Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

הרכב ...סיאט לאון טורבו.

הגודל 16\55\205

המועמדים:

1.Goodyear Eagle F1 GS-D3 מחיר 600 ש"ח לצמיג.

2.Dunlop SP9000 מחיר 650 ש"ח לצמיג.

3. Pirelli PZero (סימטרי או משהו כזה) 750 ש"ח לצמיג.

4.הבחור טוען שהוא ספק של TOYO אבל כרגע אין (T1-S) וגם לא יהיה...אבל זו עדיין אופציה מבחינתי...המחיר באזור ה 600 לצמיג,הוא מתעקש שאני לא אמצא,אלא אם כן מדובר בסחורה ישנה.

אני לא עושה המון קילומטרים בכלל,אני נוהג עם הרכב בעיקר רק בסופי שבוע..נהיגה....טכנית.

כיום אני על P6000 ישנים שגם כשהיו חדשים היו הדבר הכי מפחיד לנסוע עליו כשירד גשם

וזה אומר שהרגשתי הרבה יותר בטוח בלאנטיס....איבוד האחיזה הוא כצליפה בשוט...הכול טוב ויפה

אבל כשהאחיזה נאבדת...המצב טרמינלי..כלומר..אינו ניתן לתיקון.

על יבש ...קצת קשה לי לתאר...ההנעה הכפולה (או איך שתרצו לקרוא לזה) מטשטשת קצת את יכולות הצמיג...אבל הרגשת הביטחון הכללית גם על יבש אף פעם לא היתה כמו שהיא צריכה להיות ממה שהבנתי,קראתי,שמעתי,או יכולתי להשוות מול....עם הזמן אכן למדתי ש הP6000 אינם מצטיינים

בעצם..בכלום...מלבד אורך חיים סביר ומעלה.....ואת השורה האחרונה הזאת אני שומע מכל עבר.

מה גם שזו פעם ראשונה שאני מחליף צמיגים ברכב הזה כך שאין לי אינדיקציה.

המתקין\מוכר המליץ בהתעקשות מסויימת שהכי טוב בשבילי (לאחר תחקיר קצר) הם ה SP9000?

אשמח לשמוע ממכם....מה אתם חושבים?

נ.ב - מכיוון שאני לא נוסע הרבה,אורך חיי הצמיג וההבדל במחיר אינו בעיה,תוכלו להסיר את שני אלו מהמשוואה.

ועל הדרך....האם אפשרי המעבר מ 55 ל 50 בחתך הצמיג על אותו הג'אנט?

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישית אני ממליץ על ה F1.

הם יותר טובים מה- SP9000 אבל אני לא יודע אם יותר מה פי-זירו.

מוזר שהדאנלופ עולים יותר מה F1.

בזמנו הציעו לי SP9000 ב 450 ש"ח לצמיג ב"צמיג ישיר".

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אישית אני ממליץ על ה F1.

הם יותר טובים מה- SP9000 אבל אני לא יודע אם יותר מה פי-זירו.

מוזר שהדאנלופ עולים יותר מה F1.

בזמנו הציעו לי SP9000 ב 450 ש"ח לצמיג ב"צמיג ישיר".

מה שאולי מסביר את ההתעקשות שלו למכור לי דווקא את ה SP9000,מכיוון שעליהם הרווח גדול יותר.

למרות שאין ספק שהוא צמיג טוב.

האם המחירים שקיבלתי נורמליים?

עוד לפני שביררתי...הייתי דיי סגור על ה F1,אבל בצורה עיוורת ממה שקראתי כאן ובמבחנים בחו"ל.

מה גם שמבחינת אחיזה ברטוב,הוא עדיף על כולם,ולמרות שיבש כאן במדינה רוב הזמן,זה חשוב לי.

בייחוד כשאני סובל מתסמונת ה P6000 שתשאיר בי פחדים מכביש רטוב לנצח...לאלו שחושבים לקנות

כאלו ...ראו הוזהרתם,ומבדיקה קצרה באינטרנט אני לגמרי לא לבד....מילא סתם יקר..אבל גם מסוכן.

עוד מישהו?

פורסם

אגב, המעבר מ 55 ל 50 אמור להיות אפשרי על אותו הג'אנט. רוחב הצמיג הרי לא משתנה. מה שכן, קוטר הגלגל קטן והמהירות שהספידומטר יראה לך תהיה יותר גבוהה ממה שאתה נוסע באמת. יש מחשבונים לחישוב הסטיה באינטרנט.

חוץ מזה, מעבר לחתך הנ"ל יחייב אישור של המחלקה הטכנית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

fizban, גם אני קניתי שם sp9000 בפחות מההצעה הזאת (אבל יותר ממה שהציעו לך, דופקים אותי ?:wink:) אבל אל תשכח שהמידות הם שונות והמחיר עולה למידות כאלה.

