Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW VARIANT TYPE 3 1969

sassi81
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם בתמונות של הרכב שלי .

ב - 1994 הרכב עבר חצי שיפוץ שכלל פחחות קלה וצבע והח' שטיח ריצפה , מ - 95 הרכב עומד על בוקים מכוסה במחסן.

אני מעוניין לקנות ח"ח / רכב לפירוק משנת ייצור 1968 -1969 .

הדגם של הרכב - 365 והצבע המקורי היה חום עפר ( קקה בלשון צבאית ).

בחרתי לצבוע את הרכב בצבע אדום שלדעתי מתאים יותר , בגלל שעשיתי את הפחחות והצבע לבד פחדתי לצבוע מבפנים .

אז עד שאני אאתר חלקים הרכב ימשיך לעמוד בסככה.

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 003.jpg

תמונה 004.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 009.jpg

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב הראשון שהיה לי היה כזה, שנת 69 מספר 120-387

קראתי לו סיסיליה...

זה בדיוק למה התכוונתי בשירשור ההוא : אני משפץ רכב חסר שליטה

פשוט נפלא יובל

אירית

פורסם

נחמד מאוד. הגרסה המסחרית - ללא החלונות האחוריים - נדיר מאוד בעולם אבל משום מה לא בארץ. נראה לי שיש יותר פה מאשר בארה"ב :shock: רובם כראה הלכו לעולמם אחרי שסחבו שקי חול ודלאים מלאי צבע על-פני 500,000 ק"מ.

יש לי די הרבה חלקים מכניים וחשמליים לאוטו שלך. שלי הוא גם משנת 1969 ואמור להיות פחות או יותר זהה לשלך מבחינה מכנית ומבחינת השלדה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

התמונה מצולמת בגיבעה 69 ?

אתה מהאזור?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה עושה את הפחחות לבד בבית?

כי העבודה נראת ממש יפה, וגם פנים הרכב נראה שמור.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הגרסה המסחרית - ללא החלונות האחוריים - נדיר מאוד בעולם אבל משום מה לא בארץ.

.

הסיבה שהדגם הזה היה נפוץ בארץ, היא שהוא הווה "מפלט מס". מאחר והחלונות היו אטומים, הוא הוגדר כרכב מסחרי והמיסוי עליו היה נמוך יחסית לדגם הפרטי. הפולקסווגן היה אחד מהנפוצים אבל היו גם סאאב, אופל רקורד, וכמובן סוסיתא כאלו בדיוק. חלק מהרכבים הגיעו אפילו ללא ספסל אחורי, וזה הורכב בארץ, לשמחת ילדי בעל הרכב שאמנם לא ראו להיכן נוסעים, אבל לפחות יכלו לשבת.

זה נשמע קצת חוראני, אבל מדינה בה הסידור הזה קיים עד היום היא....שוויץ. שם אתה יכול לקנות כל רכב פרטי, להוציא לו את הספסל האחורי, להתקין מחיצה מאחורי הכסאות הקדמיים, וזה יוגדר כרכב מסחרי ויזכה בהנחת מס.

נמרוד

פורסם

אני מחפש לואריאנט תושבות מנוע , בקליות כללית , מוסך שיודע לשפץ את הסקאיי של הדשבורד .

בנוסף אני מתכנן להוריד את המנוע ולשלוח אותו ואת הגיר לשיפוץ ואם ישאר כסף אז גם ציפוי ניקל.

הרכב נראה שמור בגלל שהוא יד ראשונה במשפחה.

התמונה צולמה בגיבעה 69 , אני גר במושב בית עזרא .

היום אני אצלם את הרכב כולל תא מנוע .

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

לא רק שוויץ...

בעוד מדינות באירופה אפשר לראות מכוניות "סופר מיני" כדוגמת הפיאסטה, קורסה או 106 עם חלונות אחוריים אטומים ורשת המפרידה בין המושבים הקדמיים לחלק אחורי נטול מושב.

במדינות אלה לא רואים על הכבישים מכוניות כדוגמת הברלינגו והקנגו...

פורסם
אני מחפש לואריאנט תושבות מנוע , בקליות כללית , מוסך שיודע לשפץ את הסקאיי של הדשבורד .

בנוסף אני מתכנן להוריד את המנוע ולשלוח אותו ואת הגיר לשיפוץ ואם ישאר כסף אז גם ציפוי ניקל.

הרכב נראה שמור בגלל שהוא יד ראשונה במשפחה.

התמונה צולמה בגיבעה 69 , אני גר במושב בית עזרא .

היום אני אצלם את הרכב כולל תא מנוע .

יש לי זוג תושבות מנוע במצב שמיש.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...