Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם אישתי!!!!!!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
OK... דבר ראשון אישתך צודקת... תשומת הלב באה דבר ראשון לאנשים הקרובים אליך.. רכבים יהיו תמיד...

נקודת מבט אישית... אישתי גם סובלת גם מהמצב הזה. במשך השבוע כשאני מגיע, לרוב כשהיא בשלבי היתקפלות לשינה, ימי שישי (כשהייתי נוסע לעבוד על האוטו, לפני "הפרוייקטים האחרים") היא היתה מיתלוננת גם על מחסור בזמן איכות ביחד. איך העניניים היסתדרו אתה שואל? אני מנצל את הזמן שהיא איתי בצורה יותר אופטימלית. יוצאים יותר, יושבים ומדברים וכו'...

אין מה לעשות, בן/בת זוג קודמים לדברים דוממים. גם לעבודה...

כמו שאמרו כבר, נסה לשתף אותה בעבודה, גם אם היא תשב לידך ותדבר איתך, מדובר כבר בפעילות משותפת וזה הרבה, הרבה יותר כיף! גם לך וגם לה!

אל תרוץ ישר לאוטו. תשב איתה טיפה, דבר איתה על זה, תסביר לה שאתה רוצה שהיא תהיה איתה שם, אולי היא תוכל לעזור לך. הכרתי הרבה נשים ש"נידלקו" על העניין של מכונאות. זה אמנם "עיסוק של גברים" אבל בהחלט יש מקום (רב) ל"טאש" של אישה... אין דבר יותר מדליק מאישה עם סרבל עבודה שיודעת לעבוד על כלים מכאניים. הרבה נשים נירתעות מזה כי בחיים הן לא ראו או נגעו בזה וזה נראה להן מפחיד ומרתיע (ונוגד את כל מה שהן היתחנכו לפיו). הרבה נשים שמתחילות לעבוד על רכבים עושות עבודה יותר טובה מהרבה גברים שאני מכיר (ועובדים הרבה בתחום)!

בקיצור, כמו כל דבר בחיים משותפים, שיתוף הוא חלק חשוב... נסה לשתף אותה בדברים שחשובים לך ותראה עד כמה רמת החיים שלכם כזוג תישתפר!

נ.ב. לך יש מזל גדול שהאוטו שלך נימצא ליד הבית... היתי נותן הכל כדי שזה יהיה המצב שלי!

גילי

גילי

האם לזה התכוונת?

http://img496.imageshack.us/img496/4479/hugwheelwoman2ab.jpg

אשת חיל מי ימצא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מכיר מישהו שהעדיף להתעסק עם הגיטרה בזמנו החופשי ואישתו העמידה אותו במצב שאתה נמצא בו כעת וההוא לא נכנע לה ....

ובצאתו מהבית לאחר הויכוח אישתו הראתה לו, מה קורה לפנדר שזורקים אותה מהקומה השלישית של הבית.

תאזן בין השניים...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הנה משהוא נחמד עבור כל הנשואים ואלה המתכננים להינשא

סוד הנישואים הארוך.

1 - פעמיים בשבוע אנחנו הולכים למיסעדה נחמדה, שותים קצת יין,אוכלים ארוחה טובה ומבלים בחברה טובה.היא הולכת בימי שלישי ואני הולך בימי שישי.

2 -אנחנו גם ישנים במיטות ניפרדות - שלה במטולה ושלי בדימונה.

3 -אני לוקח את אישתי לכל מקום -אבל היא תמיד מוצאת את הדרך חזרה.

4 - אני שואל את אישתי לאן היא רוצה ללכת ביום נישואינו. "מקום שלא הייתי בו כבר הרבה זמן" היא מבקשת. אז אני שולח אותה למיטבח.

5 -אנחנו תמיד מחזיקים ידיים - אם אני משחרר את האחיזה היא לא מפסיקה לקנות.

6 -יש לה מיקסר חשמלי ,טוסטר חשמלי,ואופה לחם חשמלי .פעם היא אמרה לי "יש יותר מידי מכשירי חשמל ואין מקום לשבת" אז קניתי לה כסא חשמלי.

7 -אישתי בדיאטה חדשה :בוטנים ובננות. היא לא הורידה במישקל אבל אלוהים היא יודעת לטפס על עצים עכשיו.

8 -היא קיבלה מסיכת בוץ לפנים וניראתה מצויין במשך יומיים, אבל אז הבוץ ירד.

9 -הוויכוח האחרון היה באשמתי ,אישתי שאלה "מה יש בטלוויזיה??" ואני עניתי "אבק".

ירון מאיר

פורסם

איש אחד חזר מהפאב שיכור בשעה אחת בלילה.... אישתו מתעוררת ושואלת הטון מנומנם "מה השעה?" עשר- עונה הבעל ללא היסוס... בדיוק יוצאת הקוקיה מהשעון וקוראת פעם אחת, "אז למה הקוקיה ציצה רק פעם אחת?" שואלת האישה...." מה רצית שהיא תציץ גם את האפס?......" עונה הבעל.....

מסקנה-צריך לדעת לדבר-רן

פורסם
תעשה איתה סקס בכל הזדמנות. אחרי כמה זמן היא תשמח שאתה הולך לעבוד על האוטו ונותן לה קצת שקט.

לא תמיד עובד:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הפיתרון קליניקה און---:-P
התכוונתי, הפוך!:shock: היא רק תתרגל ליותר!!!:roll::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לכל הצעירים:

מניסיון, כדאי להתחיל עם התחביב ואז עם בחורות.

