Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנהריה.

ואם חשוב לך להשיג כזה שטיח, קח שטיח בלי לוגו ולך לחנות שרוקמת על בד (כל מיני חנויות קיטשיות שמוכרות חלוקים עם השם הרקום של בן הזוג לזוגות שעוברים לגור ביחד).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סתם שמר אמר לך נהריה, כי אתה גר שם.

בכל אופן קנה שטיח לבד כזה באוטו דיפו, סט עולה 90 שקל, ולך באמת לחנויות האלו בקניונים שרוקמות על חלוקים.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כדי למנוע בלבול - שמר הוא החוקר הרע.

וסקורניס, כל הכבוד שהעברת את השרשור לטכני, כל מי שיחפש חנות שרוקמת על חלוקים לאורך הגעתון, מייד יחפש פה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תגיד לי למה אתה צריך את השטיחים הללו??? גם כך אתה הולך לאבד רשיון במשפט שבא וקרב,הלא כך? :wink: תמכור את האוטו!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

באוטודיפו לא תמצא כאלה כי פשוט אין כאלה,במידה ותמצא משהו דומה המחיר יהיה פי כמה וכמה ממחיר בחנויות פשוטות יותר.

אני בטוח שבנהריה ובאיזור יש לא מעט חנויות קטנות לאביזרי רכב, תתחיל שמה, יש סיכוי יותר טוב, הרבה חנויות מחזיקות כזה סטוק של שטיחים עם לוגו הרכב ( שוב לא מבטיח שהם יהיו בידיוק כמו שאתה רוצה).

אם ענין השטיחים חשוב לך ווהכיס עמוק, כנס לסוכנות אלפא רומאו, ובקש אצלם, אבל התכונן למחיר גבוה.

כמו שהציעו כבר, לקנות בחנות לכלי בניין שטיח מקיר לקיר שחור, ולבקש שיתפרו לך עליו את הלוגו.

יש הרבה חנויות קטנות אשר יעשו את זה במחיר מאוד זול.

• תוכן חדש...