Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם אישתי!!!!!!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחרונה התחלתי בשיפוץ הטריומף (תמונות בקרוב),לדבריה אני "מבלה" עם הטריומף יותר מאשר איתה, ומיתייחס לטריומף ברגישות יותר מאשר אליה להלן טענותיה:

1.מהרגע שאתה חוזר מהעבודה אתה ישר ניגש לטריומף לבדוק מה שלומה ואחר כך אתה נכנס הביתה,וכמובן אוכל מהר וחוזר אליה.

2. לאחר ה"בילוי" עימה כך לטענתה ,אתה ניכנס למקלחת ו........ ומדליק את המחשב וגולש "בפורום" עד השעות הקטנות.

3.כל נושא איתך קשור רק לטריומף או לרכבי אספנות.

האים כל זה נכון ?

ניסיתי להסביר שזה לא כל-כך נכון, וזה רק זמני לתקופת השיפוץ ,לא עזר, נכון להיום אני נמצא במצב קשה מאוד, אישתי אמרה לי היום או אני או היא ,שאלתי היא, מה עושים ? זקוק לעצות!! תחמונים וכוליי......

עיצות תוכל לקבל רק בפורום של בדואים,שיודעים להסתדר עם כמה נשים.

נסה לשתף אותה בחלום,ותאר לה איך שניכם נוסעים לכיוון הזריחה,כששיערה מתבדר ברוח.

{אני מקווה שבטריומף קבריולט עסקינן,אחרת רק בדואי יכול ליעץ לך}

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחרונה התחלתי בשיפוץ הטריומף (תמונות בקרוב),לדבריה אני "מבלה" עם הטריומף יותר מאשר איתה, ומיתייחס לטריומף ברגישות יותר מאשר אליה להלן טענותיה:

1.מהרגע שאתה חוזר מהעבודה אתה ישר ניגש לטריומף לבדוק מה שלומה ואחר כך אתה נכנס הביתה,וכמובן אוכל מהר וחוזר אליה.

2. לאחר ה"בילוי" עימה כך לטענתה ,אתה ניכנס למקלחת ו........ ומדליק את המחשב וגולש "בפורום" עד השעות הקטנות.

3.כל נושא איתך קשור רק לטריומף או לרכבי אספנות.

האים כל זה נכון ?

ניסיתי להסביר שזה לא כל-כך נכון, וזה רק זמני לתקופת השיפוץ ,לא עזר, נכון להיום אני נמצא במצב קשה מאוד, אישתי אמרה לי היום או אני או היא ,שאלתי היא, מה עושים ? זקוק לעצות!! תחמונים וכוליי......

תבדוק טוב טוב את עצמך ולא את אשתך, כמו שכמה הציעו כאן.

מדובר במצוקה סוביקטיבית שלה שנובעת מכך שאתה פשוט לא מאזן בין המכונית ובינה. מה זה "זמני"? הרי כולנו יודעים ששיפוץ רכב יכול לקחת המון זמן. תאר לך מצב הפוך בו היא היה מתעסקת עם משהו בלי לשים לב אליך. ועוד בשעות הקטנות...אהמממ.

לכן עצתי לך היא פשוט לאזן. לא יקרה שום אסון אם הטריומף תשופץ במשך זמן כפול ממה שתכננת. הרי לא מדובר כאן בבעית בריאות או פרנסה. הובי מטרתו לתת שאר רוח, לתת משהו טוב לכולם ותאמין לי שהסבל של בת הזוג שלך לא שווה את כל הטריומף הזאת.

תשמח גם שהיא כועסת מתוך כך שהיא חושקת בנוכחות שלך. יש נשים שרק מתות שהבעל ייצא כבר להתעסק קצת עם הענתיקה...

