למנוע 2 פעימות אל תתעצבנו אני יודע של מנועי 4 פעימות זה נקרא דוד זרימה חופשית ... )

פורסם

כתוב באתר זה טוב - השאלה איזה אישור המשווק מסוגל לתת לך ביד...

כל עוד זה לא משהו רועש מדיי ולא משהו בולט מדיי (אני בפעם האחרונה פשוט צבעתי בצבע תנורים שחור) - אז אף אחד לא יתעלק עליך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...