Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
F1GS-D3 לא קיים ב-195/55R15 או ב-195/60R15.

מוטי.

אולי רק בארה"ב- ארץ האפשרויות המוגבלות.

בבריטניה הגדולה לפחות דווקא נראה שיש את ה- GS-D2 במידות הללו:

http://www.goodyear.co.uk/services/tyreguide/feat_eagle_f1_gsd3.html

כנראה שבאירופה היצע המידות רחב יותר מזה המשווק בארה"ב- השאלה מהיכן מיובאים הצמיגים ארצה.

אנסה לוודא עם היבואן בארץ.

דרור.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. אני צריך לוודא מידת צמיגים מותרת בהגדלה לפורד פוקוס שנת 2000 נפח 1.6:

במקור מגיע עם 185/65-14 ובחו"ל בדר"כ עם 195/55-15 (הבדל של 0.1% בקוטר הגלגל).

למרות זאת, ברור מקדמי העלה שפוקוסים בארץ (בעיקר 2 ליטר) מסתובבות גם על 195/60-15 שהוצעו גם בחו"ל החל ממתיחת הפנים של הדגם בסוף 2001 ונאמר לי ע"י פ'אנצרמאכר, שטען שבירר במיוחד במשרד הרישוי - שזו המידה אליה ניתן לעבור חוקית בארצנו חלם (שינוי של כ-15% בקוטר הגלגל לעומת המקוריים!!). נשמע לי בעייתי משהו ואנסה לברר ישירות בעצמי. למישהו יש נסיון וידע לגבי השאלה ההספציפית הזו (כאמור- לפורד פוקוס שנת 2000 נפח 1.6)?

בשנת 00 בלבד הגיע מספר די נמוך של פוקוס 1.6 עם ג'אנט 15 ולא 14 כמו בכל השאר. ולכן לא צריכה להיות שום בעיה לקבל אישור ל15. אני לא זוכר את המידה בעל"פ (195 אם אני זוכר נכון..) אני אנסה להסתכל על הרכב עצמו פעם הבאה שאני רואה אחד. אפשר לזהות אותם לפי סוג הטסות, שניראות שונה מהרגיל, מעין עיגול באמצע שממנו יוצאים פסים לכל הכיוונים. יש לי אחת כזו ליד הבית (5 דקות נסיעה) אם אני אראה אותה פעם הבאה שאני יעבור שם, אני ארשום את המידה.

אגב גם אני צריך 4 צמיגים, 185\55\14. אם כי אני עדיין לא בטוח באיזה צמיג אני מעוניין אני אעדכן פה יותר מאוחר לגבי זה.

גיא

פורסם
אולי רק בארה"ב- ארץ האפשרויות המוגבלות.

בבריטניה הגדולה לפחות דווקא נראה שיש את ה- GS-D2 במידות הללו:

http://www.goodyear.co.uk/services/tyreguide/feat_eagle_f1_gsd3.html

כנראה שבאירופה היצע המידות רחב יותר מזה המשווק בארה"ב- השאלה מהיכן מיובאים הצמיגים ארצה.

אנסה לוודא עם היבואן בארץ.

דרור.

דרור, מוטי התייחס ל- GS-D3, ואכן אין אותו ב-195/55/15.

שים לב למקרא למטה בלינק שנתת, רב המידות שם מתייחסות ל-D2.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

jinky,

אז עוברים ל- 195/50/15

:)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האמת, עוד לא סגרתי שנה עם הפיילוט אקסלטו, והם לא מראים בינתיים יותר מידי סימני שחיקה למרות מספר התעללויות.

אבל ברגע שיגיע הזמן להחליף אותם - יש סכוי גדול שהצמיג הבא יהיה GS-D3 (שידרוש כמובן שינוי המידה ברשיון).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה JINK, אכן כפי שציינתי מדובר ב- D2 במידות הללו ולא ב- D3, אבל עדיין זו סדרת ה- F1 GS.

ברור מהיר מול המחלקה הטכנית של דלק מוטורס העלתה התחמקות חד-משמעית:

מה שמאושר זה רק מה שמופיע כרגע ברשיון, אין שום אישור למידה אחרת (ואחסוך לכם את גיבוב השטויות שהתלווה למסר הברור כשמש שהיבואן עומד מאחורי גישה בזויה זו). מה שאומר שאגש למכון רישוי לברר את עמדתם בתקווה שתהיה יותר פתוחה ולא נזדקק לסיועו של היבואן ה"חביב".

גיא- קודם כל תודה, וממה שאני ראיתי יש גם פוקוס עם 195/60-15 בארץ (1.6 ו- 2.0), אבל עוד לא ראיתי כזו מהדגם הראשון (לפני מודל 2002 ומתיחת הפנים) - לפי הנתונים הטכניים הדגם שלי (1.6 שנת 2000) לא הוצע עם מידה זו אלא עם 195/55-15 כאופציה נוספת יחידה לצמיגי ה- 14". מעניין מה מורכב על זו של השכן שלך.

פורסם
בשנת 00 בלבד הגיע מספר די נמוך של פוקוס 1.6 עם ג'אנט 15 ולא 14 כמו בכל השאר. ולכן לא צריכה להיות שום בעיה לקבל אישור ל15. אני לא זוכר את המידה בעל"פ (195 אם אני זוכר נכון..) אני אנסה להסתכל על הרכב עצמו פעם הבאה שאני רואה אחד. אפשר לזהות אותם לפי סוג הטסות, שניראות שונה מהרגיל, מעין עיגול באמצע שממנו יוצאים פסים לכל הכיוונים. יש לי אחת כזו ליד הבית (5 דקות נסיעה) אם אני אראה אותה פעם הבאה שאני יעבור שם, אני ארשום את המידה.

