Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם אישתי!!!!!!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רציתי לציין שהבעיה לא קשורה להתמודדות עם "האשה" בלבד, זה קורה גם בצד השני, והבעיה יותר חמורה כי מעבר להצמדות לתחביב זה, מה לעשות עדיין זה מזוהה עם גברים בלבד, ולכן היה גם חוסר בטחון מהכיוון הזה והיו סנקציות, ואין לזה שום קשר למוצא! ואם כבר אז אסיים בבדיחה, היא באנגלית אמנם מי שלא מבין מוזמן לקבל תרגום אישי בה"פ

אירית

The plane was encountering severe problems on a transatlantic flight. Then it got really rough. Finally the pilot - a "good 'ol southern boy" announced in a pronounced drawl: "Folks y'all can tell we're havin' trouble. We can't maintain altitude. So throw all the luggage off the plane, we'll lighten the load and get outta this mess." The luggage went out but it wasn't much better. The pilot then announced: "We're in real trouble here. We're still too heavy. We're gonna have to lose a few people to save all of the rest of us. The only thing I can think of is to do this in alphabetical order. So here goes, starting with 'A'." "Will all the African-Americans please stand up." Nobody moved. "Will all the Blacks please stand up." Still nobody moved. "Will all the Colored's please stand up." Again, nobody moved. A young Black child turned to her mother: "Mom, aren't we all of those things?" Her mother replied: "Nope. Today, we are Schvartzes."

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אירית, את מפספסת משהו.

גם אם האשה היתה מקדישה את ימיה (ולילותיה) להובי מסויים מעבר לכל פרופורציה והגיון, גם אז הגבר היה מתקומם. אז זה לא משנה אם העיסוק שתובע כל כך הוא נשי או גברי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אירית, את מפספסת משהו.

גם אם האשה היתה מקדישה את ימיה (ולילותיה) להובי מסויים מעבר לכל פרופורציה והגיון, גם אז הגבר היה מתקומם. אז זה לא משנה אם העיסוק שתובע כל כך הוא נשי או גברי.

אני לא חולקת עליך, להפך ציינתי והדגשתי כי הבעייה היא לא רק הבת זוג, להן למשל הייתי אומרת עדיף שישקיע בכלי רכב מאשר בנשים והימורים...., אבל בהפוך אצלי לפחות ההשקעה בהובי נתפסה כהשקעה בכלי רכב ובגברים- הבעיה נפתרה עד העונג הבא כמו שנאמר.

שבוע טוב

אירית

פורסם
לאחרונה התחלתי בשיפוץ הטריומף (תמונות בקרוב),לדבריה אני "מבלה" עם הטריומף יותר מאשר איתה, ומיתייחס לטריומף ברגישות יותר מאשר אליה להלן טענותיה:

1.מהרגע שאתה חוזר מהעבודה אתה ישר ניגש לטריומף לבדוק מה שלומה ואחר כך אתה נכנס הביתה,וכמובן אוכל מהר וחוזר אליה.

2. לאחר ה"בילוי" עימה כך לטענתה ,אתה ניכנס למקלחת ו........ ומדליק את המחשב וגולש "בפורום" עד השעות הקטנות.

3.כל נושא איתך קשור רק לטריומף או לרכבי אספנות.

האים כל זה נכון ?

ניסיתי להסביר שזה לא כל-כך נכון, וזה רק זמני לתקופת השיפוץ ,לא עזר, נכון להיום אני נמצא במצב קשה מאוד, אישתי אמרה לי היום או אני או היא ,שאלתי היא, מה עושים ? זקוק לעצות!! תחמונים וכוליי......

מה פתאום הרשית לה לצאת מהמטבח ? :shock:

פורסם
לאחרונה התחלתי בשיפוץ הטריומף (תמונות בקרוב),לדבריה אני "מבלה" עם הטריומף יותר מאשר איתה, ומיתייחס לטריומף ברגישות יותר מאשר אליה להלן טענותיה:

1.מהרגע שאתה חוזר מהעבודה אתה ישר ניגש לטריומף לבדוק מה שלומה ואחר כך אתה נכנס הביתה,וכמובן אוכל מהר וחוזר אליה.

2. לאחר ה"בילוי" עימה כך לטענתה ,אתה ניכנס למקלחת ו........ ומדליק את המחשב וגולש "בפורום" עד השעות הקטנות.

3.כל נושא איתך קשור רק לטריומף או לרכבי אספנות.

האים כל זה נכון ?

