Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע קלריון, אני מסכים איתם.

כל מי שמאמין באמונה שלו, ועד שלא "הוכיחו אחרת" בעיניים שלהם ....אני מסכים איתם.

אני אומנם מכבד את RC וכמובן לא טוען שהוא טועה ... אבל אתה יודע איך זה.... אם אתה לא בודק דברים על בשרך אתה אף פעם לא "יודע" אותם ...

אתה חושב שראול לא ידע על המבחנים של RC ? לפי דעתי הוא ידע.

פשוט אינו קנה אותם ... כשעבר את זה על בשרו הוא עשה סוויץ והסכים עם העובדות שהוצגו לפניו בשטח.

כמובן שזה ישפר את הרמה של הפורום, המטרה זה להעשיר את הידע ולדעת מה עוזר לנו ומה לא עוזר לנו בסטאפ שלנו, יש משהו יותר חשוב מזה ?!

אכן מבחן אחד לא יעשה ניסים(כמובן גם שאינו הראשון ובטח שלא האחרון, כמובן שלא אני המצאתי שום דבר אם במקרה מישהו חשב שהמצאתי משהו ..... אז לא ! תתפלאו ...), אבל עובדה שזה פקח לכמה וכמה ספקנים את העיניים...

הסיבה שיש כל כך הרבה ספקנים שמאמינים במיתוס, זה בגלל שיש כל כך הרבה מתקינים שאינם בקיאים בחומר הנלמד.

או יותר גרוע - כאלה שכן בקיאים בחומר הנלמד אבל מעדיפים להטעות את הצרכנים בשביל לעשות כסף קל יותר.

וזאת הסיבה שהאנשים "בטוחים" בצדקתם.. ואני לא אמרתי שזה לא בצדק.. פשוט זה לא תואם למציאות.

לגבי המבחן דרך של הP4004 צר לי, אך נכון לשעה הזאתי לא נראה לי שאני אפרסם את התוצאות.

אני חושש שאולי היתה תקלה במבחן שערכתי לו ולכן אינני מעוניין לפרסם תוצאות אשר יגרמו עוול למשתמשים לקבל תוצאות שגויות בגלל בעיה בבדיקה שלי.

אם למישהו חוץ מיותם יש את המגבר המדובר - ובא לו לתת אותו למדידה גם כן, בשביל לאמת את התוצאות .. אשמח מאוד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבכינת רוקפורד או JBL , אני אישית הייתי לוקח רוקפורד ,

ולא בגלל הנתונים אלה בגלל האמינות , כמה מאיתנו ניתקלו בתקלות עם הרוקפורד ??

אני אישית יש לי 2 מגברים של רוקפורד ולא ניתקלתי בשום בעיה !

אתם יודעים מה .

בישביל פותח התרד בואו נחזור לנושא

אני מבקש ממי שיש לו ניסיון עם המגברים להגיב בלבד !

אני יש לי מגבר רוקפורד 801X 100X4 ולא ניתקלתי איתו בשום בעיה ! ולפי דעתי מחיר קצת גבוהה אבל מישתלם !

מגבר מונובלוק רוקפורד 1001BD 1000RMS ב 2 אום ! שום תקלה , נותן פיצוץ קטן מהסאב בהדלקת המערכת !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אבל יש שתי צדדים למטבע, כמה מאיתנו נתקלו בבעיות עם מגברים של JBL (אתה גורם לזה לשמוע כאילו מאות)?!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני חושב שצורת הראיה שלך מאוד מאוד לא רלוונטית.

כל מוצר שתרכוש יכול להתקלקל, ומי יודע מה היתה הסיבה ?

אולי שימוש לקוי ? אולי חנות פגמה בו ? אולי תיקנו אותו ושיפצו אותו ולכן הוא לא האריך ימים ?

יש אלף סיבות, מי אתה שתקבע מה הסיבה האמיתית ?

בכל אופן, אתה נתת דוגמא ל2 מגברים של רוקפורד .. פשוט נס שהם עובדים. (אתה מתאר את זה כאילו הם עבדו אצלך לא פחות מ50 שנה וזה אינדקציה למשהו .. אז זה ממש אינדקציה לכלום.)

גם אם המוצרים שלך היו מתקלקלים, זה לא אומר דבר וחצי דבר על טיב המוצר, השאלה פה מה גרם למוצר להתקלקל .... זה מה שקובע, ולצערי אין לך את המידע הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך !

יש סטטיסטיקה של תקלות @

ואני מדבר פה על אחוזים ! לא על מאות אנשים !

