Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מה לשים להם רמשטיין? אם כבר להחזיר להם במוסיקה, אז עדיף כמה דיסקים של הנ"ל:

1) אנוטוניו ויוואלדי.

2) יוהאן סבסטיאן באך.

3) לודוויג ואן בטהובן.

4) וולפגנג אמדאוס מוצרט.

5) פרדריק שופן.

6) פרנץ שוברט.

אפשר גם לשים להם ריצ'רד קליידרמן, ומי שלא ממש אוהב קלאסי, שישים להם ENIGMA.

הנאה מובטחת. :)

פליקס

ROOONEEYY

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אין לכם טיפה פטריוטיות מה עם לאונרד כהן.

אתה באמת שאלת מה אלא האנשים עם החלוקים הלבנים. אמממ רגע אההה כן זה אלא שיקחו אותו לאבאבנל אחרי שהשכנים יתלוננו שהוא שם מוזיקה גרמנים באמצע הליליה.

די חושב שעם מוזיקה קלאסית זה יהיה הרבה יותר טוב, ולא יבואו תלונות

*. הדיסק האחרון של ראמשטיין הוא בין הטובים נורא נהנתי ממנו והוא טוב כימעט כמו ''אימא'' (לא זוכר איך כותבים אימא בגרמנית)

אבל למה להסתפק רק בזה תוריד OOMPH, NIGHTWISH הם גם יעשו לך א העבודה אם אתה מעוניין בקצת יותר צחוקים תוך כדי זה שאתה מבריח את הערסונים החמודים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אתה מתכוון ל Mutter..

כן זה אחד האלבומים הכי טובים שלהם..

אבל עם הדיסק האחרון אתה לא "תעיף" אף אחד מהרחוב...

לדוגמא:

dalai lama

keine lust

amour

mein teil

יצחקו עליך לפני שהם יזוזו סנטים..

פורסם

קודם כל אני שמח לראות שהנוער פה שומע מוזיקה ולא רינגטונים של מאיה והבוסקילות ,חוץ מזה ראמשטיין כמעט ולא מזכירים מסרים נטישמיים השירים אבל בהופעות שלהם כבר היו כמה יציאות...

ואם כבר ראמשטיין תחפשו ת'גירסה שלהם ל"ברבי גריל " אחד הדברים המצחיקים.

ותעברו למוזיקה יותר מושקעת ,דיפ פרפל ,לד זפלין ,פינק פלויד,ג'טרו טל,דורס,ג'נסיס ,וכו' -בדוק כולם מבריחים שומעי רינגטני רוני המבוימת....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יום שישי, יציאה לקראת הרונדו של י"ב, 3 מברניקים, ה"ערסים" של ביצפר, נכנסים לסוברו פשע מתפרקת, בזמן שאני וחבר שלי צוחקים עליהם מרחוק, הפתיעו אותי, פתאום! היהודים - הזמן שלך, בפול ווליום.

השפלתי ראש והלכתי הביתה.

ד"א, אם כבר בקטע של "להחזיר",

אתה הולך לבת, עדיף עם חבר, מסתכל כאילו אתה מעוניין , ואז יוצא ביציאה

"30 שנה אבא שלי גנן", כשהמשפט הזה בא מאשכנזי, כל הבנות מתחילות להיתלהב ומאושרות עד הגג, ואז אתה ממשיך

"ובחיים שלי לא ראיתי בטטה כמוך"

הנאה מובטחת לבנות מציקות\רוצים להיפתר מהן.

*לדעת למי עושים את זה, יכולה להיתקבל תגובה אלימה\תגובה רגשית-בכי.

פורסם

"30 שנה אבא שלי גנן", כשהמשפט הזה בא מאשכנזי, כל הבנות מתחילות להיתלהב ומאושרות עד הגג, ואז אתה ממשיך

"ובחיים שלי לא ראיתי בטטה כמוך"

.

טוב אתה לא יודע כמה הצחקת אותי עכשיו!!!:roflmao:

לא חסרים משפטי ערסים בנוסח הגנן

יש למשל תגידי אבא שלך יהלומן??

וההמשך - אז מאיפה הוא הביא יהלום כמוך

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

30 שנה אבא שלי בכור ועוד לא ראיתי נשורת גרעינית כמוך......

מה נסגר איתכם....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

סיפור ערסים...

אני נוסע לי באשדוד(בכביש s לאשדודים שבינינו), במהירות קצת גבוהה מהרגיל, ומאחוריי דיסקוטק של שירי דכאון על גלגלים.

מרחוק אני קולט עומדת הטויוטה קרינה המוכרת והאהובה, אני כמובן מתחיל להאט, ואז הדיסקוטק מאחורי מתחיל לצפור לי ולסמן לי עם האורות, עד כמה שאני מנסה להסביר לו הוא לא מבין את הרמז.

