Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שונא אותי ! ליסנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תומר - דבר ראשון, הוא בודק את מכלולי הרכב לעומקם כדי להכיר את התנהגות הרכב.

שנית - הוא לא מקבל רכב בחינם. אלא משלם עליו סכום מסויים בחודש מהמשכורת שלו אז אל תחשוב שאתה איזה גאון גדול שמותר לו לדבר שטויות כל אימת שיתחשק לו.

קודם חושבים - אחרי זה כותבים!

יוליה

יוליה,

אני מבין שזה על משקל "שילמתי על הרכב הזה ומגיע לי להרוס אותו, זאת זכותי כשכיר עם תנאים וכישראלי בכלל!!"

ליאור.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מאיפה כולם מביאים את הנתונים שלה אבל בכל מקרה אני אביא נתונים מדוייקים של עלויות רכב ליסינג של החברה עצמה ולא לך כעובד שמקבל רכב מהחברה

לפני כמה ימים עבדתי על תרשים המזומנים של החודשים האחרונים ואחרי שראיתי את השרשור הזה רציתי להביא לכם כמה הרכב עולה לחברה עצמה ולא לעובד ואני אביא שתי דוגמאות :

יונדאי גטס 1400 GLF אוטומטית

חודש יוני : 3162.23

חודש יולי: 3283.33

מאזדה 6 LUXURY מנוע 2000

חודש יוני : 6168.8

חודש יולי: 6405.04

הכל בשקלים מחברת איוויס

אגב מדובר בשני רכבים מתוך 140 כך שאנחנו לא ממש מקבלים מחיר יקר אלא דיי זול :p

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

3200 שקל עלות לחברה של יונדאי גטס!?

שביררתי על יונדאי גטס בודדת לעצמי(אני עוסק מורשה)קיבלתי הצעה של 1850 ש"ח בחודש.

גם אם תוסיף 1000 ש"ח דלק(וזה לא מעט,אגב)לא תגיע לסכום הזה,וזה לרכב בודד ולא לכמה עשרות כמו בחברה גדולה.

את ההצעה קיבלתי מחברת דביס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא יודע איך זה אצלך , את המחיר הזה תקבל מאוויס למכוניות חדשות שתקבל בליסינג כולל ביטוח וטסט וכל שאר ירקות . לא וזה לא כולל דלקן

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הכל כולל הכל.

בלקיחת מכונית מליסינג אין שום אלמנט של מתנה.על הכל העובד משלם.

מכונית צמודה יש בחברת חשמל,לדוגמא.

ואם אתם חושבים שחברת הליסינג מפסידה מ 1900 ש"ח שהיא גובה,אז טעות בידכם.

ראשית דמי השכירות ל 3 שנים הם 1900X36,דהיינו 68,000 ש"ח לערך.

את המכונית הם קונים בהנחה של 25% מהמחירון הרשמי,כך שגם אחרי 3 שנים במכירה הם מקבלים בערך את סכום הקנייה.

חברות הליסינג אינן מבטחות את הרכבים בביטוח מקיף,כך שהעלויות הקבועות הן טסט+חובה וצד שלישי.

ואם אתם עדיין לא מאמינים,מיתפרסמות מעת לעת מודעות של דביס בעיתונות היומית עם הצעות ליונדאי גטס או מיצובישי לאנסר.

פורסם
הכל כולל הכל.

בלקיחת מכונית מליסינג אין שום אלמנט של מתנה.על הכל העובד משלם.

מכונית צמודה יש בחברת חשמל,לדוגמא.

ואם אתם חושבים שחברת הליסינג מפסידה מ 1900 ש"ח שהיא גובה,אז טעות בידכם.

ראשית דמי השכירות ל 3 שנים הם 1900X36,דהיינו 68,000 ש"ח לערך.

את המכונית הם קונים בהנחה של 25% מהמחירון הרשמי,כך שגם אחרי 3 שנים במכירה הם מקבלים בערך את סכום הקנייה.

חברות הליסינג אינן מבטחות את הרכבים בביטוח מקיף,כך שהעלויות הקבועות הן טסט+חובה וצד שלישי.

אולי פה ההבדל אצלנו זה מקיף לכל הרכבים

Henry Miller

פורסם

אולי פה ההבדל אצלנו זה מקיף לכל הרכבים

ולמה זה אמור לעניין אותך?

במיקרה של גניבה או אובדן כללי אתה משלם השתתפות עצמית וזהו.

האובדן הכללי הוא בעייתה של חברת הליסינג,לא שלך,אלה אם אתה מדבר על ליסינג מימוני.

פורסם
יוליה,

אני מבין שזה על משקל "שילמתי על הרכב הזה ומגיע לי להרוס אותו, זאת זכותי כשכיר עם תנאים וכישראלי בכלל!!"

ליאור.

לא - זה על משקל שילמתי - תנו לי תמורה נורמלית לכסף שלי ולא איזה חרא בשם יונדאי

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חחחחח עשית לי סלט בראש, אין לי תשובה לעניין הזה

אני יודע שכקיבלתי רכב זה לשלוש שנים ואחרכך מחליפים לחדש ואין לי מושג אם לזה אומרים ממוני או תפעולי

בקשר לביטוח אני יודע כי דווקא הסתכלתי על טפסי הביטוח לשני הרכבים הנ"ל שנמצאים אצלי מתחת לבית כשקיבלתי ואת המחירים כי אני זה שמכין את התרשימי זרימה .

דווקא סיקרנת אותי לדעת אני אשאל את קצין הרכב אבל לי לפחות לא נוח להרים טלפון לשאול שאלות ביום זה :)

אאא כן שנה טובה לכולכם :)

Henry Miller

פורסם

אני לא רוצה לעשות לך סלט בראש,רק נראה לי שאתה טועה.

על 3 שנות ליסינג החברה שלך משלמת 118,000 ש"ח במקרה של הגטס.

גם אם הייתם קונים אותה ב 100% אשראי,ההחזרים החודשיים+עלויות תיפעול,לא הייתם עוברים את הסכום הזה,ולפחות היה נישאר לכם משהו ביד חוץ מזכרונות...

בדקתי בכמה אתרים של חברות ליסינג(בעלות מחשבונים)והסכומים היו נמוכים בהרבה,גם בעיסקה של מכונית בודדת.

פורסם

יכול להיות בינתיים יש לי רק מספרים של חשבוניות וסכומים באקסל

סליחה אם הטעיתי , מחר אברר למה הסכום כזה גבוהה

Henry Miller

• תוכן חדש...