Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שונא אותי ! ליסנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שפתח את השירשור, אמא שלי גם עכשיו חתמה הסכם עם חברה שעובדת מול אוויס,

הציעו לה גם אלנטרה, היא התקשרה אלי ליהיות בטוחה שהיא עושה החלטה נכונה כשהיא לוקחת, ואמרתי לה לא להסכים בתוקף..

הציעו לה 307, אמרתי לה גם שלא תיקח

ואז הציעו לה או לאנסר בתוספת של עוד כמה שקלים.. או אימפרזה, בלי תוספת

אמרתי לה, יאללה קחי את האימפרזה, אבל שלא תיהיה לבנה או כסופה

בסוף אנחנו אמורים לקבל בשבוע הקרוב אימפרזה כחולה 2006.

בינתיים יש רכב גישור, איזה קיה סרטו..

פורסם

צריך להיות חמור עם בגדים כדי להעדיף לנטיס על האלנטרה...:shock: בעוונותי הרבים עבדתי כמה שנים

במזדה והעלתי כמות לא מבוטלת של לנטיסים על הכבישים,ואני יכול לומר שזה רכב ממוצע ומטה...לא

מרווח ,לא בטוח, בטח ובטח לא נוח ,אמין אמנם אבל זה הדבר האחרון שמעניין אותי בליסינג.

כיום יש לי אלנטרה בליסינג זו לא פאר היצירה המוטורית אבל אין כל ספק שמבחינת נוחות

מרווח ופרקטיות היא עולה על הלנטיס בכמה דרגות. בכל מקרה מה שנותנים לי מהעבודה אני אקח

מצידי מריצה ....העיקר שאין לי הוצאות מיותרות ולא צפויות. ולכל הבכיינים תפסיקו לילל ותגידו תודה ...

יש אנשים שאין להם מה לאכול במדינה הזאת ,אז שאלה יהיו הצרות שלכם...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

צרות של עשירים כבר אמרנו? מה קרה ילדים? החלב לא מספיק חם?

יש אנשים שקורעים את התחת שלהם כל יום מ7 בבוקר ועד 12 בלילה בשביל שיהיה לילדים שלהם מה לאכול ואתם מתווכחים מי פחות מפנקת היונדאי או המזדה!

מנותקים מהעולם באופן טוטאלי! :evil:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אז בואו נבכה גם על הרעב העולמי על הדרך.........

על הוריקן... ועל המתנחלים שעיפו מהבתים שלהם.

בכל מיקרה זאת העדפה האישית שלי ואני באמת מעדיף את הלאנטיס על האילנטרה... ההגה החשמלי שלה פשוט זוועת עולם...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יוני וFITCH , כמה קילומטרים יש לשניכם על שני הרכבים ? עם יד על הלב?

M1963 - הגה מכני , פה זה מתחיל ונגמר ( לפחות מבחינתי )

יוסי , באמת שאתה לא מכיר את הנפשות המדוברות וכמה הבחור פה קרע את התחת שלו מגיל 14 להגיע איפה שהו עכשיו , את הענייים שפתחת אני מאחל לך שאף אחד לא יפתח עליך בחיים.

אתה איש קטן וקנאי וכל מה שיש לי להגיד לך שאני מאחל לך את הכישרון , את השכל , ואת הידע שנרכש לבד של קובי , כי עם נתונים כאלו , גם אתה תוכל לקבל עבודה כזו.

גם באפריקה יש ילדים שאין להם סובארו , אז מה ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

די לבכיינות....

היחידים שכואב לי עליהם הם אותם אנשים שבאמת מנסים ולא מיתקבלים לעבודה, לא מוצאים איך לכלכל את עצמם למרות שיש להם מיקצוע והם באמת השקיעו ולמדו!!!

לא כואב לי על אותם אנשים שלא ניסו לשדרג את מעמדם, לא השקיעו כלום בעצמם, ואחרי זה בוכים על הגורל הדפוק שלהם!!! המדינה שלנו מלאה בכאילו, ואני ועוד כל מיני אנשים שעובדים קשה אחרי שלמדו הרבה מכלכלים אותם!!!!

מי שהרוויח את העבודה שלו, ומי שהרוויח את התנאים שמיעים לו, יש לו את כל הזכויות "להיתפנק"!!!

אותו אחד שלמד ועבד והשקיע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
צרות של עשירים כבר אמרנו? מה קרה ילדים? החלב לא מספיק חם?