ועוד משהו בקשר להצמדות למחשב בלילה: יש פתגם (שאני המצאתי אותו...) "מי שנמצא עם הפנים למסך נמצא עם הגב לבית" וזה לא נעים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נושאים מהסוג הזה באמת מזכירים לנו שמעבר לכל הוויכוחים שיש פה לפעמים, מדובר במקום שיש בו באמת אנשים טובים שבאמת אוהבים מכוניות, כיף לקרוא ! מקווה ובטוח שהכל יסתדר :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני גם הוכנסתי לתחום הזה ע"י בן הזוג, אני באה מתחום התעופה, אבל בשבילו זה היה חשוב ושווה, אירית

גם אני מגיע מתחום התעופה.

העיפו אותי מהביה"ס.:lol::multi:

ירון מאיר

פורסם
גם אני מגיע מתחום התעופה.

העיפו אותי מהביה"ס.:lol::multi:

ירון מאיר

קרעת אותי, "נפלתי מריצפה לכיסא" :lol:.

אך צרות של נשואים. איזה מזל שאני רווק :wink:.

ול-shahar7

אני ממליץ לך בסוף השיפוץ לקחת אותה לסופ"ש מפנק באיזה ספא.

אתה תצטרך את זה.

א בשביל לפצות ולפנק אותה.

ב בשביל להיתרענן לפרוייקט הבא :wink:.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מזל שאני לא נשוי .:lol:
קטנצ'יק עכשיו אני צוחקת

אירית

פורסם

שלום.

אני אוסיף מישפט אחד או שנים.

קודם תתיחס בכובד ראש למה שבני הספל כתב כי איין יודע כבעל נסיון.

אגב גם לי קוראים בני וגם לי יש מעט מאוד ניסיון בתחום :wink: .

ידידי אתה חייב להתחשב באשתך היא צודקת 100% ומי כמונו יודעים שנישואים טובים מושטטים בעיקר

על ותרנות. נסה להיות רק ערב אחד בימקומה (לבד משועממת ומתוסכלת) ואז תבין כמה שהיא צודקת.

מה עושים יושבים לשיחה עיסקית אם האשה ומסכמים תנאים כלומר מתחשבים ברצונות שלה כדי לעשות את מה שאתה רוצה. תהיה סבלני כדאי ומישתלם כי ברכב אספנות לפעמים הזמן עומד מלכת.

אגב המהירות היא מהשטן.

לסיכום הקשב לה התחשב ברצונותיה ותאמין לי ניתן למצוא פיתרון טוב.

בהצלחה.

("" לגבי הפולניות הכלל הזה לא אוכל"") פולניה טובה יש רק באגדות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
"הוא אמר לה תשתקי_________ והחליף את האישה...."

"משינה"

הכל נאמר בהלצה כמובן:wink:

ל'

הוא אמר לה תהיי בשקט .....אם כבר אז כבר....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוב, אז בתור אחד שחווה (בהווה ובעבר) את אותן בעיות, אני תמיד מעדיף את האשה על הרכב (ואף דאגתי להרחיק את הרכב מהבית לכמה חודשים עד יעבור זעם) זאת כמה סיבות:

1) למרות שאני מאד אוהב את העיסוק ברכבים המשפחה קודמת לכל.

2) (וזה אני אומר גם לזוגות מתרגשים שאני מגשר בניהם מעת לעת) עו"ד לענייני משפחה הוא עסק יקר, ומגירושין אין מרוויחים אלא רק מפסידים - והשאלה היא אם הרבה או מעט. כלומר אם תביא את העניינים לכדי פיצוץ לא ישאר לך כסף לשיפוץ, ואולי אפילו לא לארוחה במסעדה טובה...

כל פעם שאשתי מעירה לי שעוד פעם הוצאתי כסף על שיפוץ כלשהו ב"גרוטאה הלא נחוצה הזאת" אני עונה לה שאני נהנה מזה, ואם היא אוהבת אותי אז היא צריכה לשמוח כי אני שמח...ובדרך כלל ה נגמר בחיוך :-D .

אשתי בהחלט מוכנה לנסוע (ואפילו לנהוג) ב"גרוטאות" אבל זה לא עושה לה הרבה.

