Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'סטי מנוע 1000 שנת 92 גיר ידני.

הלכתי עם האוטו לבדיקה אחרי שהופיעו קולות חדשים.

נשמעה מכה כל פעם שמתחילים נסיעה באופן חד. - מה שהתברר כתושבות מנוע.

ורעשי המהום בנסיעה מעל 70 שהלכו והתגברו עם המהירות - מה שהתברר כמיסבים לגלגלים.

המוסך רוצה 350 שקל על המסבים האחוריים לא כולל עבודה.

ו 500 שקל על הקידמיים לא כולל עבודה. (כולל מע"מ)

כלומר מה שיגיע לאיזה 1100 רק על 4 המיסבים כולל עבודה.

על התושבות הוא רוצה בין 180-220 על כל תושבת כשעבודה הוא לוקח 30 שקל על כל תושבת..

מה שיגיע ל איזה 1000 שקל על כל התושבות כולל עבודה.

השאלות שלי הן:

1. האם המחירים נשמעים סבירים?

2. האם יש מקום לקנות את החלקים בעצמי בזול יותר?

3. כמה מסובך זה להחליף מיסבים והאם אני בעל ידע בסיסי במכונאות רכב. יכול לעשות את זה בג'סטי לבד (אני מאמין שבג'סטי הדברים יותר פשוטים).

4. כמה מסובך זה להחליף תושבות מנוע (אם הוא לוקח 30 שקל על העבודה - כנראה שזה די פשוט).

והאם אפשר להחליף לבד.

נ.ב. אני שואל את כל זה. כי על אוטו ששווה 8000 שקל קצת קשה להוציא בטיפול אחד רבע מהעלות שלו.

בתודה מראש!

טל

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

תושבות מנוע זה לא סיפור גדול להחליף אם יש לך בבית בוק וג'ק מספריים רגיל.

מיסבים ? צריך פרס, ועוד כל מיני כלים בשביל לעסוק בזה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

המיסבים זה קצת יקר - בזמנו במונדיאו עשיתי מיסבים קדמיים יותר בזול, פנה בה"פ אם אתה מעוניין בפרטים.

להחליף מסיבים יהיה לך די קשה בלי כלים מיוחדים, ועוד יותר קשה יהיה לעשת את זה בלי לזיין להם את הצורה בדרך, צריך לדעת איך לעשות את זה נכון בלי לדפוק את המיסב.

דווקא תושבות מנוע זה לא כל כך קשה לעשות לבד, אבל אתה צריך דרך לעגן את המנוע על מתלה איכשהו בזמן שאתה משחרר תושבת ומחליף אותה, וזה סביר להניח שאין למכונאי הביתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא תחסוך הרבה עם תעשה לבד, מיסבים לא תוכל לעשות לבד אם כי בקש מהמוסך לבוא לקראתך,

המחיר קצת יקר, התושבות מחירם בסדר אבל לעשות לבד אתה צריך משהו שיתפוס את המנו וזה אין לנו בבית (ראה מה עליבבא כתב)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני לא מכיר את הג'אסטי, ולכן יתכן שמה שאכתוב לא נכון למקרה הפרטי שלך.

תושבות מנוע לג'יפ שלי עולות 50 ש"ח לאחת. לגבי המחיר לג'אסטי תרים טלפון לחנות חלפים ותבדוק.

ההחלפה, בדרך כלל, לא תמיד, פשוטה מאוד. תומכים את המנוע מאגן השמן עם ג'ק כשבין הג'ק ובין האגן חוצץ קרש, כדי לחלק עומס. תחליף כל פעם תושבת אחת, כדי שהמנוע לא יזוז מהמקום.

לגבי מיסבים. בפעם האחרונה שקניתי מיסבים לגלגל אחורי בפרייבט הם עלו 70 ש"ח לזוג. תרים טלפון ותבדוק. ההחלפה גם כן לא מסובכת, אבל חשוב להפעיל את הכוח על המיסב במקום הנכון - אם אתה מכניס את המיסב לתוך שרוול אז אתה דופק על הצד החיצוני של המיסב, ואם אתה משחיל אותו על ציר אז אתה דופק על הצד הפנימי. הרעיון הוא לא להעביר את עומס הדפיקה דרך הכדוריות של המיסב כי זה הורס אותן. אם יש לך גישה לפרס (מכבש) עוד יותר טוב.

בכל מקרה, עבודה על רכב, כל רכב, כל עבודה, חייבת להתבצע עם ספר טיפולים צמוד, של היינס או דומה לו, וכן עם הכלים הנכונים (בעולם אוטופי גם במוסכים היו עובדים ככה, ואז אולי לא הייתי צריך לטפל בעצמי :| ) .

פורסם

הבעיה היא שאין ספר היינס לג'סטי 92 , אם היה... אך....

בקשר לתושבות אני מבין שכל מה שצריך זה לעגן את המנוע על ג'ק עם איזה קרש או משהו שיחלק את המשקל. ואז מחליפים אחת בכל פעם. זה נראה לי בר ביצוע.

בקשר למיסבים... פרס?? מכבש?? למישהו יש תיאור יותר נפוץ של החלק.. ולא הבנתי בדיוק את תהליך ההרכבה.

אני יודע שהמיסב נמצא מאחורי הנאבה... והוא בטח נראה כמו איזה פלאטה שבתוכה יושבים הלאגרים.

אז תאורטית אני אמור לפרק את הגלגל לפרק את הנאבה לפרק את המיסב.. לגרז את החדש ולהרכיב הכל .

לא? מה קשור עכשיו הפרס הזה? שאין לי מושג מה זה.

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

כמו קודמיי -גם אני חושב שמחיר המיסבים שהוצע לך מאוד גבוה.

אלא אם מדובר על מחיר של מיסב כולל עבודה, המחירים שהוצעו לך מאוד גבוהים.

גם לתשובות קיבלת הצעה שנראית מעט גבוהה מידי.

לדעתי - בקש הצעת מחיר ממוסך נוסף, והפעם תשאל אם יש להם בעיה שאתה תספק את החלקים והם רק יעשו את העבודה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בשביל מיסבי גלגלים שמים גריז שחור שמסווג כ C.V. JOINTS?????

או משהו אחר???

מאוד חשוב כמו שחנן אמר לדפוק במקום הנכון!!!!

פורסם

החלפת מיסבי גלגלים זאת עבודה במכלל בטיחותי ברכב וכל המבצע זאת בעצמו לא רק מסכן את עצמו אלא גם אנשים תמימים אחרים.

תן למקצוענים לבצע זאת אך, כפי שכתבו קודמי, ברר בעוד מוסכים ויתכן שתמצא מחירים זולים יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפני כמה חודשים החלפתי מיסבים בג'יפ ולהלן המירשם

זוג מיסבים 200 שקל

גריז שחור 20 שקל לטיובה

ספר של היינס דרך האינטרנט 165 שקלים בערך אם אני זוכר נכון

לא להאמין עד כמה שזה היה קלי קלות לעבוד כשיש לך מתכון ברור כמו הספר הזה

יכול להיות שבפרייבט זה יותר קשה כי הפרונטרה בנוייה כמו ג'יפ של פעם ואולי זה בא לטובתי

אבל בכל אופן היה פיס אוף קייק

אופנוען

• תוכן חדש...