Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבין השמות שעלו כאן הייתי בוחר את ה GY F1GS-D3 בלי למצמץ.

ה-T1-S יורד לאט לאט מפס הייצור ולכן יהיה יותר קשה להשיג אותו, הדגם החדש שמחליף אותו, ה-T1-R, זוכה לביקורות טובות מאוד מבין האנשים שאני מכיר שכבר נוסעים עליו... לא חושב שעדיין הגיע לארץ...

את ה-BS S-03PP רכשתי בזמנו ל-M3 שלי ולא התלהבתי במיוחד, אם כבר BS אז ה-S-02 שבלי ספק מספק ביצועים יותר טובים ואחיזה מרשימה יותר.

ה-SP9000, A539 ושאר הצמיגים שדובר בהם (ובטח לא ה-P6000, מה הוא קשור בכלל לשיחה הזו?!) לא עומדים בקנה אחד עם הצמיגים האחרים, כולל ה-PZERO.

מוטי.

פורסם

מוטי, איפה היית ממקם את ה-pzero ?

אם הבנתי נכון אז אחרי ה-f1, toyo אבל מעל ה-sp9000.

חוץ מזה אם תוכל להתייחס גם לצמיגים הבאים ביחס לאלה שכבר דיברנו עליהם:

מישלין ספורט ופיילוט אקסלטו (לי היה את האקסלטו ואני זוכר שאמרת שאתה סופר רק את הספורט אצל מישלין).

קונטי ספורט קונטקט שיש לי עכשיו על הרכב (המקוריים של הקליאו ספורט ואני לא יכול לחוות עליהם שום דעה כי הם לא חדשים והרכב לעומת זאת לגמרי חדש לי).

אה, ואם עדיין יש לך כח לכתוב עוד קצת (:wink:), אז הייתי שמח לשמוע על פרמטר חשוב נוסף בצמיגים המאוד רכים האלה, השחיקה.

אני לא מדבר על מספר ה-treadwear של הצמיג אלא כמה באמת הוא מחזיק לפני שהאחיזה נפגעת קשות.

היה לי את האקסלטו וה-sp9000 ולמרות מספרים דומים (או זהים, אני כבר לא זוכר) ה-sp9000 נגמר הרבה יותר מהר (אני חושב שאחרי פחות מחצי שנה כבר הרגשתי שהלך כל היתרון של הצמיג הזה).

בעדיפות ראשונה חשובה לי האחיזה של הצמיג אבל מיד אחר-כך חשוב לי שיחזיק קצת יותר מכמה חודשים לפני שאני מתחיל להתבאס (ברור שיש קשר ואני מקבל את הפשרה שהצמיג רך ויגמר מהר אבל עדיין יש קצת הבדלי שחיקה בין צמיגים שונים עם אחיזה דומה).

תודה,

ניר

פורסם

יש לי שאלה קטנה......למה בכל שירשור על צמיגים מזכירים Yokohama A539 ?:ז

אני חושב שזה צמיג חרא שלא מחזיק ביכלל את הכביש...פשוט חרא .

קח F1 ותאמין לי לא תיתחרט!:)

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

ויש גם את ה- Kumho Ecsta 712 שהתחלתי לשמוע עליו ביקורות טובות.

אז מוטי (או מישהו), אם כבר אתה בעניין של ביקורות צמיגים, אם יש לך ניסיון איתו, מה דעתך עליו?

פורסם
מוטי, איפה היית ממקם את ה-pzero ?

אם הבנתי נכון אז אחרי ה-f1, toyo אבל מעל ה-sp9000.

אה, ואם עדיין יש לך כח לכתוב עוד קצת (:wink:), אז הייתי שמח לשמוע על פרמטר חשוב נוסף בצמיגים המאוד רכים האלה, השחיקה.

אני לא מדבר על מספר ה-treadwear של הצמיג אלא כמה באמת הוא מחזיק לפני שהאחיזה נפגעת קשות.

היה לי את האקסלטו וה-sp9000 ולמרות מספרים דומים (או זהים, אני כבר לא זוכר) ה-sp9000 נגמר הרבה יותר מהר (אני חושב שאחרי פחות מחצי שנה כבר הרגשתי שהלך כל היתרון של הצמיג הזה).

ניר

ניר בוקר טוב.

תגיד בבקשה, בקשר לSP9000, שיש לי אותם כבר חצי שנה מה היתה הבעיה בקשר לשחיקה?

