Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם אישתי!!!!!!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור הזוי בהחלט,אבל אומר לבנות המין היפה דבר אחד:

צעצוע או לא, מי משחק בזה בסופו של דבר???

ולפותח השרשור - אם לי הייתה טריומף כמו שלך - חברה שלי הייתה יושבת לי על הווריד כדי שאשפץ אותה....

היית מתחיל עם משהו קטן ולוקח את האישה למפגשים, ואז היא הייתה אומרת לך - תראה את זאת עם הגג הפתוח - כזאת אתה צריך... ואז היא תלמד את ההבדלים בין MG לטריומף ותתחיל ממש להציק...

ואז אתה אומר לה יש לי טריומף רוצה לעזור לי לשפץ..... ממממ... כן כן.... אבל בסופו של דבר אתה תיסע פחות ממנה על האוטו... אבל יהיה אוטו....

כשיש משהו שאתה מתלהב ממנו - תדאג ליצור אצלה גם התלהבות, תדאג שזה יהיה משותף לשניכם...

זה גם יחסוך את הלחץ שתמכור אחרי כמה שנים...

haters will hate

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

...

בדר"כ מי שלא מוצא פרטנר

אירית

פורסם

ולפותח השרשור - אם לי הייתה טריומף כמו שלך - חברה שלי הייתה יושבת לי על הווריד כדי שאשפץ אותה....

היית מתחיל עם משהו קטן ולוקח את האישה למפגשים, ואז היא הייתה אומרת לך - תראה את זאת עם הגג הפתוח - כזאת אתה צריך... ואז היא תלמד את ההבדלים בין MG לטריומף ותתחיל ממש להציק...

ואז אתה אומר לה יש לי טריומף רוצה לעזור לי לשפץ..... ממממ... כן כן.... אבל בסופו של דבר אתה תיסע פחות ממנה על האוטו... אבל יהיה אוטו....

כשיש משהו שאתה מתלהב ממנו - תדאג ליצור אצלה גם התלהבות, תדאג שזה יהיה משותף לשניכם...

זה גם יחסוך את הלחץ שתמכור אחרי כמה שנים...

אני לא חושב שהיה עליך לחץ למכור...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני לא חושב שהיה עליך לחץ למכור...

ריטה לא אהבה את הב.מ.וו, מה כבר יכולתי לעשות?

עכשיו אני צריך לקנות רודסטר ישנה ואני מסודר....

ואירית, יש גם בנות בודדות - אבל הן חיות בהכחשה....

haters will hate

פורסם

אחי זאת לא הבמה וזה לא המקום... אבל ממש לא היה קשר לאהבה שלה לבימר...

נהפוך הוא היא בן אדם מאד מפרגן ומבין עניין

אני חושב גם אם הייתה לך קאמרו RS/SS או מוס היא הייתה אומרת לך למכור...

open your eyes זה הייתה בגלל סיבה אחרת לחלוטין.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
ריטה לא אהבה את הב.מ.וו, מה כבר יכולתי לעשות?

עכשיו אני צריך לקנות רודסטר ישנה ואני מסודר....

ואירית, יש גם בנות בודדות - אבל הן חיות בהכחשה....

ללא ספק, ויש כאלה שלא (על הנייר) אבל מתות משעמום ושממון

ולשחר סתם עיצה , שירשור משעשע למדי, אבל אם אתה מחפש תשובה אמיתית , חפש אותה אצל האנשיים המקצועיים, פסיכולוגיה בגרוש זה לא הפתרון ולפני שבני שלא יטעו יכה אותי אני פורשת מהצ'ט, בנצי תזכור הכל היה כמו שנאמר בשפת עמנו בציון "בצחוקים"

אירית

פורסם

אני חושב גם אם הייתה לך קאמרו RS/SS או מוס היא הייתה אומרת לך למכור...

קובי

בשם אלוהי כל הקמרו שבעולם. אחת בי-ם באזור התעשיה, תבוא, תיראה, תיקח, יש גם מנוע גדול...

ביחד נאתר את הבעלים....(אני חושב שאני יודע מי הוא או איך להגיע אליו) חבל על האוטו הזה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני חושב גם הייתה לך קאמרו RS/SS או מוס היא הייתה אומרת לך למכור...

קובי אתה לא צריך לספר לי עם מי יש לי עסק - היא מדהימה, אישה לתפארת וזה נאמר בהומור כי ככה זה היה כשהבאתי את האוטו, היו לנו המון שיחות בסגנון של - סדר העדיפויות שלך שגוי, אתה מבלה עם האוטו יותר ממני וכד'....

בסופו של דבר זנחתי את האוטו, את הסוף כולם מכירים, הוא נמכר... היה מיותר שקניתי אותו, כל הזמן ששרפתי עליו היה לחינם, עוד טעות שמצטרפת לרשימת הטעויות הארוכה ברזומה שלי...

והעיניים שלי פתוחות - הבימר הוצעה למכירה כי אני מפגר, אני יותר מדי חי את הרגע.... טעות אחת עלתה לי ביוקר, אחרי שגילגלתי הרבה כסף החלטתי להפסיק ופשוט לא לעשות כלום אבל לחיות באותה הרמה - סיפור ארוך בפניי עצמו שמעורבים בו 3 בנקים 4 כ"א וילד מפגר אחד.... שממשיך להגיד "יהיה בסדר" בכל הזדמנות. העיניים שלי פתוחות ואת ריטה אני מעריך שהיא איתי למרות הכל....עוזרת ותומכת, נפגעת ומתאכזבת אבל כאן, עוזרת לי לקום.... אז הנה על הבמה הזאת שכולם ידעו : ריטה אני אוהב אוהב אותך, תודה.

haters will hate

• תוכן חדש...