Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מבטי הופנה לעבר פורד פיאסטה... ראיתי היום אחת בפ''ט ונראה רכב חמוד

3 דלתות, גג נפתח מן סאן-רוף

מישהו יכול להגיב איך הרכב? שנת 95

רמת איבזור? זריכת דלק אני מאמין קטנה עם מנוע 1.3, איך האחיזה של האוטו? אמינות? טיפולים?

תודה מראש!

רמי.

תמונות מלוח מכירה:

http://yad2.co.il/Pic/1_1_20050424130407.jpg

http://yad2.co.il/Pic/1_1_20050424130408.jpg

פורסם

האוטו הזה ספציפית לא נראה משהו...

נראה שהוא עבר כמה ידיים של ערסים בחיים שלו... בדוק טוב טוב...

לגבי הפיאסטה.. באופן כללי רכב מצויין. המנוע בגרסת הדיינמיק מצטיין בביצועים ובצריכת דלק נמוכה מאוד. אני חושב שבמרבית הדגמים אין ABS וכריות אוויר אז שים לב לפרט הזה.

סה"כ רכב חמוד וזול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תמונה הבאתי סתם... ודווקא נראת בסדר...

אז אתה ממליץ על הרכב? אמין? טיפולים זולים? (אני מבין שכן אבל סתם ליתר בטחון)

פשוט אני עכשיו בוחן את כל האפשרויות לקניית רכב...

פורסם

תשכח מהנאה מנהיגה או בצועים כי אין.

מה שכן - אמינות טובה מאוד, מאוד. המנוע הישן של 1.3 60 כ"ס אולי פרימיטיבי, אבל אמין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
האוטו הזה ספציפית לא נראה משהו...

נראה שהוא עבר כמה ידיים של ערסים בחיים שלו... בדוק טוב טוב...

לגבי הפיאסטה.. באופן כללי רכב מצויין. המנוע בגרסת הדיינמיק מצטיין בביצועים ובצריכת דלק נמוכה מאוד. אני חושב שבמרבית הדגמים אין ABS וכריות אוויר אז שים לב לפרט הזה.

סה"כ רכב חמוד וזול.

איתמר.

על מה אתה מדבר? הרכב דווקא נראה שמור, והחלפת ג'נטים עדיין לא הופכת אותו ל"רכב ערסים". כמובן שכל רכב צריך לבדוק, אבל דווקא זה שבתמונה נראה שמור יחסית!

דבר שני - הקליפסו היא פיאסטה מהדגם הישן, קרי עם מנוע 1300 60 כ"ס ולא מנוע זיטק 1250 עם 75 כ"ס. אז ברור שדגם הדיינמיק הוא לא רלוונטי, נכון?

מה שחשוב לבדוק, מעבר למכלולים המכאניים, תאונות וכדומה, הוא את הגג, קרי שאין נזילות מים, האיטום טוב, המנגנון החשמלי לא תקוע והברזנט במצב סביר. תיקון הגג, להערכתי, הוא לא דבר זול...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...