פורסם

אני לא מתכוון שבנהיגה סטנדרטית הם הולכים בחצי שנה אבל אחרי כמה חודשים קצת אגרסיביים, שכללו כמה ימי אימון שוחקים ביותר, כבר לא הייתה להם כתף והאחיזה ממש הלכה.

החריצים היו כמו חדשים, בעין לא היה הרבה הבדל (אולי יכולתי לצחצח אותם ולמכור אותם כחדשים :smile:).

ברור שבנהיגה כזאת השחיקה המהירה היא די צפויה אבל עדיין, גם צמיגים אחרים אצלי עברו את זה ושרדו טוב יותר (יש גם את הרפרנס של האנשים שהיו איתי אבל פה זה כבר נהג אחר ורכב אחר אז קשה יותר להשוות).

אם אני מנסה לשקלל, לדעתי הצמיג הזה לא שורד נהיגה ספורטיבית להרבה יותר מ-10 אלף קילומטר (זה כמובן מאוד תלוי בנהג כך שזאת יותר מסקנה אישית).

פורסם

ניר, אבל אתה מודע לכך שבעצמך אמרת שהSP הם צמיגים ספורטיביים. זה טבעי שהם מאבדים את כושר האחיזה יותר מהר מאחרים!? האם בדקת אותם מול צמיגים בעלי אותו מקדם שחיקה בתנאים זהים?

בברכה גיא.

פורסם
מבין השמות שעלו כאן הייתי בוחר את ה GY F1GS-D3 בלי למצמץ.

את ה-BS S-03PP רכשתי בזמנו ל-M3 שלי ולא התלהבתי במיוחד, אם כבר BS אז ה-S-02 שבלי ספק מספק ביצועים יותר טובים ואחיזה מרשימה יותר.

ה-SP9000, A539 ושאר הצמיגים שדובר בהם (ובטח לא ה-P6000, מה הוא קשור בכלל לשיחה הזו?!) לא עומדים בקנה אחד עם הצמיגים האחרים, כולל ה-PZERO.

מוטי.

חיכיתי לך עם תגובה מהסוג הזה....

אני לגמרי נעול על ה F1,אבל יש בעייה למצוא אותם כרגע.

רציתי רק לדעת מהי האופציה בשבילי כמקום שני...כהתפשרות אבל לא גרועה כל כך.

לכן היה חשוב לי לדעת איך ה SP9000 עומד מול ה POTENZA למשל,שאותם יחסית יותר קל להשיג.

הייתי בטוח ש ה S0-2 הוא דגם קודם ל S0-3 ולכן התעלמתי,על פני השטח הם נראים שונים לגמרי.

היום אני בצמיגי רמת אביב...אחזור מאוחר יותר עם מסקנות.

פורסם

אני לא רוצה שהתר'ד הזה יילך לאיבוד ללא השגת המטרה.

לבסוף מסתבר ,ואני לא זוכר מי הזכיר אותם פה אבל הזכירו....כל הכבוד.

צמיגי כחלון.

הייתי בהרצליה פיתוח,אבל הם עומדים לפני סגירה וממילא הסחורה מגיעה מראשון.

דיברתי עם הבחור מראשון בטלפון ולהלן המחירים.

500 שקלים ל SP9000

800+ ל F1 שיגיע רק בעוד כחודש,(בטענה שהסחורה תקועה בנמל)

817 שקלים ל TOYO T1-S ....וכן יש במלאי מיידי.

הכול לאחר מע"מ.

לא ביררתי מידות לכולם מדובר על המידה שלי 16\55\205.

המקום (לפחות בהרצליה) הוא הכי נקי שראיתי עד כה והצמיגים כולם עטופים בסוג של נייר כסף מגן.

מה שכן....נאמר לי שיש על מה לדבר מבחינת מחיר ואם מדובר על קנייה קבוצתית

אז אדרבא.

רק צריך לנסוע ולדבר עם הבחור בראשון לציון.....מכל המעוניינים ב TOYO (או F1 נעשה הצבעה דמוקרטית)...מישהו קרוב לראשון לציון?....אם נוכל להבטיח 4-5 קונים אני מניח שנוכל להוריד

לפחות 70-100 שקלים מכל צמיג....ל TOYO זה שווה...בייחוד שמוטי ציין שעוד מעט הם גם לא יהיו מיוצרים.

מי שמוכן יהיה לזרוק את הכפפה,אני מבטיח לעשות מאמצים להגיע איתו לשם ביום ראשון בשעות הצהריים.

