Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיד קיבל דו"ח על מספר סעיפים:

1. פגוש לא מקורי (השוטר כתב שהוא מסוכן).

2. פגוש אחורי נמוך מאוד ומסוכן.

3. אגזוזי דמה (שניים).

4. צמיגים רחבים יותר 14' במקום 13'.

5. מדבקה עם הכיתוב מיצובישי על השמשה הקידמית.

הרכב הוא מיצובישי קולט.

סכום הדו"ח הוא 250 ש"ח.

האם הדו"ח אכן מוצדק?

והאם ערעור יתקבל על הסעיפים הללו?

תודה לעונים

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שטויות? עדיין לא סיפרתי לך איך השוטר עצר את הרכב.

הוא נסע על יד הרכב בפקק תנועה, וצעק לו מהחלון (בלי כריזה) לעצור בצד....

כנראה שבמשטרת ישראל נגמר גם התקציב למערכות כריזה, ולכן התחילו להשתמש בקול הטיבעי של השוטרים כדי לחסוך....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בקשר לסעיף שך הצמיגים לא עשית חכם בזה שלא רשמת שיש לך צמיד לא מקורי ברישיון רכב.היכן הוא יכול לעדכן את כל התוספות והשינויים שנעשו ברכב?

ל'

• אחראי פורום
פורסם

לא תמיד אפשר, היצרן מאפשר מידות מסויימות ולפיהם משרד הרישוי בארץ מאשר או לא.

לדוגמא הקולט? 13" במקור- אם היה דגם של קולט בארץ שבמקור נמכר עם 14"- היית

יכולה לאשר.

לגבי שאר הדברים-אף פעם לא שמעתי שעצרו מישהו על דבר כזה...

ולא נראה לי שאפשר לאשר אותם איכשהו.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם המדבקה של המיצובישי לא תיקנית לפי חוק יבש...ראו בסרטוט :

בסרטוט הראשון מדובר בחלון קידמי....רק במקום המסומן בצהוב מותר להדביק מדבקות ! (מהחלק התחתון של המראה עד גובה השמשה....עד הדופן הימנית) כל מקום אחר פוגע בשדה הראיה - ולא חוקי !

הסרטוט השני הינו של שמשה אחורית...במקרה הנל מותר להדביק מדבקה לכל רוחב השמשה אך...לא תעלה המדבקה על 10 ס"מ מהקו התחתון של החלון (שוב מסומן בצהוב) כך שאם היתה לו מדבקה של מיצובישי לכל רוחב השמשה מקדימה....זה לא חוקי

פורסם

עתיד - אני די בטוח שאתה טועה..

אני יודע שיש בארץ רכבים שמגיעים כ"סטנדרט" עם מדבקה שאמורה להגן מפני השמש.. כמו שבחלק מהשמשות יש חלק כחול שכזה - בחלק מהמכוניות יש מדבקה.

דבר שני, לגבי השמשה האחורית, אני בוודאות יודע שאתה טועה - בדקתי פעם את הנושא ואני זוכר שמותר גובה של 40 סנטימטר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יתכן ומותר 40 סנטימטר אני זוכר 10....

בקשר לשמשה הקידמית ברור שאם יש הצללה מקורית שמגיעה עם הרכב זה תקין...אבל להדביק מדבקה כלשהיא....מותר רק איפה שסימנתי - בדוק מלייארד אחוז !

פורסם

לגבי האישור של הצמיגים, אפשרי 14, מאשרים במכוני רישוי...

לגבי המדבקה:

אני די בטוח שאם תשימו מדבקה שהיא פילם של החלונות כהים, בהירה בהירה, ע"מ באמת להגן על עצמכם מהשמש, היות ואין לכם ברכב פס הצללה, כמו אצלי, שום שוטר לא ידבר אתכם...

אבל שזה מדבקות פוזה זה פשוט מושך את השוטרים, ואין מה לעשות.

אהה כן, והפגוש נמוך מידי, זה נרשם תוך התחשבות כללית בכבישי ארצינו המשובשים, השוטר רוצה להגן על ידידנו כאן, שלא יכנס לבור וילך לו הפגוש :)

שבת שלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה צריך את כל המדבקות על החלון ?

זה סתם לא יפה ומכער את האוטו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

זה ידוע שלא חסר שוטרים בארצנו שנתפסים על שטויות, לפי דעתי כדאי לערער על זה גם מכיוון שאם אני לא טועה אפשר לאשר ברכב הנ"ל מידה 14 של הצמיגים

יום נעים

פורסם

אני יודע שבכמה מקומות בארצות הברית יש גובה מסויים שאסור לרדת ממנו לפגושים של הרכב. לא זכור לי שיש חוק כזה בארץ! לדעתי שווה לערער. ומי הוא ביכלל שיחליט אם זה פגוש מסוכן או לא?

פורסם

נגיד והוא יערער על הפגושים (יצא זכאי - נניח !) על האגזוזים הנוספים (יצא זכאי - יגיד זה רק יציאה דקורטיבית לא נגע באגזוז המקורי) המדבקה לא חוקית וגם אם תעלה לשמים ותרד זה ל-א - ח-ו-ק-י !הג'אנטים לא חוקיים ! כל עוד הוא לא אישר אותם ברשיון א-ס-ו-ר לו לנסוע איתם...פשוט אסור !

• תוכן חדש...