Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות קונים מסוכנים ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן עיקרי הסיפור :

גיסי אדם תמים החליט למכור את רכבו, הרכב מסוג פיג'ו 406, ST 1.8, שנת 2001 שמור בצורה היסטרית כפי שרק, יקה פוץ כמוהו יכול לשמור על הרכב את הרכב הוא אוהב יותר מאשתו, הרכב בצבע שמים וזוכה לטיפול מסור כילד קטן, אין סוף ציפויי טפלון למינהם, טיפולים תמיד לפני הזמן ורק במורשה, כל קונה פוטנציאלי ושפוי שראה את הרכב רצה לחטוף אותו ומהר לרכב אגב 60000 ק"מ, אך גיסי התמים, מכל הקונים מביני העניין נפל דווקא על קונה מסוכן שבלבל לו את המוח יותר משבועיים לאחר הבדיקה שאגב יצאה מעולה בכל קנ"מ, לאור בלבולי המוח הרבים החליט הגיס להוריד לו סך של כ- 6% מתחת למחירון, לי אין מושג למה ! היות וכבר הציעו לו מחירון מלא קוגם לכן בכל אופן לאחר שנסגרו הדברים בע"פ ביקש הקונה הנמרץ איש חוק במקצועו להבטיח זכויותיו ברכב עד להעברת התשלום המלא לשם כך הסביר לגיסי טלפונית כי יהיה על גיסי לחתום על אישור, כי קיבל ממנו 2000 ש"ח כבטחון ובתמורה לכך לא יימכר הרכב לאדם אחר, עד כאן נשמע סביר או קיי, במעמד קבלת שיק הבטחון נדרש לפתע גיסי וללא כל הודעה מוקדמת לחתום על זכרון דברים שעיקרו הינו "המוכר מתחייב לרכוש את הרכב בחזרה מהקונה בכל שלב באם יתגלה ברכב פגם לאחר רכישתו וללא הגבלת זמן", נוסף על הסעיף הדרקוני הזה נאמר שם כי מרגע קבלת ה - 2000 ש"ח אסור לגיסי לעשות כל שימוש ברכב ויהיה עליו להצהיר על כך בפני עו"ד במעמד מסירת הרכב לקונה, ועוד אי אילו סעיפים מטורפים, לאחר היוועצות עם עו"ד הבין גיסי מדובר בנסיון להפוך אותו לחברת השכרה עבור הקונה, באותו המעמד אמר גיסי לקונה כי אין לו כל כוונה לחתום ושישמור את השיק ברשותו מיד לאחר מכן החלה סאגה של התנצלויות מצד הקונה והבטחות כי גיסי לא יצטרך לחתום על דבר ובלבד שימכור לו את הרכב גיסי התמים הסכים אך אני לא הסכמתי, שהרכב ימכר לאדם הזה בטרם יחתום הוא על מסמך המאשר כי בדק את הרכב במכון בדיקה ומצא אותו מתאים ולשביעות רצונו וכי אין לו כל תביעות, כאשר פנה אליו גיסי עם הנסוח לעיל, אמר לו הקונה "ואם תהיה בעיה ברכב מה אני אעשה, בשלב זה אמרתי לגיסי עזוב הבנאדם כנראה אינו בר דעת ובוודאי לא מחובר למציאות, שמתוך דבריו עלה עוד כי הוא מצפה לקבל אחריות יצרן על הרכב, בסופו של דבר הסכים לחתום על האישור, המחיר נסגר הכל סוכם ואז בדקה ה - 90 במעמד העברת הבעלות החל שוב להתווכח על המחיר רצה להוריד עוד ולקבל גם את המערכת היוקרתית ללא כל תשלום, כל הסיפור נמשך למעלה משבועיים במהלכם יכל גיסי למכור את הרכב לאנשים אחרים שפויים ומחוברים, והמסקנה היא אל תהיו תמימים ובטח לא סנטימנטליים כלפי אף אחד ובוודאי שלא כלפי מי שהעיניינים איתו לא מסתדרים מלכתחילה. בהצלחה !