וזאת משום שעל מנת להבטיח הנחה המוכר דורש פיקדון מסויים על מנת להבטיח שכל אלו המעוניינים בצמיגים אכן יקנו אותם בסופו של דבר.

אם רוצים מכירה קבוצתית והנחה עלינו חובת ההוכחה.

פורסם

MJ01,

אתה צודק כמובן.

אלה צמיגים שנשחקים מהר בהגדרה.

אני גם לא יכול להגיד שהבחינה שלי מאוד מקצועית כי זה קשה מאוד לעשות השוואה אמיתית לצמיגים. צריך את אותו הרכב ואותו נהג באותה צורת נהיגה. אלא אם כן אני קונה כמה סטים ומחליף ומנסה אז גם בין בדיקה לבדיקה עוברים כמה חודשים טובים והצמיגים כבר מאבדים אחיזה ואתה יכול לשכוח איך הם היו בהתחלה (וגם אני כנהג משתנה לאורך הזמן).

ההשוואה היחידה שלי אישית עם צמיגים באותה דרגה (אפילו אותו דירוג treadwear) זה מול המישלין פיילוט אקסלטו והם מחזיקים יותר זמן.

לכן זה גם הרבה תחושה סובייקטיבית שלי אבל קיבלתי לכך גם חיזוקים מאתרים כמו tirerack ומאנשים נוספים שניסו אותם וצמיגים אחרים.

ozzy,

כל הכבוד :mm_yeah:

נשמע טוב מאוד.

לא כל-כך הבנתי את היחס בין הבחור מראשון והמקום בהרצליה.

בראשון זה במקרה היבואן של toyo ? (אני זוכר שהזכירו פה שהיבואן מראשון)

אם אנחנו רוצים toyo זה מראשון ו-f1 זה מהרצליה או ששניהם מגיעים מראשון ואנחנו קונים אותם בהרצליה ?

מעניין אם זה לא עוד פעם הבלוף של הטלפון שכשאתה מגיע באמת לקנות אז פתאום אין...:roll:

לגבי איך שהצמיגים מגיעים אני חושב שזה עניין של צמיג ולא קשור למקום עצמו. גם ה-sp9000 שלי הגיעו ככה.

זה שמפסיקים לייצר את ה-T1-S זה לא נורא כי כפי שמוטי אמר ה-T1-R מחליף אותו והוא גם באותה רמה.

אני רק מקווה שהמחיר לא עולה בצורה משמעותית לחתך שלי (45) :neutral:

פורסם

לגבי הרכישה הבנתי כי אתם מתכוונים לבחור מצמיגי כחלון בהרצליה, נכון?

אני גם רכשתי את שלי אצלהם. נסעתי אליהם במיוחד מהצפון בשביל זה ולפי דעתי עשיתי חכם כי באיזור שלי לא הייתי מוצא מחירים כאלה!

פורסם

NMP

בהרצליה זה בסך הכול סניף של צמיגי כחלון המקוריים מראשון.

אולי יש עוד סניפים אבל בסך הכול הגעתי להרצליה לברר מחירים ומלאי וביחד עשינו טלפון

לסניף המרכזי בראשון לברר מה יש ומה אין.

אם המקום בהרצליה לא יסגר,אז לכמה אנשים יהיה אולי יותר פשוט וקל להתקין שם צמיגים.

שוב,אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי כמו שאחרים עשו,אני מאמין שאם אנחנו כצרכנים

ניזום קנייה קבוצתית מאורגנת,יהיה הרבה יותר קל לבקש הנחה,משמע הולכים כקבוצה ביחד.

אם יש עוד מעוניינים (ואני מדגיש,לא כאלו שצריכים צמיגים,אלא כאלו שרוצים TOYO) נא ליצור איתי קשר בפרטי.

אם לא ילך,לא נורא אלו מאיתנו שבאמת ירצו לרכוש את הצמיגים הנ"ל יצטרכו לשלם ממיטב כספם.

מה גם שמי ירצה להשתתף בקנייה יצטרך דבר ראשון לברר אם בכלל קיימת מידת הצמיג הרצויה.

http://www.kahlon-tyres.com/

למען האמת מעל 800 שקלים לצמיג זה המון כסף,100 שקלים (4X) יכולים לעשות את ההבדל.

