Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש הסטארים ******

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תזכורת למי שפרח מראשו לגבי מחר-מפגש" מועדון סובארו קלאסי" אצטדיון ר'ג שער 3

שעה 10.30,הודעות אישיות נמסרו לחברים, ותודה מיוחדת למשה אזולאי חברי הנאמן שהטריח את

עצמו אחרי שוק עתיק וסייע בשטיפת רכבי עקב גב תפוסססססססססססססס........

מקווים לראותכם.....

שבת שלום

אלון שלא יחשבו שהגב תפוס בגללי :wink:

אני בטוח שיש פה כמה שהצליחו לראות את הסובארו בשוקעתיק בשניות שהוא לא היה מכוסה ויתנו המלצות על הרכב. אז שווה להגיע.

המפגש יהיה גדול מאי פעם.....

להתראות מחר.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון, האספורש שלי היא נבלה. אני מקווה שלא היא אשמה במצב הגב שלך, ומצטער אם כן.

בכל מקרה, תתקשר אלי מחר בבוקר אני אביא לך כדור נגד כאבים, תקח אחד תרגיש כמו דולפין...:lol:

מחר אני מגיע עם סוואנה עמוסה בחברים שבאו מעבר לקו הירוק, הם התעניינו בסובארואים שלכם - אמרתי להם שאין בעיה שיבואו וגם הבאתי להם את מספרי הטלפון והכתובות של בעלי המכוניות האטרקטיביות למקרה שיצטרכו הכוונה...

מי גאון של אמא?

:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אני מתכוון בע"ה להגיע.

וצחוק צחוק, אני קולט פה קצת גזענות נגד הערבים. אם הם רוצים הם יכולים לשפץ קוסמטית (וכנראה גם מכאנית) ובזול כל רכב (במיוחד סובארו) ולגרום לה לראות כאילו יצאה מהמפעל. אז יש בזה הטבות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני מתכוון בע"ה להגיע.

וצחוק צחוק, אני קולט פה קצת גזענות נגד הערבים. אם הם רוצים הם יכולים לשפץ קוסמטית (וכנראה גם מכאנית) ובזול כל רכב (במיוחד סובארו) ולגרום לה לראות כאילו יצאה מהמפעל. אז יש בזה הטבות.

יוסי.

את זה אני בטוח שאלון יודע טוב מאוד....

haters will hate

פורסם

אזולאי, ביאסת אותי אתמול שלא נתת לי לראות את הסובארו...וזה ממש מוגזם לקום ביום שבת בכל שעה שהיא לפני 12:00 אז תדאג שיהיו פה תמונות של הכלה אחרי המפגש.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
אזולאי, ביאסת אותי אתמול שלא נתת לי לראות את הסובארו...וזה ממש מוגזם לקום ביום שבת בכל שעה שהיא לפני 12:00 אז תדאג שיהיו פה תמונות של הכלה אחרי המפגש.

עשינו את המפגש לפני 12 צהרים כדי שאנשים יוכלו ללכת לאכול ארוחת צהרים. וגם כדי שהילדים שמשתוללים בימי שישי באצטדיו לא תיהיה להם סיבה להגיע בשבת...

תמונות של היפיפיה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=84743

תודה לעידן על התמונות.

ובמפגש בשישי הבא (17-9-2005).

משה.

P9037643%20(Medium).jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...