וסיפור שהיה כך היה - כשהתחלתי לצאת עם אישתי הייתי כבר עמוק בשני תחביבים - מכוניות ישנות ורכיבת שטח, שניהם תחביבים גוזלי זמן, מקום, כסף ולפעמים גם בריאות.

כשעברנו לגור ביחד בדירה ששטחה 32 מטר, כבר התגוררו שם בסלון אופנוע שטח (עם בוץ) ומנוע של חיפושית במהלך אובראול (עם שמן).

בקיצור - היום אין שום בסיס לטענות - ידעת עם איזה פסיכי התחתנת, לא?

אבל......

אני מצדד בכל אילו שמציעים לך למצוא את האיזון העדין שבין לאבד את תחביבך לבין לאבד את משפחתך!

עם השנים התנאים משתנים ומתווספים למשוואה שיקולים נוספים - ילדים, שעות עבודה, שיקולים כלכליים - וחשוב לדאוג לרווחת כולם ולא רק לעצמך.

לא כיף לעבוד על הרכב ולחזור הביתה לפנים חמוצות - תמצא את האיזון!

ואגב (בשביל השושנים) - אישתי מרוקאית...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
לכל הצעירים:

מניסיון, כדאי להתחיל עם התחביב ואז עם בחורות.

וסיפור שהיה כך היה - כשהתחלתי לצאת עם אישתי הייתי כבר עמוק בשני תחביבים - מכוניות ישנות ורכיבת שטח, שניהם תחביבים גוזלי זמן, מקום, כסף ולפעמים גם בריאות.

כשעברנו לגור ביחד בדירה ששטחה 32 מטר, כבר התגוררו שם בסלון אופנוע שטח (עם בוץ) ומנוע של חיפושית במהלך אובראול (עם שמן).

בקיצור - היום אין שום בסיס לטענות - ידעת עם איזה פסיכי התחתנת, לא?

אבל......

אני מצדד בכל אילו שמציעים לך למצוא את האיזון העדין שבין לאבד את תחביבך לבין לאבד את משפחתך!

עם השנים התנאים משתנים ומתווספים למשוואה שיקולים נוספים - ילדים, שעות עבודה, שיקולים כלכליים - וחשוב לדאוג לרווחת כולם ולא רק לעצמך.

לא כיף לעבוד על הרכב ולחזור הביתה לפנים חמוצות - תמצא את האיזון!

ואגב (בשביל השושנים) - אישתי מרוקאית...[/QUOTE]

אף אחד לא מושלם...רן

פורסם

היי שחר

קראתי את כל התגובות לפני, כולם ניסו לייפות, למצוא פתרונות, אולם כולם למעשה מודים שהם באותה הבעיה, כלאמר שאין פתרון מוחלט.

לדעתי כל חבר מועדון שיישאל בנושא "האשה ורכבי האספנות" יספר לך על "צרותיו", שבאופן מפליא דומות לצרותיך.

אינני חושב שאם ננסה "לשתף" את האשה בשיפוץ זה יתן תוצאות, מאחר ואם זה לא בראש שלה - היא תברח מהברזל הזה אחרי 10 דקות.

אינני חושב "שהאשה חשובה מהאוטו" כמו שכתבו צביקה, בני'ם, ואחרים, מאחר והנושא איננו האוטו אלא אתה. התחביב הוא שלך ולא של האוטו. הוא עושה לך כייף, הוא גורם לך סיפוק ואושר. האם כל זה לא חשוב לאשתך?

לכן, לדעתי הפתרון קיים, אך הוא קיים בשני כוונים ואם רוצים לקבל אותו צריך גם לתת אותו. אפשר לקרוא לו "חופש עיסוק", בחיי נישואין מגיע הרגע שכל צד מבין שאי אפשר לעשות הכל יחד, ויש לאפשר לצד השני לעשות דברים שחשובים וכייפים לו ללא בן הזוג. אך, כפי שכתבתי קודם - גם לה יש רצונות לפעילויות מסויימות בלעדיך, ועליך יהיה לקבל זאת. אם שני הצדדים מבינים את זה - זה עובד יופי. אינך הולך איתה לערבי נשים והיא איננה באה לבדוק אצל פלוני אם הפנס מתאים לגרוטאה וכן הלאה.

ולמרות כל הפסיכולוגיה הארוכה הזאת - אסור להגזים באופן טוטלי. עדיין יש לשמור על מינון מסויים, (למרות שתמיד ייראה לך כאילו אתה לא מבלה כמעט עם האוטו ולה ייראה כאילו אתה רק איתו).

אני גם בטוח מניסיון אישי ושל אחרים, שעם הזמן תפחת אצלך ההתלהבות ותפחתנה השעות שתקדיש לשיפוץ. ייתכן שייגמר מהר יחסית, ייתכן שתחכה לחלקים וכד'. והרי אחרי שהרכב יהיה מוכן - ההתעסקות איתו קטנה מאד.

בהצלחה מקרב לב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני גם הייתי בסיפור שלך, היום מצבי יותר טוב, ניסיתי לאזן ולהוריד שעות מחשב ודי קיצצתי בשעות האימיול שגוזל המון זמן. בנוסף אני משתף את אשתי בחוויות ובסיפורים וזה הגיע למצב שהיא התעניינה בתרד של רוני אהרונוביץ' נגד ירחון אוטו, לאחר שסיפרתי לה עליו בצום יום כיפור.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
לפי מה שכתבת שלך לפעמים לא עובד.....או שאני טועה......:confused:

:shock: :shock: :shock3::snipersmi:nono:

• תוכן חדש...