Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיא הלחץ של אדם עסוק כמוני עצמאי קטן.

הרכב ניסאן סאני 93 אדומה.

מישהי נכנסה בי עם הרכב שלה . הנזק אצלי: פנס שמאל אחורי שבור.

פגוש גמור כנראה גם גומיה התעוותה . הברזל שבתוך התמבון גם עקום וגם הלולאה בחלק התחתון האחורי של הפגוש מבפנים איפה שנכנס החיבור של המנעול נכנס פנימה.

כנף שמאל קיבלה בטן וו גרירה התעקם שמאלה והמכסה של התא מטען התעקם קצת.

הלכתי לפחח שקצת ישר לי את הגשר למטה כדי שיסגר לי הבגאז.

אני אמור לקחת מחר את הרכב לפחח כל שהוא שיתן לי במייד אבל ממש במיידי רכב חליפי.

לפוגעת יש ביטוח צד גימל ובסך הכל הם בסדר ולקחו אחריות על התאונה במלואה.

לי יש רק צד גימל ואין לי אפשרות לקבל רכב חליפי.

מישהו מכיר מוסך פחחות אמין מאיזור דרום תל אביב ראשלצ שיהיה מוכן לקבל את הרכב לתיקון ויוכל לתת לי רכב חליפי משלו עד גמר התיקון?

וכמובן שיעשה עבודה טובה. ואולי על הדרך נעשה אצלו צבע מלא ותיקון של 2 מכות קטנות על הדרך?

זה דיי דחוף . כי אני חייב רכב לעבודתי.

בתודה מראש

פורסם

"דלתא ראשון" איזור תעשיה ראשון לציון קרוב לטיב טעם החדש. את הכתובת אני לא זוכר, או שרפי יתן או שאני אחפש בקרוב. מוסך מצויין ונותנים לך רכב חילופי במקום של המוסך

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מצאתי:

כתובת: פלוטיצקי 10

ישוב: ראשון לציון טלפון: 03-9669231

תודה לרפי שהמליץ לי על המוסך הזה. עברנו לפני כחודשיים גם תאונה מאחור. רפי המליץ על המוסך הזה, מוסך באמת מצויין. תודה רפי שעזרת וכנראה שזה יעזור גם לך. מוסך מצויין

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

טוב קודם כל תודה רבה.

הגעתי למוסך דלתא מראשלצ למרות שאני בכלל מתל אביב והיה הרבה יותר נוח לי להיות קרוב למקום שבו הרכב מתוקן.

הגעתי היום בבוקר למוסך אחרי שדיברתי קודם בטלפון עם אמנון שהיה מאוד נחמד בטלפון.

סיפרתי לו את דחיפות הרכב החליפי. והוא אמר לי להגיע ואמר שיהיה בסדר.

מה אני אגיד לכם. ..אחלה חבריה יש במוסך הזה. אמנון וטל נתנו לי שירות ממדרגה ראשונה . תוך 20 דקות יצאתי מהמוסך עם ררב חליפי ברמה סבירה . דייהטסו סיריון . מזגן גיר רגיל רדיו.

והכי חשוב הרגשה שאני בידים טובות.

אמרתי להם שהגעתי דרך רפי לין . וזה בהחלט עזר שם לדברים לדפוק יותר טוב.

הם דיברו שם על איזה מיזם . בכל מקרה. בזמן שהייתי שם ראיתי שגם מי שמגיע ככה סתם אלייהם מקבל המון תשומת לב והקשבה.

הרכב בתיקון שימשך כנראה עד יום שני . ולשמחתי נאמר לי שינסו לתקן לי עוד כמה פגיעות אחרות שיש לי.

שירות טוב מזה עוד לא ראיתי בשום מוסך. ואני מקווה האמת שאני לא אצטרך להגיע למוסכים מהסיגנון הזה בעתיד אבל אם אצטרך אני יודע לאן לבוא.

תודה רפי ותודה לכל השאר.

אני מבטיח לעדכן בפרטים.

• תוכן חדש...