מוטי..אני מניח שאמרת ש F1 הם הצמיגים הטובים ביותר שהזכרתי מנקודת הנחה שאת ה TOYO

לא הצלחתי להשיג,אני זוכר מדיונים קודמים שהשניים האלו משתווים אחד לשני באיכותם ואף ה TOYO

עדיף במקצת.

אני בטוח שאתה מאשר....:wink:

נ.ב - בימים האחרונים בעוד אני מחפש צמיגים,נזכרתי בנסיעת המבחן שעשיתי לפני קניית הרכב

וגם הדגמת ביצועים על ידי אחד המוכרים בסיאט.

בחודשים הראשונים לא הבנתי מדוע הרכב שלי לא מרגיש אותו דבר,ואין בו את תחושת הביטחון שהיתה בנסיעת המבחן,תמיד חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר,ומספר פעמים אפילו חזרתי על אותו מסלול באותה מהירות בכדי לבדוק אם אני אוכל לשחזר את אותו היום ברכב ההדגמה.....ושם דבר לא הסתדר לי.

משהו שלא שמתי לב אליו בזמנו בגלל חוסר המודעות שלי לצמיגים ,הוא,שלרכב ההדגמה היו TOYO

או F1 ...אני לעולם לא אשכח את ה PATTERN של הצמיגים שם. (הם כמעט זהים לעין רגילה).

אחלה קידום מכירות אני חייב לציין.

פורסם

אחד אחד.

אני כנראה הייתי לוקח את ה-F1 בכל מקרה, ה-TURN-IN שלו יותר טוב.

ה-T1-S צמיג מצויין אבל ה-TI שלו ממש לא מזהיר, דבר שכאמור שופר ב-T1-R החדש, כנראה על חשבון של מעט נוחות נסיעה (תוצאה של דופן קשיחה יותר), למעשה, שני חבר'ה שלי שאני מכיר וסומך על טעמם בנושא צמיגים (כאלו שמתחרים איתי ויודעים לנהוג) טוענים שה-R עולה על ה-S בכל ושהוא מהווה שיפור... חדשות טובות לעניות דעתי.

כמובן שאוכל לחוות עליו דעה מתי שייצא לי לנהוג עליו בעצמי, בטח מתישהו בקרוב.

הברידג'סטון S-02 לא הוחלף ע"י ה-S-03PP, הם מיוצרים במקביל.

אם זכרוני אינו מטעני, ה-S02 הוא הצמיג התיקני בפרארי מודנה והונדה S2000, סתם כדי לתת לך מושג.

את הקילומטראז' שלי על הS-02 עשיתי על S2000 ומיאטה, מדובר בצמיג מרשים ביותר מבחינת אחיזה עם בעיה אחת והיא משקל עצמי גבוה יחסית (שהוא בלתי מוקפץ כמובן).

אגב גם מקדם השחיקה שלו נמוך למדי, אם אני לא טועה 140... אין לצפות לחיים ארוכים במיוחד, למרות שאין באמת מה לצפות לחיים ארוכים במיוחד מצד אף אחד מהצמיגים המדוברים.

ניר -

אם השחיקה מופיעה לך בעיקר בכתף המשמעות היא כיוונון של הקאמבר לזווית שאינה שלילית מספיק.

כיוונון הגלגלים עם יותר קאמבר שלילי למעשה ייאזן את השחיקה לרוחב הסוליה בנהיגה ספורטיבית.

לגבי מיקום ה-PZERO, הבנת אותי נכון.

OZZY, שורה תחתונה - אם אתה לא מוכרח להחליף בחודש הקרוב, חכה ל-F1GS-D3.

מוטי.

פורסם

OZZY, שורה תחתונה - אם אתה לא מוכרח להחליף בחודש הקרוב, חכה ל-F1GS-D3.

מוטי.

ניר....שמעת?

מה עושים?

אני לא רוצה לחשוב רק על עצמי ולדפוק אחרים......גם ככה האינטרס הוא משותף לכולם...והוא אינטרס טוב.

מה אתה אומר?

מחכים?

משיגים הנחה....שמים פיקדון בשביל לשריין מחיר...ומחכים?

לאורך חיי תמיד הלכתי עם אינסטינקט ראשוני (F1 במקרה הזה)...לא אני ולא אתה התנסנו בו..או ב TOYO

יש לנו כאן חוות דעת מיד ראשונה (ועוד כמה באמצע)....שאפשר לקחת לבנק כמו שאומרים.

צריך לקחת את זה בחשבון לא?

• תוכן חדש...