Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון פיאט - האתר החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

לאחר הרבה בלגן ובעיות לוגיסטיות, עברנו כולנו לאתר החדש שהקים גיל עבור המועדון, ואנו מקווים לגדול ולהתפתח. בקרוב גם מתוכנן מפגש (עם יותר משתי אנשים... ;))

נשמח לראות את כולכם באתר ! :D

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

נירשמתי,תודה על העדכון.יישר כוח!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תיזהר רק, שכל החברה מהמפגש לא ייכנסו באותו זמן לאתר,השרת יכול ליפול:lol: .(מצטער זה קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש)

ועכשיו ברצינות-כל הכבוד,יוזמה מבורכת,לאט לאט גודלים.

פורסם

שני אתרים למועדון שלא מצליך להרים מפגש ואף לא מפגשון.

בכל זאת ישר כוח אולי לבסוף גם יעלה איזה מפגש באופק.

בברכה L.A

פורסם

העיקרון הוא ניסיון לאיגוד של בעלי פיאט למען תמיכה-פיזית ונפשית(אחרי הכל...פיאט...)או כמו שאומרים "לרכז את כל הביצים בסל אחד".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היי לכל חברי פיאט ,הייתי ממליץ לכם לאחד כוחות עם מועדון אלפא (וגם לנצ'יה אם יש להם מועדון)

אתם חולקים הרבה מן המשותף מתחת למכסה מנוע

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

שאלה לי...חלילה לא מזלזול, סתם מסקרנות נטו...

אותו מועדון פיאט שבעלי האונו מקימים... קם בגלל האהבה למותג, ליצרן הרכב, על ההיסטוריה שלו, דגמי ההווה והעתיד? האם הפיאט אונו שיש לשניכם היא המכונית שמבחינתכם שווה להקים סביבה מועדון? זאת מכונית שאתם מתכוונים לשמור אצלכם בשל ייחודה ואופייה? או שהיא אצלכם כי זה מה שהתאפשר כרגע ובעתיד אולי תחליפו למשהו אחר? ומה יהיה אז? נגיד ומחר נמאס לכם מהאונו ותמכרו אותה...פיאט יהיה הרכב הבא? בטוח? אם תקנו רכב שהוא לא פיאט, תמשיכו באותה מסירות את ההתעסקות עם מועדון הפיאט?

ושוב, אני לא מנסה להכשיל או להשמיץ, חשוב שתדעו שהקמת מועדון זה לא דבר כזה פשוט, הארגון והתכנון שלו, הצבת מטרות וייעדים הם מטרה לא פחותה מאשר המפגשים והאתר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אותו מועדון פיאט שבעלי האונו מקימים... קם בגלל האהבה למותג, ליצרן הרכב, על ההיסטוריה שלו, דגמי ההווה והעתיד? האם הפיאט אונו שיש לשניכם היא המכונית שמבחינתכם שווה להקים סביבה מועדון? זאת מכונית שאתם מתכוונים לשמור אצלכם בשל ייחודה ואופייה? או שהיא אצלכם כי זה מה שהתאפשר כרגע ובעתיד אולי תחליפו למשהו אחר? ומה יהיה אז? נגיד ומחר נמאס לכם מהאונו ותמכרו אותה...פיאט יהיה הרכב הבא? בטוח? אם תקנו רכב שהוא לא פיאט, תמשיכו באותה מסירות את ההתעסקות עם מועדון הפיאט?

ושוב, אני לא מנסה להכשיל או להשמיץ, חשוב שתדעו שהקמת מועדון זה לא דבר כזה פשוט, הארגון והתכנון שלו, הצבת מטרות וייעדים הם מטרה לא פחותה מאשר המפגשים והאתר.

ליאור.

שאלת שאלה טובה מאוד ואני יענה לך באופן אישי:

בחיים! אבל בחיים! אני לא יקנה יותר פיאט. נמאס מהתקלות. הרכב הבא יהיה בעדיפות ראשונה טויוטה, אח"כ מאזדה, מיצובישי, סובארו, סוזוקי וכל רכב יפני אמין. לך תעבור ליד מוסך מורשה של פיאט ואח"כ למוסך של טויוטה ותחזור להגיד למי יש יותר עבודה במוסך.

מצד שני, אני לא מתכוון למכור את הפיאט לפחות ב- 4-5 השנים הקרובות. כל הזמן הזה שהפיאט תהיה אצלי אני ימשיך לנקות אותה ביסודיות כולל ווקס, לטפל בה בזמן וכל תקלה שיש לתקן ולא להזניח, למלא שמנים איכותיים, או במילים אחרות לשמור על הרכב, גם מכנית וגם חיצונית.