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכן..

יש מספיק פסיכים...

גם את הרכב שלי (פיאט טיפו) שערכה היה שווה כ11 במחירון מכרתי ב7200 עם מערכת חדשה לשקרן שהבטיח לי כ-7500 על הרכב ואחרי העברת הבעלות שילם כ-7200 בלבד...צריך להזהר..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה על הסיפור , למרות שתמיד לא נחמד לישמוע כאלה דברים.

ובאמת המצב היום עגום גם בכל מה שקשור לקונים של רכבים.

עקב השוק הגרוע כמעט כל קונה חושב שהוא איזה סוחר רכב קומבינטור ומנסה להוריד את המחיר לך איזה 60% מהמחירון כאילו אתה איזה פראייר שלא יודע מהחיים שלו.

בקיצור צריך להתרחק מאנשים כאלה ולהיות בעל קוצר רוח עד שתיפול על קונה יותר שפויי ..

יוגב

פורסם
להלן עיקרי הסיפור :

גיסי אדם תמים החליט למכור את רכבו, הרכב מסוג פיג'ו 406, ST 1.8, שנת 2001 שמור בצורה היסטרית כפי שרק, יקה פוץ כמוהו יכול לשמור על הרכב את הרכב הוא אוהב יותר מאשתו, הרכב בצבע שמים וזוכה לטיפול מסור כילד קטן, אין סוף ציפויי טפלון למינהם, טיפולים תמיד לפני הזמן ורק במורשה, כל קונה פוטנציאלי ושפוי שראה את הרכב רצה לחטוף אותו ומהר לרכב אגב 60000 ק"מ, אך גיסי התמים, מכל הקונים מביני העניין נפל דווקא על קונה מסוכן שבלבל לו את המוח יותר משבועיים לאחר הבדיקה שאגב יצאה מעולה בכל קנ"מ, לאור בלבולי המוח הרבים החליט הגיס להוריד לו סך של כ- 6% מתחת למחירון, לי אין מושג למה ! היות וכבר הציעו לו מחירון מלא קוגם לכן בכל אופן לאחר שנסגרו הדברים בע"פ ביקש הקונה הנמרץ איש חוק במקצועו להבטיח זכויותיו ב בלה בלה בלה בלה בלה ...

אני חושב שגם לדוד שלך יש חלק בעניין.

הציעו לו מחירון קודם והוא סרב? למה הוא חיכה? שיבוא מישהו שיציע לו שקל וחצי?

כל קונה פוט' רצה את הרכב? אז למה הוא נמכר בסוף לקונה המחורבן ביותר מבין כולם?

לאנשים, בעיקר בוגרים, בעיקר בבואם לעשות עסקים, בעיקר במדינה כמו ישראל חייב להיות קצת, מה שנקרא בפי אחינו יושבי העולם - "קומון נולודג'" - אם יש לך מציאה, תעריך אותה, דרוש עליה בהתאם, ואל תיתן שיזיXXנו אותך.

אם אתה חסר אותה תכונה [קומון נולדג'- כפי שציינתי קודם] תן למישהו אחר לטפל בזה, אפילו במחיר של תשלום מסויים.

רק אל תכניס את עצמך למקומות שלא תדע לצאת מהם.

בקיצור - צריך שניים לטנגו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תרשו לי להוסיף

כאשר אתם נוסעים לבדיקה לפני מכירה והקונה הפוטנציאלי הינו סוחר מומלץ לא לסוע למכון עליו הוא ממליץ שכן ריכבכם עלול לצאת שחור בבדיקה ( יכולות להתגלות בבדיקה בעיות בחלקים שפשוט אין ברכב ) וכל זה כדי שתמכרו את הרכב כמה שיותר בזול .

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
תרשו לי להוסיף

כאשר אתם נוסעים לבדיקה לפני מכירה והקונה הפוטנציאלי הינו סוחר מומלץ לא לסוע למכון עליו הוא ממליץ שכן ריכבכם עלול לצאת שחור בבדיקה ( יכולות להתגלות בבדיקה בעיות בחלקים שפשוט אין ברכב ) וכל זה כדי שתמכרו את הרכב כמה שיותר בזול .