אני בזמנו ננעלתי גם על ה-f1 וחיפשתי בטירוף אבל לא היה בשום מקום אז הלכתי על ה-sp9000.

בעיקרון הוא צמיג מעולה והייתי מאוד מרוצה, אבל לזמן קצר מדי, הוא נגמר ממש מהר (אבל אמרת שזה לא ממש מעניין אותך אז אולי זה לא שיקול).

אגב, הנקודות השוואה שלי היו גם pirelli p6000 שבכלל לא ניתנות להשוואה ומישלין אקסלטו שהחזיקו הרבה יותר יפה מה-dunlop לאורך זמן אבל גם עלו לי פי שתיים (מבחינת אחיזה כשהם היו חדשים לא הרגשתי הבדל גדול כל-כך).

לפי הרבה ביקורות ותגובות שקראתי על הצמיגים האלו הייתי מדרג אותם כך:

1. toyo

2. f1

3. sp9000

4. pzero (גם ביקורות לא מדהימות וגם הכי יקר בהצעות שלך)

בקיצור, תנסה לראות אם אפשר להביא את הטויו (האהובים על מוטי, אגב) ואם לא לך על ה-f1 אבל תוודא שאלה באמת הדגמים המדוייקים כי toyo proxes יש גם דגמים אחרים הרבה פחות טובים וכנ"ל f1 שיש כמה תתי דגם שלא קשורים לכל ההמלצות שיש על ה-d3 (וכמובן שתבדוק טוב גם תאריכים שלהם).

אגב, מאיפה ההצעות האלה ?

אני גם רוצה לקנות בקרוב 195/45/16 מאחד הדגמים שציינת.

אולי נארגן קניה גדולה ? (ויש מצב לעוד חבר במידה זהה שירצה להחליף)

ניר

פורסם

אני בודק מחר מה הסיכוי לקבל TOYO.

האמת שממש לפשפש בכל מיני מקומות ולעשות טלפונים בשביל למצוא אותם אני לא אעשה.

אם מדובר בהמתנה של חודש....אני אשקול.

בינתיים ה F1 נראים כקנייה מוצלחת שלא תאכזב,למעשה שלושתם,אבל ספציפית לי זה נראה

כמו ה F1,אם כמובן מדובר ב D3 וכשהוא טרי.

אני לא זוכר את שם המקום,אבל ניכר שהמחירים הם לפני הנחה ויש מקום להנחה,(אולי קבוצתית)

המקום נמצא ברמת החי"ל,רחוב הארד 3,ומי שמכיר יכול להסיק מזה שעובדי קומברס מקבלים שם הנחות

ושהעסק נמצא בלב אחד מציי הליסיניג הגדולים בארץ (קומברס,רד,בינת,בזק.....ועוד רבים).

לא מקום שמצפים למצוא שם צמיגים כמו שחיפשתי......אבל רק מלהעיף מבט מסביב על המשומשים,אפשר לראות צמיגים מגדלים וסוגים שלא רואים בהרבה פנצ'ריות בארץ.

פורסם

למעשה נראה לי שאתה מתאר פנצ'ריה מאוד מוכרת שכבר הומלצה פה בעבר ואכן התכוונתי לבדוק אותה בחיפושים הקרובים (צמיגי NA, נכון ?).

אני בהחלט רציני ואשמח גם ללכת על ה-toyo.

בקיצור, אם בא לך לנסות קניה מרוכזת שם אז אני אשמח.

אפשר לבדוק פה אם יש עוד מעוניינים לקניה גדולה.

פורסם

אם מדובר על טויו או F1 אני אשמח להצטרף.

אני יכול גם לבדוק בפנצ'ריה שאיתה אני עובד כבר תקופה ארוכה לגבי טויו פרוקסס.

אעדכן בקרוב.

פורסם

מעולה.

לא ציפיתי לטרמפיסטים...:wink:

מועד ההתקנה המתוכנן הוא יום שישי...במידה ומדובר ב F1,שהבנתי שבהזמנה מגיע באותו היום מהיבואן.

למהירי החלטה,אני אשמח במשך השבוע לדבר עם הבחור.

כל הנחה תתקבל בברכה,ויהיה נחמד להתחדש ביחד.

אם יש חדשות לגבי ה TOYO,אשמח לשמוע עליהן בהקדם האפשרי.

פורסם

לא הבנתי אותך, איזה חדשות בקשר ל-toyo ?

לא אמרת שמחר אתה מדבר איתו ומברר לגביהם ?

גם חשבתי שאמרת שבשביל ה-toyo תהיה מוכן לחכות קצת.

אני בכל מקרה מעוניין.

אם אתה באמת מדבר איתו ומברר מחר אשמח אם גם תשאל לגבי המידה שלי: 195/45/16

אני מעוניין ברביעיה (toyo או f1 מהדגמים שצויינו).