כמות התקלות שהרכב הזה מייצר היא כמות תקלות שרכב יפני היה מייצר ב- 400K. לאוטו שלי יש "כולה" 109K שזה נחשב נמוך לשנת היצור שלו.

כמובן שהרכב הזה אצלי בגלל בעיות תקציב. אחרת היתה לי כבר מזמן טויוטה.

יש אהבה מסויימת למותג ולמכונית למרות שהרכב הזה לא אמין בגרוש. הרכב הקודם גם היה פיאט (127). אם לא הייתה אהבה למותג אז גם לא הייתי מטפל ברכב, לא הייתי טורח לצלם אותו להעלות אתר עם התמונות ולא הייתי טורח להשתתף בפורמים של המועדון.

ולסיכום: עד שאני יקנה אוטו אחר- אני ממשיך לחשוב שהקמת המועדון ותכנון פגישה זהו דבר נחוץ ביותר ורעיון מעולה.

פורסם

בקיצור, אין שום סיבה שתהיה חלק ממועדון שנקרא FIAT, כי אתה לא ממש אוהב את המותג על כל המשתמע מכך.

כידוע (או אולי לא ידוע) לך , באהבה אין תנאים...

קשה לי לדמיין מישהו ממועדון פיאט, שיקלל את הרגע שקנה פיאט ולא ימליץ לאחרים לקנות כזאת,

ובחלומותיו יפנטז על מקרר יפני...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחרי ששמעתי פה את כל הצוררים למינהם, נכון, מסכים עם חלק מהדברים, לא ממש רואה סיבה הגיונית להפעיל מועדון סביב רכב כמו הפיאט אונו וכל שאר המזבלות שרק פיאט ידעה לייצר במשך שנים.

אבל, אני לא מעיז לזלזל בחברה הזו, חברה שידעה להוציא רכבים כגון הפיאט קופה, הבראבו HGT,

טיפו ספורטיבה, המכלולים המשותפים בקונצרן בין לנצ'יה ואלפא רומיאו האגדתית.

שלא נדבר על ההישגים של החברה הזו מבחינת צבירת ידע וטכנולוגיה

(ראה ערך פרארי ו\או פורמולה 1)

קיצר, רבותי, אם בא לכם להקים מועדון פיאט, אחלה, אבל זה מועדון שצריך למשוך אליו את בעלי

הפיאט קופה בארץ, פונטו HGT בראבו HGT וכל שאר ה"מיוחדות" של אלפא-פיאט-לנצ'יה.

אין ממש בתחום הזה בארץ, את המעט שיש וזה לא מעט האתר הזה מייצג בכבוד, על כל המגוון של

סוגי הרכב.

מועדון פיאט לא יעמוד על רגליו לבדו בטח שלא על יסודות של פיאט אונו.

לדעתי ולדעת רבים אחרים (ראו שרשורים קודמים) כדאי

אפשרי וצריך לשייך את פיאט למועדון אלפא -לנצ'יה.

יום טוב חברים.

פורסם
בקיצור, אין שום סיבה שתהיה חלק ממועדון שנקרא FIAT, כי אתה לא ממש אוהב את המותג על כל המשתמע מכך.

כידוע (או אולי לא ידוע) לך , באהבה אין תנאים...

קשה לי לדמיין מישהו ממועדון פיאט, שיקלל את הרגע שקנה פיאט ולא ימליץ לאחרים לקנות כזאת,

ובחלומותיו יפנטז על מקרר יפני...

זה מה שאתה אומר. אני, למרות הכל, חושב אחרת.

פורסם

ליאור.

כאוהב מושבע של המותג על חברות הבת (ואיטלקיות בכלל) אני לא יכול שלא להרהר בדבר עתידו של המועדון אלא אם.... יצליח לצרף לשורותיו גרעין קשה של מכורים למותג שמחזיקים את פאר יצירותיו שלמעט הפיאט קופה ו ה-HGT שייכות כולן לעידן הקלאסי. פיאט יכולה להביס בקלות כמעט כל יצרן עממי אחר בכמות המכוניות הקלאסיות המענינות והמיוחדות (מתחת לשנת 1980) שיצרה לרבות מכוניות ספורט כייפיות ויפות אך ספק אם יכולה לעורר ענין עם קומץ בעלי אונו או מריאה שחלקם גם מודים שמחזיקים ברכב "בינתיים" עד שיוכלו לקנות משהו אחר.

כדי לתרום את חלקי,אצטרף למועדון ואף אשמח לעזור בכל נושא טכני או יעוץ הקשור למכוניות פיאט אך אני עדיין סבור שבלי מכוניות מעניינות באמת אין לו סיכויים רבים, חבירה למועדון אלפא יחד עם לנצ'יה תעשה פלאים ל-3 המותגים.

בכל מקרה,המון הצלחה והערכה על המאמץ שהושקע בהכנת האתר והרמת המועדון

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...