Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שונא אותי ! ליסנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא לא , הכוונה שהלנטיס שלו היא מהגירסא המאובזרת יותר ( של קובי ) ולכן היא מרגישה מבפנים יותר טוב מהאלנטרה ( איזה עצוב ... ) , והבלמים באלנטרות החדשות כנראה טובים משמעותית מהישנות

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אין מה לעשות נגד צרות עיין ואולי אפשר להציג את כל העניין אחרת אולי הדרך שדיברנו על הנושא הרימה כמה גבות...

בכל מיקרה תמיד יהיו את אלה שיפתחו עניים לא משנה כמה עברת כדי להגיע לעמדה שאתה נמצא בה עכשיו.

על איזו צרות עין אתה מדבר בכלל?! מי שישמע באמת התלבטות, רכב ליסינג מה עדיף מזדה או יונדאי. באמת כולי ירוק מקנאה!!

אני לא מזלזל במה שעברת עד שהגעת לאן שהגעת (אם אתה מגדיר את זה כך) אני לא יודע באיזו עמדה אתה כרגע בחיים, לא כ"כ משנה לי. אבל אני בטוח שעברת לא מעט בשביל להגיע למצב שאתה מקבל רכב מהחברה ואני מכבד את זה. אבל לא צריך לעשות מזה עניין גדול. קח מה שמביאים לך ושלום על ישראל. לא רוצה? אל תקח. פשוט הדרך שדיברתם על הנושא נראתה כמו קבוצה של צפוניות שמתלבטות בין חולצה של ורסצ'ה לחולצה של ארמאני. אז הערתי שיש אנשים בארץ שאין להם אפילו מה לאכול. לא ביקשתי ולא דרשתי שתעזרו להם, חס ושלום. רק ניסיתי לומר שאם מתאים לך קח מה שמציעים לך. לא רוצה אל תקח לא צריך לעשות מזה סיפור כ"כ גדול.

צרות עין? הצחקת אותי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אבל לא צריך לעשות מזה עניין גדול. קח מה שמביאים לך ושלום על ישראל. לא רוצה? אל תקח.

לא מציעים לו לקבל מתנה, מציעים לו לשלם סכום לא קטן בכל חודש על מנת לקבל רכב שיהיה רכבו הפרטי.

בדיוק כמו שאם היית הולך לקנות לעצמך רכב, היית עובר מחנות לחנות, מתלבט, בודק, מתייעץ ולוקח לבססוף את הרכב שהכי טוב בשבילך, הגיוני שזה יהיה המצב גם כשמישהו מקבל רכב ליסינג.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

מה גם שדווקא כאן בפורום צריך להבין את ההתלבטות, שהרי כאן יודעים להעריך מכוניות טובות מול מכוניות עדר הליסינג, ומכונית נשפטת לא רק ע"י היכולת שלה להביא אותך מA לB.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
על איזו צרות עין אתה מדבר בכלל?! מי שישמע באמת התלבטות, רכב ליסינג מה עדיף מזדה או יונדאי. באמת כולי ירוק מקנאה!!

יוסי.

תשמע... אף אחד לא ביקש ממך להגיב... אני רצתי להתייעץ ולשתף והתמרמר על סוג רכבים שלא הייתה לי נגיעה אליו... כי אני יורב מרכבים שונים לגמרי... כל החייים שלי נסעתי או על צרפתיות ספורטיביות על על אמריקאיות בורוטאליות אז בשבילי כל העולם של הליסנג והעולם של הפחינוע האלה חדש ומוזר... וכן זה מוזר לי שרכב שנת 2005 יותר "מפגר " מרכב שנת 2003

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זום זום או בום בום...

היום יצא לי לעשות באויס ניסעת מבחן על המאזדה 3 לקראת קבלה של אחת בעוד כמה חודשיים...

חברה אני לא יודע מה להגיד לכם.. אני ממש מיואש...

נתחיל עם הפלוסים... איבזור ברמה גבוהה מאד ,נוח ,יש אייכות חומרים ופיצ`רים משעשעים.

אבל אני לא מבין ... למה המנועים כלכך חלשים והתיבת הילוכים לא מגיבה הרכב ממש מתנהג בכבדות אפילו במצב טיפטרוניק.

וגם ההגה לא כזה חד.. אומנם הרכב טיפה נפתח בסלד גבוה. אבל ליום יום במאוץ מנתיב לנתיב בפקק הלאנטיס יותר זריזה... מה זאת מגמה היום?

:roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...