אגב, 'טרמפיסטים' במובן הרע ?

אני מניח שאני אעשה את אותו הדבר בחודש הקרוב אבל אם ההתחברות שלנו יחד יכולה לעזור לכולנו להשיג מחיר טוב יותר אז נראה לי שזה שווה את זה.

סתם אם בא לך להרים את הכפפה, לא חובה.

עוד דבר, מישהו יודע אם יש שם גם ג'אנטים טובים ? אני רוצה להחליף את שלי וזאת נראית כמו הזדמנות טובה.

פורסם

אסור בשום פנים ואופן לשנות קוטר ברכבי הקונצרן....הABS יתחיל להתחרפן לך.....! העבודה שלו תכנס מוקדם\מאוחר מידי והוא מאבד מהיעילות שלו....לך לאנטון הוא יזמין לך טויו גם אם אין לו

פורסם
אסור בשום פנים ואופן לשנות קוטר ברכבי הקונצרן....הABS יתחיל להתחרפן לך.....! העבודה שלו תכנס מוקדם\מאוחר מידי והוא מאבד מהיעילות שלו....לך לאנטון הוא יזמין לך טויו גם אם אין לו

אותו דגם שנה אחרי הגיע עם 17\45\225 מקורי מיבוא...במקרה שארצה כאלו

אקבל אישור ללא בעיה.....ככה אומרים,אי אפשר לדעת בארץ כבר כלום.

לגבי ה ABS.....אין בזה שום היגיון....אולי התכוונת ל TCS (בקרת משיכה),וגם אז אני לא מבין את הבעיה,שינוי חתך אינו אמור להשפיע על שום דבר חשמלי...אין אחיזה TCS נדלק ...גלגל

ננעל ...ABS נדלק....SIMPLE AS THAT.

הבלמים בליאון (ואני מניח גם בגולף) מתעייפים מהר מאוד בנסיעה טכנית...גם זה הולך להשתנות בקרוב....ואם זה ימתן קצת את ה ABS אני אשמח כי גם ככה הוא אגרסיבי....ה TCS מכובה בכל מצב מלבד גשם שוטף.

בכל מקרה כמו כל רכוש אחר בחיי,אני תמיד בקשר עם המון נפשות דומות לשלי..ועד היום לא שמעתי שום דבר כזה או אחר בנוגע לפעולת ה ABS ושינוי קוטר\חתך הצמיג...לא בארץ ולא בחו"ל. מה שכן צמיג גרוע עושה בלאגן במערכות החשמל.

אבל את זה מגלים לבד מהר מאוד.

NMP ...אני אברר לך (לצערי רק מחר) לגבי המידה...באם תהיה תשובה חיובית

תוכל להעביר לי פרטים באופן פרטי בכדי שאוכל להזמין לך סט ליום שישי.

לא התכוונתי ל "טרמפיסטים" במובן רע כזה או אחר...נהפוך הוא... THE MORE THE BETTER

יש יבואן אחד ל TOYO ככה הבנתי,ולא הרבה ספקים,לא משנה למי אלך,אני מניח שאקבל את אותה תשובה.

לא ביררתי מחירים אצל אנטון,אבל אני יודע שהמחירים שקיבלתי סבירים ביותר,עוד כמה שקלים לפה או לשם לא שווים בשבילי את הנסיעה ליפו שסביר להניח תעלה לי את ההפרש.

פורסם

שישי זה למקרה של F1, כן ?

ל-TOYO אין לי בעיה לחכות קצת.

טוב, תעדכן מחר ותודה על העזרה :wink:

(נראה לי שאתה יכול לדבר איתו על קניה של 3 סטים בהנחה שגם V6 מצטרף באמת וגם אם לא אז אולי נוכל לגרד פה עוד מישהו, בטח ובטח אם מחכים ל-TOYO)

ניר

פורסם

יש לי חדשות לא מרנינות במיוחד.

לגבי ה TOYO.....אין מצב...גם לא יהיה,לפחות עד כמה שאני הצלחתי לברר,הפסיקו לייבא את ה T1-S,מי שיוכל למצוא כאלו חדשים אני אסע לשם...כי....

יש גם בעיה עם ה F1,אני לא סובל אנשי מכירות שקודם אומרים כן ואחר כך מתבררת האמת.

יש זמן המתנה של חודשיים ל F1,כרגע אין במלאי....למה להבטיח סתם..:mad2:

מה שנשאר כרגע...בהבטחה להספקה מיידית

SP9000 ו PZero....על המחיר אגב ,אפשר לדבר בקנייה קבוצתית.

אני כבר מבולבל.

מי שיודע איכן למצוע F1 או במידה ויש TOYO,אבקש את עזרתו.

אם לא תהיה ברירה...אצטרך להמשיך את הדיון הזה ולשאול מי מבין שני אלו עדיף...אבל אני שונא להתפשר.

• תוכן חדש...