Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיצר, שישלם את הדו"ח בשקט. שיגיד תודה שלא קיבל הורדה מהכביש ושילך לאשר את הג'נטים. :-)

גם המדבקה מיותרת אבל זו דעתי האישית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתם רוצים? אני מבין את השוטרים.

זה היה לקראת סוף חודש ויש להם מכסה שצריך להשלים :)

פורסם

עדיין לא נתקלתי בשוטר שרשם דו"ח על פגוש שמסכן את הולך הרגל.

הרי במפגשים שנערכים ברמת גן מגיעים רכבים עם תוספים וקישוטים כמו שציינתי וטרם נתקלתי במישהו שקיבל על כך דו"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עדיין לא נתקלתי בשוטר שרשם דו"ח על פגוש שמסכן את הולך הרגל.

הרי במפגשים שנערכים ברמת גן מגיעים רכבים עם תוספים וקישוטים כמו שציינתי וטרם נתקלתי במישהו שקיבל על כך דו"ח.

ל'

נכון.

וחוץ מזה לא הגבת...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
מה צריך את כל המדבקות על החלון ?

זה סתם לא יפה ומכער את האוטו.

הרכב שלו הוא קצת....."ערסמוביל" כך שהמדבקה נחוצה לו.....:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הגנטים הוא יכול לאשר בכיף,אבל את הפגושים נראה לי בלתי אפשרי.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

חברים, הרכב קיבל הורדה מהכביש בגלל התוספות.

הרכב לא יכול לעלות לכביש עד אשר לא מחזירים לו את הטמבון המקורי, את אגזוזי הקישוט והמדבקות עליו להסיר, בקיצור עליו להחזיר את הרכב למצבו הקודם.

ל'

פורסם
חברים, הרכב קיבל הורדה מהכביש בגלל התוספות.

הרכב לא יכול לעלות לכביש עד אשר לא מחזירים לו את הטמבון המקורי, את אגזוזי הקישוט והמדבקות עליו להסיר, בקיצור עליו להחזיר את הרכב למצבו הקודם.

ל'

טוב מאוד.

פחות רכב "ערסמוביל" מעורר גיחוך.

בברכה,

גלעד

פורסם

האגזוזים זה דיי משעשע, בדרך כלל מריע להם שזה עושה רעש, עכשיו גם שזה שקט ורק עומד ליופי זה מפריע להם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש גם לחוק של המדבקות נגד השמש פירצה שאומרת שכדאי להשחיר אצל זגג ולא עם מדבקה...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

אם הוא יוריד את המדבקה וישנה מידה....יש מצב שהבוחן יעלה לו את הרכב אפילו עם האגזוז (אחרי שהוא יראה שזה לא מחובר ורק ליופי) וכל הטמבון החרטות האלו....

ובלי קשר - לא רק שברמת גן חטפו הורדות מהכביש, אותי רצו להוריד עם הT5 על יציאת ניקל באגזוז (מקורית !! ככה האוטו מגיע משוודיה!) ואת זאב206 פה מהפורום רצו להוריד על דוושות אלומיניום (מקוריות....!!!!!!!) זאב שלף להם (להבנתי...אני לא הייתי שם) אישור מהיצרן....אצלי אחד השוטרים יצא "גבר" והסתכל מתחת לאוטו וראה שרשום VOLVO על הדוד...והאמין לזה שזה מקורי (זה אכן מקורי)

פורסם
טוב מאוד.

פחות רכב "ערסמוביל" מעורר גיחוך.

למה לזלזל ברכב של הבחור? אם זה הטעם האישי שלו וככה הוא אוהב את הרכב, שיהנה.

ל'

פורסם
קיבלת דו"ח על אגזוזי דמה???

לא אני קיבלתי את הדו"ח, ידיד שלי, ובן הייתר היה סעיף על אגזוז הדמה שהיה ברכב.

ל'

פורסם

הפרטים הקטנים לא חשובים... אבל זה מראה על רמתם הרדודה של שוטרי התנועה, המקבלים משכורתם מאיתנו.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...