Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון פיאט - האתר החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה לי...חלילה לא מזלזול, סתם מסקרנות נטו...

אותו מועדון פיאט שבעלי האונו מקימים... קם בגלל האהבה למותג, ליצרן הרכב, על ההיסטוריה שלו, דגמי ההווה והעתיד? האם הפיאט אונו שיש לשניכם היא המכונית שמבחינתכם שווה להקים סביבה מועדון? זאת מכונית שאתם מתכוונים לשמור אצלכם בשל ייחודה ואופייה? או שהיא אצלכם כי זה מה שהתאפשר כרגע ובעתיד אולי תחליפו למשהו אחר? ומה יהיה אז? נגיד ומחר נמאס לכם מהאונו ותמכרו אותה...פיאט יהיה הרכב הבא? בטוח? אם תקנו רכב שהוא לא פיאט, תמשיכו באותה מסירות את ההתעסקות עם מועדון הפיאט?

ושוב, אני לא מנסה להכשיל או להשמיץ, חשוב שתדעו שהקמת מועדון זה לא דבר כזה פשוט, הארגון והתכנון שלו, הצבת מטרות וייעדים הם מטרה לא פחותה מאשר המפגשים והאתר.

ליאור.

אז ככה:

אני מחזיק זוג אונואים, מתוך אהבה למותג. את הראשונה קניתי בשנת 96' ומאז היא אצלי. אני נהנה מהאוטו הזה (למרות שהוא לא מדהים) ואוהב אותו. את השניה קניתי לפני שנתיים וחצי כדי ללמוד לפרק אותה, ובסופו של דבר שיפצתי אותה והיום היא נוסעת. לדעתי זה רכב אמין בטירוף, לא נתקע ולא עושה בעיות. (כמובן שאני לא מטפל במוסכים, חוץ מדברים שאני לא יודע / יכול לעשות).

אם הייתי מוצא, הייתי קונה אונו טורבו עם הזרקה רב נקודתית. סתם בשביל שתהיה לי והייתי מוכר את אחת האונואים. אם הייתי מוצא הייתי קונה גם פיאט קופה. (ובנימה זו, אם למישהו יש אחת מהשתיים במצב טוב, אני מעוניין!)

רק כדי להסיר ספק, אני איש הייטק, ומזמן הייתי יכול לקחת מהעבודה / לקנות יפנומאטיות.

לגבי המועדון, זה יוזמה חשובה, ואם היא תעזור לי (מישהו אמר הנחה בחנויות חלפים? או הדרכה בנושאי נהיגה? ימי עיון?) אני אשמח. אם לא, לא נורא :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...