(דווקא בשבוע האחרון יש תזוזה, אך זה נושא לשרשור אחר...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שחר שלום

ידעת שזה יגיע נכון???

כל העצות שנתנו פה אחלה! אולם אשתך חכמה אני מאמינה, והיא תקלוט מייד את כל התימרונים, סבתי ספרה לי שכל פעם שקבלה צמיד יהלומים ידעה שסבי רעה בשדות זרים.

הדרך הנכונה היא קודם כל בלהבין ולשמוע מה באמת מפריע, לא נראה לי שעצם העיסוק אלא דווקא הזמן המוקדש, נסה קצת לאזן ויחד עם זאת נסה להכניס אותה יותר לעניינים, אני מציעה תמיד להביא את בנות הזוג למפגש, ברב המקרים הנשים שמגיעות הן אוהדות ויכולות לסחוף אתן גם את אילו שלא, שאל את רן לדעתי אשתו מאד נהנתה במפגש, אשתו של האחר החלה להצטרף אליו לנסיעות לירידים השונים בעולם.

די מוזר להיות כאן על תקן של מה שמה??? אין לי מושג אהה רות וסטהיימר ... לא לא

אני גם הוכנסתי לתחום הזה ע"י בן הזוג, אני באה מתחום התעופה, אבל בשבילו זה היה חשוב ושווה, העדפתי שיוציא את כל החשקים על כלי רכב מאשר במקום אחר... הראה את מה שכתבתי

אירית

אירית

אישתי היא כמו הרמלאים לא דוגמא לכלום....גם פולניה גם ג'ינג'ית וגם שותפה מלאה לחיים.....

והיא זאת שלוחצת עלי לקנות הארלי....אולי כרגשות אשם (תכונה שלפולנים זכיות יוצרים עליה) על שויתרתי על טיול אופנועים באירופה אחרי הצבא ולפני שהתחתנו....לכל אחד מאיתנו תחומי התענינות שונים, קרירות נפרדות, אבל מעורבים תמיד גם בתחביבים אחד של השני...יש טענות יש מריבות אבל למי אין....כבוד הדדי, הערכה ושיתוף, מביא לתוצאות..... היא מטיילת איתי במוזאונים למכוניות ואופנועים ואני מצטרף אליה לכל מקום שתבחר אין בעיה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תגיד לאישתך דבר אחד חשוב"חבל".

סתםםםםםם... תפנק אותה במשהו, ותבטיח שתיקח אותה לסיבוב אחרי שהאוטו ישופץ.:mm_wink:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

OK... דבר ראשון אישתך צודקת... תשומת הלב באה דבר ראשון לאנשים הקרובים אליך.. רכבים יהיו תמיד...

נקודת מבט אישית... אישתי גם סובלת גם מהמצב הזה. במשך השבוע כשאני מגיע, לרוב כשהיא בשלבי היתקפלות לשינה, ימי שישי (כשהייתי נוסע לעבוד על האוטו, לפני "הפרוייקטים האחרים") היא היתה מיתלוננת גם על מחסור בזמן איכות ביחד. איך העניניים היסתדרו אתה שואל? אני מנצל את הזמן שהיא איתי בצורה יותר אופטימלית. יוצאים יותר, יושבים ומדברים וכו'...

אין מה לעשות, בן/בת זוג קודמים לדברים דוממים. גם לעבודה...

כמו שאמרו כבר, נסה לשתף אותה בעבודה, גם אם היא תשב לידך ותדבר איתך, מדובר כבר בפעילות משותפת וזה הרבה, הרבה יותר כיף! גם לך וגם לה!

אל תרוץ ישר לאוטו. תשב איתה טיפה, דבר איתה על זה, תסביר לה שאתה רוצה שהיא תהיה איתה שם, אולי היא תוכל לעזור לך. הכרתי הרבה נשים ש"נידלקו" על העניין של מכונאות. זה אמנם "עיסוק של גברים" אבל בהחלט יש מקום (רב) ל"טאש" של אישה... אין דבר יותר מדליק מאישה עם סרבל עבודה שיודעת לעבוד על כלים מכאניים. הרבה נשים נירתעות מזה כי בחיים הן לא ראו או נגעו בזה וזה נראה להן מפחיד ומרתיע (ונוגד את כל מה שהן היתחנכו לפיו). הרבה נשים שמתחילות לעבוד על רכבים עושות עבודה יותר טובה מהרבה גברים שאני מכיר (ועובדים הרבה בתחום)!