ניסיתי להסביר שזה לא כל-כך נכון, וזה רק זמני לתקופת השיפוץ ,לא עזר, נכון להיום אני נמצא במצב קשה מאוד, אישתי אמרה לי היום או אני או היא ,שאלתי היא, מה עושים ? זקוק לעצות!! תחמונים וכוליי......

אני מצאתי פיתרון יצירתי, לאחר שנים של היתנסות מהסוג שלך פשוט בניתי לי בית מלאכה צמוד למטבח כך שמתיי שהיא רוצה לראות אותי פשוט מציצה מהחלון . הן לא ממש צריכות אותנו אלה רק צריכות להרגיש שאנו בהישג יד

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני ביקשתי ממנה פשוט להיות איתי כשאני עם האוטו... מעין משולש אהבה שכזה....

תגיד לה שהיא יכולה לשבת באוטו למרוח לק בזמן שאתה מטפל בו...

תכניס אותה איתך לתוך זה, תשב איתה ותספר לה איך שניכם הולכים לנסוע לכיוון השקיעה בשעת בין ערביים, שאתה משפץ את הרכב בשביל שניכם כי אתה פוחד שהקשר יאבד את הקסם שלו ומכין משהו שתמיד יעזור להחזיר את הרומנטיקה....

לא יודע למה אני מדמיין את עצמי בטריומף פתוחה, עם משקפי טייסים וצעיף... נוסע לבדי בערב בשקט בשקט לכיוון המדבר.

haters will hate

פורסם

טוב אני חייבת לציין ששיעשעתם אותי כהוגן, ואפילו אני מודה לכם, כי אני די עצובה וקריאת הדברים שינתה לרגע את המצב, אל בנדי וארצ'י בנקר היו משתלבים לא רע בשירשור הזה, מכירים את הספר גברים ממרס ונשים מוונוס? זה לא עליכם! לאור הכתוב הייתי מציעה לכתוב ספר בשם נשים מהמטבח גברים מ לה-לה לנד, דורון אני מקווה שחדר השינה שלכם צמוד למטבח למקרה שהיא שם ואתה שם ורק שתהייה בהשג יד ולא בגלל שהיא צריכה אותך.....ובנצי הדמעות לא מפסיקות לנזול, אולי בגלל שהשקיעה נתקעה לי בעין או הצעיף... רולס רויס אם איי פעם יציעו לך עבודה בתור סורוגייט סרב! ושמר אוההה שמר ציטטתי לך משהו:

"מחקר בקופי אדם בגרמניה הראה כי הזכרים ויתרו על מראה אגרסיבי תמורת מראה יופי כפי הנראה בגלל נקבות שהעדיפו לבחור ביופי על פני אלימות".

אירית

פורסם

****לא צריך לצטט ,זה רק הודעה אחת מעל.****אל באנדי המודל הגברי....יש לו כל מה שגבר חולם עליו.... דוג' ישנה, אישה ג'ינג'ית, ילדים מוצלחים, וחינוך הולם.... מכיר את הדברים החשובים בחיים.... והכי חשוב, לא שמענו אף פעם תלונה מפיו......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
****לא צריך לצטט ,זה רק הודעה אחת מעל.****אל באנדי המודל הגברי....יש לו כל מה שגבר חולם עליו.... דוג' ישנה, אישה ג'ינג'ית, ילדים מוצלחים, וחינוך הולם.... מכיר את הדברים החשובים בחיים.... והכי חשוב, לא שמענו אף פעם תלונה מפיו......רן

והוא גם חלומה של כל אישה - חיית מין ומפרנס מעולה

אירית

פורסם
והוא גם חלומה של כל אישה - חיית מין ומפרנס מעולה

אירית

חלומה של כל אישה????

או קיי אני עושה הסבה מקצועית למוכר נעליים ומפסיק לנסות להוריד את הכרס..........

יחי החיים הטובים.

haters will hate

פורסם

תודה רבה לכל העצות.

החלטנו אני ואשתי, שאני לוקח פסק זמן "קצר", ולאחר מכן נחליט על "תוכנית עבודה" שבועית מתוכננת מראש.לידיעתכם, אישתי קראה את כל התגובות. אני מקווה שזה יעזור, לפחות היא הבינה שאני לא הפסיכי היחיד פה, שעוסק בנושא .

ד"א לכל אלה ששאלו, למזלי או לא,אישתי חצי פולניה.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

החלטנו ........כן ...כן.... פסק זמן.....כן.... כן ........להתראות ב-....2030 חצי פולניה עלק...בטח לקחה את כל החסרונות......:-P .......שתדבר עם אישתי (פולניה מחוזקת)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...