Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שונא אותי ! ליסנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוליה אני קודם אדבר!

הוא לא משלם אפילו חצי מהסכום שעולה השכרת רכב או אחזקה של רכב פרטי.

הלוואי שכל עובד היה מקבל ככה רכב, ומעבר לזה זה רכב חברה, אין מה לצפות לביצועים! זה אוטו מ A לB ועד ל G נדמה לי.

ראשית - אתה לא מדבר אלא כותב. כשמדברים משתמשים בפה - לא באצבעות :)

שנית - נכון, עלות החזקת רכב חברה היא קטנה יותר מרכב פרטי. אל תשכח שרכב זהו בונוס לאדם שעובד. אבל הוא משלם עליו מהמשכורת החודשית שלו. לא משנה הסכום. הוא משלם! וכתוצאה מזה הרכב לא יכול להיחשב כמתנה. זכותו להתלונן. אם היו נותנים לי אלנטרה - גם אני הייתי מתלוננת!

חוץ מזה - יש רכבי חברה לא רעים - דוגמת הפורד פוקוס החדשה, שלידה יונדאי אלנטרה זו קופסת שימורים על גלגלים, אז אל תגיד שבגלל שזה רכב חברה אי אפשר לצפות ממנו להאיץ, או לפנות במהירות. רכב נועד כדי שינהגו בו - לא כדי שיתגלגלו בתוכו כמו בחבית.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
חוץ מזה - יש רכבי חברה לא רעים - דוגמת הפורד פוקוס החדשה, שלידה יונדאי אלנטרה זו קופסת שימורים על גלגלים...
אני מבקש! בבקשה תלמדו את המונח:

פ-ח-נ-ו-ע.

בתודה מראש,

צוות ההנהלה והעובדים

פורסם

יוליה,גוגו,הסבירו לבחור לא מתאים לך אל תיקח!

אף אחד לא כיוון לו אקדח לרקה.

אהההההה,לקחת-משמע מתאים לך אחרת לא היית לוקח-משמע אל תתלונן.

בנצי.

פורסם

בנצי - שאני לא אתחיל אתך.

לא מקומך לשפוט אם מותר לו או אסור לו לבקר את הרכב שהוא משלם עבורו. יש מקרים שבהם אין ברירה אחרת, ולא עניינך להתערב בהם.

מדובר פה על הרכב עצמו - לא על שיקוליו של הבחור באם לקחת רכב ליסינג או לא.

Stick to the subject. comprende?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש פה שחור ולבן-או אלנטרה מליסינג או רכב פרטי,זה מה שיש בחברה,בחרת באלנטרה,כנראה שאתה נהנה מההטבות של רכב מהעבודה,אז כט דה בולשיט.

האלנטרה מסריחה,דוחה,מגעילה,איףףףףף-תחזיר את המפתחות,אבל משום מה יש לי הרגשה שהוא לא יעשה את זה.

פורסם

טוב בנות להרגע................

נכון שאני משלם סכום סימלי כלומר רק את המיסוי על הרכב (וזה דיי פעוט.. ) ונכון שזה שזה אייכות חיים...

הסיפור הוא פשוט קיבלנו הצעות מאוויס לגבי או אילנטרה או אימפרזה או פוקוס...

בסוף סגרו על אילנטרה לכל העובדים.......

וזהו בכיתי... זה הכל........... מכוון שאני לא מבין איך בשנת 2005 עדיין מייצרים חרא של רכבים...

פחי נוע כאלה.................

ובכלל שאני רגיל או לארופאי או לאמרקאי.....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
ממתי 2500 ש"ח נטו זה מתנה???

אם אני הייתי מקבל סוס ב2500 ש"ח לחודש, לא רק את השיניים הייתי בודק לו (ודי לחכימא ברמיזה)

לי יש רכב קבוצה 2, ויוצא לי 350 שקל נטו.

פורסם

כן.. אני מקווה בעוד כמה ימים אני מקבל אילנטרה חדשה...GLS מהחברה...

בנתיים אני נוסע על אחת עם 4000 קילומטר.......

מקווה שאני אתרגל לזה....

אורן אם ה206 שלך 1600 בוא נעשה ראש בראש................

פורסם
ראשית - אתה לא מדבר אלא כותב. כשמדברים משתמשים בפה - לא באצבעות :)

שנית - נכון, עלות החזקת רכב חברה היא קטנה יותר מרכב פרטי. אל תשכח שרכב זהו בונוס לאדם שעובד. אבל הוא משלם עליו מהמשכורת החודשית שלו. לא משנה הסכום. הוא משלם! וכתוצאה מזה הרכב לא יכול להיחשב כמתנה. זכותו להתלונן. אם היו נותנים לי אלנטרה - גם אני הייתי מתלוננת!

חוץ מזה - יש רכבי חברה לא רעים - דוגמת הפורד פוקוס החדשה, שלידה יונדאי אלנטרה זו קופסת שימורים על גלגלים, אז אל תגיד שבגלל שזה רכב חברה אי אפשר לצפות ממנו להאיץ, או לפנות במהירות. רכב נועד כדי שינהגו בו - לא כדי שיתגלגלו בתוכו כמו בחבית.

מעניין הוא שכל הרכבים הם קופסת שימורים על גלגלים...

היונדאי הוא רכב מצויין - אמין, נוח וביצועיו טובים יחסית לשאר הקבוצה. ישנם כאלה שהיו מוכנים לשלם סכום הרבה יותר גבוה ממה שהוא משלם על מנת שיהיה להם רכב כזה.

מספיק לבכות. לא מתאים - קנה לך רכב אחר.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
לי יש רכב קבוצה 2, ויוצא לי 350 שקל נטו.

זה רק המס, זה גם אומר שאתה לא נמצא במדרגת המס הגבוהה, מי שמרוויח מעל 18K משלם פחות או יותר 600 ש"ח רק על המס (אבל פחות על הליסינג עצמו, כי זה מחושב ברוטו)

בגדול - אתה חושב שאתה מקבל את האוטו בחינם, עם קצת מיקוח אתה יכול לקבל את תוספת הליסינג למשכורת ואז ייתווספו לך עוד ~3000 ש"ח.

פורסם

את אמת שאני חושב על זה אין יותר מידי מבחר.. אבל אני חושב שהקורלה עדיפה על האילנטרה.

המנוע הרבה יותר חזק . כי ההתנהגות כביש הנוחות אין באף אחת מהקבוצה הזאת.

• תוכן חדש...