בקיצור, כמו כל דבר בחיים משותפים, שיתוף הוא חלק חשוב... נסה לשתף אותה בדברים שחשובים לך ותראה עד כמה רמת החיים שלכם כזוג תישתפר!

נ.ב. לך יש מזל גדול שהאוטו שלך נימצא ליד הבית... היתי נותן הכל כדי שזה יהיה המצב שלי!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני באותה בעיה ועוד לא נשוי והיא מתלוננת שאני יותר עם החיפושית הוריאנט וההילמן

ממש בעיה

ועוד משהו יש לה יום הולדת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לגברת שנכנסת לאספנת וחוגגת 30 אשמח להמלצות זה יום הולדת ראשון ביחד (לחברה)

תוכל לקנות לה רכב אספנות , קח צאנס, אולי זה יקרב אותה (לרכבים ואיליך) ואולי זה יומולדת ראשון ואחרון יחד.

כן , מורכב , גם אצלי.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
טוב, אז בתור אחד שחווה (בהווה ובעבר) את אותן בעיות, אני תמיד מעדיף את האשה על הרכב (ואף דאגתי להרחיק את הרכב מהבית לכמה חודשים עד יעבור זעם) זאת כמה סיבות:

1) למרות שאני מאד אוהב את העיסוק ברכבים המשפחה קודמת לכל.

2) (וזה אני אומר גם לזוגות מתרגשים שאני מגשר בניהם מעת לעת) עו"ד לענייני משפחה הוא עסק יקר, ומגירושין אין מרוויחים אלא רק מפסידים - והשאלה היא אם הרבה או מעט. כלומר אם תביא את העניינים לכדי פיצוץ לא ישאר לך כסף לשיפוץ, ואולי אפילו לא לארוחה במסעדה טובה...

כל פעם שאשתי מעירה לי שעוד פעם הוצאתי כסף על שיפוץ כלשהו ב"גרוטאה הלא נחוצה הזאת" אני עונה לה שאני נהנה מזה, ואם היא אוהבת אותי אז היא צריכה לשמוח כי אני שמח...ובדרך כלל ה נגמר בחיוך :-D .

אשתי בהחלט מוכנה לנסוע (ואפילו לנהוג) ב"גרוטאות" אבל זה לא עושה לה הרבה.

(דווקא בשבוע האחרון יש תזוזה, אך זה נושא לשרשור אחר...)

מצטרף: אין מה לעשות, האשה (או חברה לצורך העניין) חשובה מהאוטו! תעזוב ת'אוטו, לפחות עד שהעניינים יירגעו! כהתחלתי לצאת עם החברה הקודמת שלי - מיד הפסקתי להיתעסק עם כל הרכבים שלי (ולא בגלל שהיא אמרה לי-האמת- פשוט לא היה חסר לי בכלל)! ואיזה פלא: כשכבר גרתי איתה, היא באה בעצמה לעזור לי, אם כבר לפעמים (וזה באמת היה לפעמים) התעסקתי עם משהו, בין אם זה היה אופנוע, או וואנדורה, או תחילת "התחייה מחדש" של הקאפרי! והיא בעצמה באה איתי גם לטיולי שטח, שעשיתי! אז, רק כשזה בא ב"טבעי", זה עובד!

אז, עזוב, תן לה את מלוא הצומת לב המגיע לה, ותראה, שאם הזמן זה יעבור לה, והיא עוד בעצמה תתחיל להיתעניין ולבוא לעזור לך!

P.S

דווקא עכשיו לי יש זמן להיתעסק עם הרכבים... יותר מדי...מי צריך?!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...