טוב אני מביא לו לעקוף, הוא טס לידי ועוקף אותי.

כמובן שאחרי שנייה, מגיע הפלאש, הדיסקוטק צולם.

אני עם חיוך על הפנים ממשיך בנסיעה :-)

נ.ב

20 שנה אני על סמים, ואף פעם לא אכלתי סרט יפה כמוך. :screwy:

פורסם

טוב, הבנו.

הערסים הרשעים לפעמים שומעים מוזיקה טובה, ושוברים לכם את הסטיגמות שאומרות שאתם יותר טובים מהם.

ואני, אגב, חושב שגם אם יישבו פרופ' קרמניצקי ופרופ' כשר בחופש הגדול מתחת לחלון שלי ב-106 ראלי וישמעו קנטטות של באך לרביעיית מיתרים באמצע הלילה בפול ווליום מגיע להם להשרף בייסורים בגיהנום.

לא משנה המוזיקה, לא משנה העדה. משנה חוסר ההתחשבות.

פורסם
יש לך עוד מזל שלא הם שרו, אלא הזמר שר. אצלנו יש אופנה חדשה ערסים וכונפות פרחות, שרים הם את השירים. אני לא רוצה לתאר לכם איך זה נשמע כשהזמר עצמו "שר" את זה (בדרך כלל יש לזמר הזה שם של איזה ערס, והוא שר שירי דיכאון עם יללות), אז תדמיין איך חבורה של ערסים בני 17-18 שרים ככה שכל הרחוב ישמע ויתעורר :evil: . וכמובן לא חסר גם את האלה בסובארו DL של אבא שלהם, ששמים לי שירי דיכאון של אבי ביטר ועוד אי אלו זמרים מזרחיים חסרי קול (ואת האמת גם חסרי מילים, ניסיתם פעם להבין את המילים של ה"שירים" האלו? חצי מהמילים זה "אחי" ועזבת אותי או פגעת בי, אני שבור וכ"ו).

אבל מה, יש ערסונים שמפתיעים אותי ובטח גם את עצמם. למשל לפני שבוע עבר איזה ערסון באקסידנט, ותאמינו או לא הוא שם Sultans Of Swing בפול ווליום, ושבוע לפני זה ערסון בGOLF שם Private Investigatons גם כן בפול ווליום. לא שאני מצדיק פול ווליום, אבל לפחות אם אתם שמים, תשימו שירי איכות ולא שירים של ערסים מהצ'כונה ואחים למיניהם.

פליקס

"למה, למה אח שלי, פגעת בכבודי...?!?" MCYOSSI אני מקווה שאתה לא נעלב.

שיר מפגר ביותר לדעתי... תאמת אין שום טועלת למשמעות החיים וכלל השיר ועוד אתה מירוב השיעמום אתה מנסה להבין מה מיתבכיין לך בתוך האוטו בקיצור, כל השכונה מיטריות.

לא שיש לי משהו נגד דיכאון אבל סלחו לי האנשי הדיכאון :splat:

אני לא יודע מה עובר על אילו שיש להם באוטו DL לדוגמא, מערכת משנות העליה הראשונה, (סליחה, היסטוריה כבר עברה לי את כל הגבולות)... טוב לא קשור... אז נעבור לשלנו.

אז אילה עם ה"מערכת" על פול ווליום, ה"באסים" (אם יש בכלל) ניבלעים ע"י רמקולים בקילוגרמים שמוכרים באוטודיפו כמו אילה SONIC או משהו כזה, לא מכיר כאילה חברות, שכתוב עליהם 600W :? (הכל בציניות)

בערך ב 2-3 בלילה אתה שומע אותם מקרקרים לך מתחת לחלון ולא מביאים לישון.

מאוד חבל שמישטרת "ישראל" לא יכולה לעשות דבר, מאוד מעציב וחבל.

זאת הסיבה שה"חופש הגדול" זוועתי באיזה שהו שלב.

אז שיהיה לנו באמת (לחלק מאיתנו) חופשה נעימה....

פורסם
שנתיים אני בפורום הזה ולא ראיתי שרשור כזה מטומטם

(לוותיקים שבנינו) :-P

אתה צעיר מת, איזה וותיקים ואיזה בטיך?! (גם לי אין יותר מדיי זכות דיבור בנושא. תקופת כוכבי למשל הייתי בחיתולים שלי...).

אבל הנה משהו מוזר למחשבה יוסי,

מאז שהצטרפת, רוב הוותיקים האמיתיים הפסיקו לבקר פה. האם יש קשר בין שני המקרים?

:wink::lol:

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...