ומה קשור אצלי 50 שנה ? הJBL גם לא ממש ישן !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אין דבר כזה סטטיסטיקה של תקלות אם אינך יכול לדעת מה גרם להם.

אם נעשה חיפוש בפורום ונגלה שלמורל יש 20 קומפוננט שנפגם בהם משהו.

זה אומר שמורל אשמה ? לא .. יכול מאוד להיות שהקומפוננטים של מורל מאוד נפוצים פה ורוב המשתמשים שלהם פשוט "דחקו אותם לפינה" ... האם זה אומר שצריך לא לרכוש את מורל ? (את זה אתה אמרת. ולא בצדק).

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בגלל זה העלתי פה את השאלה ולא קבעתי חד משמעית !

אני מאמין שהאנשים שברשותם המגברים יוכלו לתת לנו אינדיקציה יותר טובה לגבי טיב המוצר , אתה לא חושב ככה ?

ובלי שום קשר לתת לנו מידע במידה והיתה בו תקלה כלשהיא

פורסם

אתה טועה!!!! ובגדול.

זה ש2 מגברים של רוקפורד שלך לא התקלקלו לא אומרים שרוקפורד אמינים, אם 10 מגברים של כל החברים שלך של רוקפורד היו מתקלקלים גם לא אומר שרוקפורד לא אמינים, לדעתי אין לך מושג במה שאתה מדבר אתה מדבר מתוך שמועה, מוניטין שגוי(שלדעתי שגוי עקב בורות בתחום בארץ) ופטפוטים של מתקינים...

תראה לי כמה מגברים של JBL שקרה להם משהו אם אתה מדבר ככה...

קרא אותם.

פורסם

בשביל לדעת אם יש למגבר "מחלה" לא צריך לשאול משתמשים.

עושים חיפוש פשוט וזה יחשוף אם באמת קיימת מחלה כל שהי ..

אתה רוצה לדעת האם למישהו אי פעם "נפגם" מגבר של JBL .. אז נניח שכן.

אז מה זה אומר ? זה אומר שJBL זאת לא חברה טובה ?

זה אומר שהמוצרים לא אמינים ?

מי יכול להעיד לנו בדיוק מה גרם למגבר להינזק ? זאת לא אינדקציה שאפשר להסתכל עליה בקלות ראש או בכלל..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם עכשיו לאייל חס וחלילה יישרפו המגברים של הGENESIS תצא בצהלה ותגיד "תמיד ידעתי שGENESIS זבל סיני מוצר מדבקה".

קרא אותם.

פורסם

טוב תראו כל התרד הזה יש התקפות יותר מאשר עזרה לבנאדם עם תגובות מועילות !

אני ניסתי להחזיר את התרד למקום ללא הצלחה , בהצלחה

פורסם

סאונד, נתת דוגמא מאוד מאוד לא טובה לשאלה "איך לבחור מוצר".

הוכיחו לך שאתה טועה, בזה נגמר הפרק. זה רחוק מלהיות "התקפות בשביל לא לעזור"

זה תיקון בשביל לתקן טעות.

העובדה שנפגם למישהו רוקפורד, אומרת שאסור לרכוש רוקפורד ? שJBL טובה יותר ?

זה לא אומר דבר וחצי דבר אם אינך יודע -מה הסיבה- לתקלה.

קיבלת תיקון ובאמת שלא מעבר לזה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

על מה אתם רבים?

שתי החברות נחשבות טובות, לא שמעתי על תקלות/מחלות(גם בפורומים בחו"ל)

באף אחד מהמגברים.

תירגעו, כולה מגבר לרכב.

אחד רשום 104 השני 92 ,לא הבדלים של שמיים וארץ.

ZZR

פורסם

מסכים אם העובדה שאין מספיק אנשים בארץ אם נסיון מספיק בתחום ושזה יוצר

הרבה שלא לומר המון מידע מוטעה,אבל אין להאשים בזה אף אחד שהתחום לא ברמה

גבוהה בגלל ביקוש והיצע נמוך שנובע מהרבה גורמים אבל לא זה הנושא פה.

דבר שני הוא שבאמינות של אודיו לרכב קשה להצביע על חברות כאמינות או לא חד משמעית,

מפני שהרבה פעמים אלמנט תקול נובע משימוש לא נכון או התקנה לא נכונה ואז הרי שאי

אפשר להגיד שהאלמנט או החברה המייצרת לא אמינה.

בקיצור אמינות של חברה זה משהו שצריך להיבדק מעבר ל:"יש לי מגבר של חברה X

והוא לא עשה לי בעיות Y זמן,אז החברה אמינה".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...