אגב גם אני צריך 4 צמיגים, 185\55\14. אם כי אני עדיין לא בטוח באיזה צמיג אני מעוניין אני אעדכן פה יותר מאוחר לגבי זה.

גיא

גיא, אנחנו כבר 3 אנשים בעסק הזה, אני חושב שכדאי להיתארגן קבוצתית על המידה הזאת.

אני מתלבט על ה פאלקן 512, מה דעתך?

1700 לצמיגים זה נראה לי המון. (לא לשכוח שאני סטודנט :wink: )

יש אלטרנטיבות?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
גיא, אנחנו כבר 3 אנשים בעסק הזה, אני חושב שכדאי להיתארגן קבוצתית על המידה הזאת.

אני מתלבט על ה פאלקן 512, מה דעתך?

1700 לצמיגים זה נראה לי המון. (לא לשכוח שאני סטודנט :wink: )

יש אלטרנטיבות?

1700 שקל לאיזה צמיגים זה?

גודייר F1 נשמעים מעניין, אם כי יקרים משהו...

אנחנו בודקים רק על ה-F1 ולמידה שלך מדובר על קצת יותר מ-1400 (במידה הזאת זה ה-F1-D2).

אם תוכל להגדיל את התקציב ב-300 שקל בערך (לא סופי) אז זה יהיה רלוונטי.

1400 שקל ל185/55/14? נשמע מעניין. אני אשמח לשמוע עוד פרטים. ולא הבנתי איזה צמיג מקבלים בעוד 300 שקל. בנוסף, שווה לבדוק בני כמה הצמיגים...

גיא

פורסם

אוקיי

עכשיו התאפסתי. 1400 לD2 במידה שלי?

אפשר לברר מחיר סופי למידה הנ"ל?

פורסם

או.קי. נראה לי שהדו-שיח שלכם סביב המספרים גם קשור אליי.

הרמן - נראה לי שדווקא בפעם הראשונה הבנת אותי נכון.

אמרת שאתה מקציב לצמיגים גג 1400 ש"ח.

אני אמרתי שזה לא מספיק בשביל ה-goodyear F1-gs.

אנחנו עושים קניה גדולה של F1-D3 אבל יש גם אחד או שניים שקונים את המידה שאתה צריך ובמידה הזו לא קיים D3 אלא D2 (שדי זהה).

המחיר שנשיג הוא עוד לא סופי אבל הוא באיזור של 1700 למידה שלך (המידה זולה יחסית לשאר).

ל-1400 אני בטוח שזה לא יגיע והמחיר הסופי לא יהיה רחוק בהרבה מ-1700 לכן אמרתי שאם תרצה/תוכל למתוח את התקציב שלך ב-300 ש"ח אז זה יהיה רלוונטי.

מקווה שעכשיו זה ברור יותר.

ועוד דבר, אנחנו מדברים כמובן אך ורק על צמיגים טריים בני חודשים ספורים (פחות מחצי שנה).

ניר

פורסם
או.קי. נראה לי שהדו-שיח שלכם סביב המספרים גם קשור אליי.

הרמן - נראה לי שדווקא בפעם הראשונה הבנת אותי נכון.

אמרת שאתה מקציב לצמיגים גג 1400 ש"ח.

אני אמרתי שזה לא מספיק בשביל ה-goodyear F1-gs.

אנחנו עושים קניה גדולה של F1-D3 אבל יש גם אחד או שניים שקונים את המידה שאתה צריך ובמידה הזו לא קיים D3 אלא D2 (שדי זהה).

המחיר שנשיג הוא עוד לא סופי אבל הוא באיזור של 1700 למידה שלך (המידה זולה יחסית לשאר).

ל-1400 אני בטוח שזה לא יגיע והמחיר הסופי לא יהיה רחוק בהרבה מ-1700 לכן אמרתי שאם תרצה/תוכל למתוח את התקציב שלך ב-300 ש"ח אז זה יהיה רלוונטי.

מקווה שעכשיו זה ברור יותר.

ועוד דבר, אנחנו מדברים כמובן אך ורק על צמיגים טריים בני חודשים ספורים (פחות מחצי שנה).

ניר

אוקיי,

עכשיו, כאשר אנחנו מאפסים - 1700 זה הרחק מהתקציב (לצערי)

1400 זה תקציב מתוח (אפילו למדי מבחינתי).

באיזו פנצ'ריה מדובר?

אם יש אפשרות לתת את הטלפון של המקום אני רוצה לברר אצלו סוגי צמיגים אחרים ומחירם.

בכל זאת חבל לפספס קניה קבוצתית.

פורסם

ראיתי שאתם מדברים על צמיגים בני כמה חודשים, אז זה נשמע לי מעניין, פשוט אני רוצה לעלות

מידה, ונכון לעכשיו אין לי תקציב לג'אנטים חדשים... אבל מכירה קבוצתית חבל לפספס...

מקסימום ישכבו אצלי כמה חודשים בבית...

אני מעוניין ב-205/45/16

בנתיים אני עדיין בסימן שאלה...

Scooby WRX

פורסם

יש עוד 3 אנשים (כולל אותי) שמתענינים בF1 D2 במידה 185/55/14 יחד עם הרמן והבחור הנוסף מדובר על 5 סטים. האם אין אפשרות להוריד את המחיר במזומן? (האם בדקתם את האופציה?) כרגע יש הצעה (אני אדע פרטים נוספים לגביה בימים הקרובים) של סט ב1550 שקל במזומן לצמיגים הללו, אבל המחיר לא סופי, אני אדע בדיוק עוד כמה ימים. בנוסף אני גם רוצה לבדוק את הגיל של הצמיגים, פרמטר חשוב מאוד ללא ספק.

גיא

• תוכן חדש...