Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 540

רנזי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה שואל ברצינות?

540, ללא כל צל אפשרי של ספק. יודע מה, יותר מזה, גם 530 עדיפה - פשוט בה נהגתי וב-540 לא. נהגתי גם ב-A6 2.7BT, אם אתה שואל. מלבד כוח ויציבות מרכב מרשימה אין בה הרבה, והיא גם לא מזדקנת היטב כצפוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

the mid 90 540 has a 4 liters engine

still amazing car

almost m5

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לבדוק את הרכב היטב מכיוון שהטיפולים כ"כ יקרים ויש כמה שדי הוזנחו בצד הזה...

אמנם ה540 לא ממש נפלו לידיים של "כאילו עבריינים שאין להם גרוש על התחת ולקחו משכנתא לקנות אוטו" כמו ה528 אבל אני בטוח שיש גם כמה כאלו. ולכן לבדוק בציציות... אני מכיר כאלו שבכו ויצא להם דם מהעיניים בגלל מכוניות שכאלו, שאכלו חרא מבעלים קודמים שהכי חשוב להם שהאוטו יראה טוב...

המכונית הטובה בקבוצה.... ועם הג'אנט הנכון היא נראית מיליון $$$

haters will hate

פורסם

כבעלים של 535 מודל 2000.. אוטו כמעט זהה למעט ליטר אחד פחות בנפח.

מומלץ בחוםםםםםםם! האוטו מהיר מאוד בימיוחד מ 100 קמש והאלה, מהמקום הוא לא כזה מהיר (לפני זה היה לי אימפרזה טורבו) אבל יש פה עוד חצי טון אקסטרה מעל לאימפרזה.

גם מעל 200 קמש האוטו שקט לחלוטין לא שומעים לא מרגישים כאילו אתה שט ב 80 קמש וזה בעייה תכלס אתה לא מרגיש את המהירות בכלל, ההגה מדוייק האחיזה מעולה, הנוחות האיכות אין מה לדבר בכלל.

דלק לא כזה מטורף כמו שכולם חושבים. הרבה יותר חיכונית מאיפרזה GT משופרת :) בימיוחד מחוץ לעיר האוטו בכלל כמעט לא שותה דלק.

טיפולים לא זולים אבל בהתחשב בזה שעושים אותם פעם ב 20 אלף אז זה ממש סביר ולא כזה WOW. חלקים יקרים אם משהו הולך צריך למשכן כלייה.

ביטוח סביר לרכב בסדר גודל כזה, בהתחלה דרשו ממני 22 רק על מקיף בסוף מצאתי ב 10500 והיה גם ב 9700 בביטוח ישיר, אני נהג צעיר..

מה עוד מה עוד.. מממ...

חשוב מאוד לבדוק שהאוטו טופל במוסכים מורשים ולא אצל חאפרים ושלא נעשו קומבינות, לסדר את הטעיות האלה יעלה היוקר.

כמו כן אני אישית לא ממליץ להכנס עם האוטו למוסך הראשי בקמור לטיפולים. חרא של יחס מחירים כפול מכל מוסך במוו מורשה אחר

סתם לדוגמא סט רפידות אחוריות 1000 שח הם דרשו בלי עבודה

במוסך במוו כדורי בבאר שבע שילמתי 370 שח לסט מקורי במוו.

וכו'..

לוח שעונים איפה שמראה את הק"מ וזה לרוב לא תקין 100% זה מחלה של המכוניות האלה גם בסדרה 7 הישנות..

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

עוד משהו לסדרה 5 עם מנועי ה 8 צילנדרים יש בלמים ובמתלים של סדרה 7.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

אז ככה - מנסיון על 740 (אני יודע, לא אותה מכונית. אבל אותו מנוע...), יש לה "ים" של כוח והנסיעה שקטה ונהדרת. המנוע (4.4 ליטר ולא כפי שכתבו 4 ליטר) לא לוגם דלק. הוא שותה אותו. וכשמדובר ב-98 אוקטן כפי שמומלץ לשים, המחיר קורע את הלב ואת הכיס... (אולי כדאי לעבור לגז?)

מעבר לזה, ה-A6 2.7 טורבו קוואטרו נהדרת, מרווחת יותר מהבימר (!) ובזכות ההנעה הכפולה מתנהגת מעולה. המנוע נמרץ מאוד, המומנט (כבכל טורבו) מסייע לתאוצות ביניים מרשימות וניתן להעלות בקלות לטווחים של 300 כ"ס ומעלה בעזרת עדכוני תכונה וכו'. השלדה בהחלט יכולה להתמודד עם התוספת.

מעבר למה שאמרו כאן, אאודי שטופלה כיאות תהיה אמינה ותראה נהדר גם אחרי 5-6 שנים. שלי משנת 2001, ונראית ח-ד-ש-ה. מעבר לכך - האאודי מרשימה אבל לא "ערסית" כמו הבימר, צריכת הדלק שפויה יותר, הביטוח זול בהרבה והטיפולים זולים יותר.

כך או כך, לא תוכל לטעות! בהצלחה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
רוני, כשאני שומע V8 עם נפח מעל ל-4 ליטר אני נתקף חררה!! זה כמו 4 רומנים עם בקבוקי בירה שיושבים מתחת למכסה המנוע. מי צריך כזה נפח כזה בתקופה שבה ליטר דלק עולה כמו שהוא עולה.

תאמין לי שהונדה אקורד חדשה עם כל 155 הסוסים שלה עושה את העבודה, וגם זה לעיתים יותר מדי...

אני רומני ואני מוחה על העלבון!

אנחנו לא שותים מבקבוקים, אלא רק מכוסות של ליטר.

מי שותה מבקבוק בכלל?

פורסם

הב.מ.וו נראית קרבית ואלגנטית בחבילה אחת, אין על הפנסים שלה במראה האחורית בלילה....

העיצוב שלה רענן גם אחרי 10 שנים...

065.jpg

haters will hate

פורסם
מה ערסי בזה?

norm_31432369D0694639AE5AD7B463998FFF.JPG

שכחת לצרף את הנהג לתמונה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

:? לפי דעתי אתם טועים, הנה דוגמא לבמוו "ערסים"

704865.jpg

406291.jpg

והנה דוגמא לסדרה 5 "ערסית" כפי שאתם קוראים לזה..

704934.jpg

עם כל הפיבר והג'יפה..

לא יודע מה מצאתם ערסי ברכב שלי אבל אם אתם אומרים אתם בטח יודעים מה אתם מדברים.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

יותר מדיי סטיגמה.

אני לא רואה אפילו לא טיפת ערסיות מהב.מ.וו של סטס (TES).

זה בהחלט רכב מכובד שאפשר לראות הרבה אנשיי עסקים מכובדים בגיליי 35+ נוסעים בו.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...