Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר של לנזר VIBE 430 .

אני מעוניין לחבר אליו סאב חזק , שעוד לא נרכש.

שאלתי היא במידה ואני מחבר אל המגבר אך ורק את הסאב , האם יש אפשרות לגשר אותו בין כל הערוצים - בקיצור , מה ההספק הכי גבוה שאני יכול להוציא ממנו בשביל סאב בודד ? לפי זה אני מעוניין לרכוש בעתיד את הסאב ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
ברשותי מגבר של לנזר VIBE 430 .

אני מעוניין לחבר אליו סאב חזק , שעוד לא נרכש.

שאלתי היא במידה ואני מחבר אל המגבר אך ורק את הסאב , האם יש אפשרות לגשר אותו בין כל הערוצים - בקיצור , מה ההספק הכי גבוה שאני יכול להוציא ממנו בשביל סאב בודד ? לפי זה אני מעוניין לרכוש בעתיד את הסאב ...

אני לא זוכר בדיוק מה הנתונים של הלאנזר (וגם תקח בחשבון שהם קצת גבוהים מדיי), אבל אם מדובר במגבר 4 ערוצים אז לא ניתן לגשר את כולם ביחד לערוץ אחד אלא כל זוג לגשר לערוץ אחד ...

כיום רוב הסאבים החזקים/יקרים הם בעלי DVZ שזה DUAL VOICE COIL או בעברית 2 סלילים, כלומר ניתן לחבר לסאב 2 ערוצים ממגבר ולכן כדאי לך לחקור קצת את הנושא לפני שאתה קונה סאב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק כדי להבהיר , במידה והסאב הוא DVC ניתן להשתמש בכל ארבעת ערוצי המגבר כאשר שניים מגושרים לכל Voice Coil.

Leon Cupra 2009

פורסם

ובמידה ומדובר ב DVC , עד איזה הספק מקסימלי כדאי לי ללכת , במידה ואני משתמש בכל ארבעת הערוצים של המגבר עבור הגברת הסאב ?

המגבר כאמור הוא LANZER VIBE 430.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא יודע מה הסאב שאתה רוצה להתקין, רק תידאג שכל סליל יהיה 4

פחות מזה והמגבר לא יחזיק מעמד

פורסם

השאלה שלי היא , בהתחשב במגבר , על איזה תווך של הספקים אני יכול לעבוד , אם אני מחבר סאב DVC , לכל ארבעת הערוצים של לנזר וייב 430.

לפי זה אני רוצה לחפש סאב מתאים - אני ישמח להמלצות !!!!!

תודה :lol:

בהזדמנות , אני ממש ישמח אם משהו יוכל להסביר לי מה בדיוק ההבדל בין סאב DVC , לבין סאבים "רגילים" .

שוב תודה!!!

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סאב DVC הוא פשוט בעל שני סלילים במקום SVC שזה סליל אחד. הרעיון במקור היה שזה מאפשר לחבר מספר סאבים בכל מיני קומבינות של התנגדויות חשמליות שיתאימו לכל מיני מגברים.

לא ידוע לי מה העוצמה של המגבר בגישור של שני ערוצים, אז אני לא יכול להמליץ לך על שום דבר, אבל תחשוב על זה שבמקום לחבר סאב DVC אפשר גם לקנות שני סאבים, ותחבר אותם למגבר כשארבעת הערוצים מגושרים לשניים.

• תוכן חדש...