יש אנשים שקורעים את התחת שלהם כל יום מ7 בבוקר ועד 12 בלילה בשביל שיהיה לילדים שלהם מה לאכול ואתם מתווכחים מי פחות מפנקת היונדאי או המזדה!

מנותקים מהעולם באופן טוטאלי! :evil:

יוסי.

האנשים שקורעים ת'תחת שלהם כל יום מ 7 עד 12 , היו צריכים לחשוב על זה לפני שעשו ילדים , או לפני שהבריזו מבצפר, או לפני שהחליטו שעבודה כזו מתאימה להם..

מי שיש לו רכב ליסינג, משלם עליו, ואם הוא משלם עליו , זכותו לבחור בין מה שהוא רוצה, ולהתלונן על זה כמה שירצה,

ואם אני אחליט שבא לי על מרצדס SLK חדשה ואבוא לפורום לשאול אם כדאי לי 230 או 320 אז זה יהיה כי זה הכסף שלי !

פורסם

בדיוק........

בכל מיקרה עוד משהו מעצבן באילנטרה שבסיבובים השילדה נוטה ל"התרסק" בסיבובים.

ואז אין למנוע גם מספיק כוח להוציא אותך מהסיבוב.

פורסם
אז בואו נבכה גם על הרעב העולמי על הדרך.........

על הוריקן... ועל המתנחלים שעיפו מהבתים שלהם.

בכל מיקרה זאת העדפה האישית שלי ואני באמת מעדיף את הלאנטיס על האילנטרה... ההגה החשמלי שלה פשוט זוועת עולם...

\

מה יש לך מהגה חשמלי ? היונדאי היחידה שנמכרת כיום עם הגה חשמלי היא הגטס 1600 .

לאלנטרה יש הגה כח בדיוק כמו של הלנטיס,והוא בטח לא פחות טוב ממנו...אז תפסיקו לכתוב שטויות כשלא ממש בטוחים.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

זום זום זום

קובי מספיק ללחוץ על הגז

ולשרוף צמיגים זה לא מוס

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בפעם השלושים... אני לא סובל את הדיבורים על אנשים מצליחים... איך שפותחים עליהם עין. חבר'ה - תלמדו, תעבדו קשה - ובס"ד תצליחו! אותי לא מעניין איך חיים האנשים באפריקה, טוב? אותי מעניין איך חיים בארה"ב ובמערב אירופה - וזכותי לשאוף לשם. מי שממורמר (ולא בצדק) לא יגיע רחוק...

אם יש כאלה שמקנאים במישהו שמקבל אלנטרה מסריחה, מה יגידו על מישהו עם פורשה? ממש צרות עין...

פורסם

אין מה לעשות נגד צרות עיין ואולי אפשר להציג את כל העניין אחרת אולי הדרך שדיברנו על הנושא הרימה כמה גבות...

בכל מיקרה תמיד יהיו את אלה שיפתחו עניים לא משנה כמה עברת כדי להגיע לעמדה שאתה נמצא בה עכשיו.

בכל מיקרה אני חושב שעם לאילנטרה היה הגוי והתנהגות כביש יותר טובה ותוספת של 20 כ"ס או לחולפין תיבת אוטומטית יותר מוצלחת היה פוטנצייל לרכב. כרגע אפילו לאנטיס יותר ישנה עולה עליה בביצעים וברמת גימור ובכל דבר אחר. מוזר לי שזה רכב שנמכר הרבה.

הוא ממש לא נוח לנהיגה , יש לו מלא נקודות ראיה מתות. וכמו כן פנים הרכב רועד ומרעיש.. ואין בידוד מספיק טוב מרעשים . אהבתי את העובדה שמערכת בלימה שלו פשוט מצויינת והוא מגיע עם אחלה מערכת שמע.

יש פוטנצייל ברכב.. אבל כמו בכל רכב יפני הוא לא מושלם עד הסוף.

אני בטוח במליון אחוז שהגירסה של ה 2 ליטר... הרבה יותר מוצלחת.

פורסם

זה מוזר שאתה מציין לטובה דווקא את הבלמים ולרעה דווקא את האיבזור

באלנטרות הישנות יותר מערכת הבלימה ממש ממש גרועה, ברמות שקשה לתאר... הברקסים פשוט חלשים!

והאיבזור של האלנטרות הוא בדרך כלל די טוב - עקב העובדה שהן מגיעות ברמת גימור הגבוהה ביותר (GLS) - כי זה לא עולה הרבה כסף לחברה...

וואלק אתתתתה

• תוכן חדש...