אני בודק את הרכב לבד... שילכו מכוני הבדיקות לעזאזל...

אני ראיתי רכב אחרי תאונה יוצא נקי בבדיקה...

haters will hate

פורסם

לי היה סיפור דומה עם אדם שרצה לקנות ממני כמה חלקים, הביא עורך דין וערך עימי חוזה, שאני מתחייב כך וכך, וכולי. הוא וחברו ישבו איתי שעה שלמה ודאגו לעשות לי "שיחת מוטיבציה" ובאו בדרישות שונות, בקשות להנחה, אחריות, פיצויים במקרה של... והכל על כמה חלקים ששווים כ1000 שקלים. הגעתי הביתה, הרמתי לו טלפון ואמרתי שהכל מבוטל ושנינו השמדנו את החוזה. אין סיבה שאני ארגיש את עצמי מושפל ומאוים בגלל איזה פאראנואיד.

כן, יש הרבה רמאים, אבל לא צריך להגזים. ההיגיון הבריא הוא הפתרון הפשוט ביותר למקרים האלה. אני מבין את דוד שלך, הוא פשוט תמים ומצפה רק לטוב מאנשים אבל יש גבול כמה צריך להשפיל את עצמך בשביל מכירה. בגלל מקרים של רמאויות גם אנשים טובים סובלים (איני מכיר את דודך אך כנראה שהוא איש כזה). שיימצא קונה נורמלי, אני מקווה שהוא לא הסתבך כבר.

הדבר היחיד שמקובל הוא שאם כבר נסגר חוזה ואחד הצדדים פתאום משנה את דעתו, נקבע סכום מסויים, שכל אחד משני הצדדים עלול לשלם במקרה של אי-עמידה בחוזה (פתאום מישהו לא רוצה לקנות\למכור), והסעיף הזה קיים אך ורק כדי להבטיח ששני הצדדים יכבדו את העסקה לאחר שבוצעה.

כשמוכרים\קונים רכב ישנו חוזה סטנדרטי, ומרגע שהרכב עבר בעלות הקונה אינו יכול לבוא בטענות למוכר, ובטח שלא לקבל ממנו אחריות. בשביל זה יש זיכרון דברים ובדיקת מכון מורשה. דוד שלך לא חברת ליסינג...

תרבות ה"מגיע לי" אמרנו?

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

בשביל אנשים כמו דודך , יש טרייד אין של היבואן במחיר מחירון .

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם חס וחלילה ירצה לרכוש רכב משומש ...

זה בן אדם שנועד לקנות רכב חדש תמיד.

בכל מקרה, לפני כחודש קיבלתי הצעה אסטרונומית על האוטו מילד מלייאן , שדווקא מכל מה שהוא יכל להרשות לעצמו ב50 אלף שאבא שלו הקציב לו, החליט שהוא רוצה דווקא את הרכב שלי, ורק את שלי.

מכיוון שאיש עסקים אנוכי, ומוכן לקבל בשמחה סכומים אסטרונומיים מעל המחירון שיאפשרו לי לקנות 16V צעירה בכמה שנים, או אפילו GTI, החלטתי ללכת על זה לאחר לבטים רבים וארוכים.

אני לא אפרט מה היה , אבל בסופו של דבר נגררתי למסכת חירטוטים (הביאו לי שורה של "בעלי מקצוע" לחניה שאמרו שהרכב עבר א, ב ,ג ואפילו ד'.. למרות שהוא לא עבר שומדבר ולמרות שהסכמתי להתחייב בכתב על כל מה שהם רוצים : שלדה, גיר , ואפילו תקינות חלונות חשמל ומחשב ABS שאלו תקלות נפוצות בפולו)

בסופו של דבר שלחתי אותו לחפש מי ינענע אותו כי החלטתי שהכסף לא שווה את הכאב ראש המטורף הזה, מה עוד שאני לא מחפש למכור את האוטו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...