Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוכן לעזור לך להגשים את הפנטזיה. יש לי מוט 50 ס"מ ברזל ריבועי בבגאז'.

בפעם הבאה שאני מגיע לביקור אצל משפחת קורטינה, תצפור.

יאלה גם אני מצטרף,נביא גם את הכלב הקטן והחמוד שלי:

DSCF3855.JPG

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והנה החופש הגדול הכה גם בי.

בעוונותי שכחתי את הפלאפון ברכב. חניתי ברחוב די ראשי ומואר בתל אביב ועצרתי לעשר דקות.

כשחזרתי, התיישבתי ברכב ושלחתי את היד למושב לידי כדי לקחת את הפלאפון ונחתכתי משברי זכוכית.

איזה ילד נרקומן שבר את החלון כדי לגנוב אותו.

התקשרתי למכשיר וענה לי נער שנשמע נרקומן על מנה. היה לו מבטא כבד, לא משנה של איזו עדה, אבל שמעו את שיני הזהב צלול וברור. בקול מסטולי לגמרי הוא שואל אותי מי זה? את מי מחפש?

אמרתי לו שאני בעל הטלפון שהוא מחזיק ביד ושיחזיר אותו ונסגור את זה, עדיף לו בלי בלגנים.

הוא טרק לי בפנים כמובן. למה, איך אני יכול למצוא אותו?

שניה אחרי זה המכשיר היה כבוי, והוא בטח כבר על מונית ללוד להחליף אותו במנה, שהלוואי שתהיה קלגון במקום קוק פרסי.

עכשיו אני מקווה שיש ביטוח שמשות. כי בנוסף להכל, הייתי ברכב של אבא של אשתי ועכשיו אני צריך להכניס אותו לסרטים.

ברוכים הבאים לישראל 2005. המקום שבו כל ילד שאין לו כסף למנה, לוודקה של 10 שקל או לטבק לנרגילה, ישבור חלון של רכב או ייגש למישהו עם סכין כדי לקבל את מה שהוא רוצה.

מתי תקום פה מיליציה של אזרחים שיעשו אמבושים לכאלו חארות וישברו להם את העצמות?

אם אין דין ואין דיין, מה אמור האזרח הנדפק לעשות?

הפנטזיה שלי עכשיו זה לחכות עם כמה ח'ברה עם לומים ליד רכב פיתוי שיש בו פלאפון וארנק על הדשבורד, ולפרק את האמא של מי שיתקרב לחלון עם אבן. אפילו שאין סיכוי שאותו אחד יגיע שוב, כי יש כל כך הרבה כאלו - זה שירות לאומה להכניס אחד כזה לבית לווינשטיין. כי אם המשטרה תופסת אותו על חם הוא בבית עוד באותו ערב.

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

מה לעשות? לחכות...

לחכות עד שיגיעו מים עד נפש ואז אולי יעלה כאן איזה ג'וליאני אחד ויעשה כאן סדר...

אבל אז יהיה מאוחר מידי. וכמו כל דבר שקונים בתשלומים יש ריבית... את זה האזרחים שהצביעו לניבחר העם משלמים!

מדינת ביזיון... מדינה שלא איכפת לה ממשלם המיסים, מאותם אנשים שנותנים לה את האוויר לנשימה, אילו שמכניסים לקופה שלה את אותם מיליונים שהגנראלים מבזבזים על טימטומי סרק...

אל תגידו לי "מילחמה עולה כסף" נכון, אבל יש דרכים אחרות....

וגם "מילחמה" לא צריכה להימשך כל כך הרבה זמן... או שכן או שלא... אין באמצע, אין "מסטיק"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

טוב חבר'ה, אז אולי במקום לדבר נקים באמת מיליציה כזאת?

יש לי פה סכין קומנדו USN MKII (למי שמכיר) ואלת סופטבול מאלומיניום, אפשר באמת לעשות איזה אמבוש מתישהו.... דווקא יכול להיות נחמד. אפשר גם לארגן איזה פק"ל קפה וככה לשבת בפנאן שלנו בשיחים ולשתות איזה בוציאטו...

וד"א מי שמחר באיזור תל השומר - קפצו להגיד שלום, אני נוסע למיון(כאבי תופת בגב), מקווה שאין לי עוד פריצת דיסק(אני בן 18, היתה לי פריצה מלאה באוקטובר האחרון חוליות L4-L5)

פורסם

תראו מה אתם מוכנים לעשות בשביל פלאפון ,ואת המשך המשפט אני אשמור ל"שירשור הפוליטיקה הגדול של שלומי"

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
תראו מה אתם מוכנים לעשות בשביל פלאפון ,ואת המשך המשפט אני אשמור ל"שירשור הפוליטיקה הגדול של שלומי"

תן לי לנחש:מזמן, או אפילו אף עם לא פרצו לך\גנבו לך\לקחו לך דבר שלך .

אם היית יודע את ההרגשה הזו היית מדבר אחרת,הרגשה כזו קרתה לי רק כשפרצו לי הביתה ,ושגנבו את הסמל מהקאדילק.

מקווה שלא תרגיש ותחווה את זה,אבל במידה וכן, אתה מוזמן להצטרף אלינו:twisted: .

פורסם
זה לא הפלאפון. זה לא החלון (שהביטוח כיסה), זה לא הבוקר ששרפתי אצל הזגג.

זה חוסר האונים, זה ההרגשה שחתיכת אפס בזוי משתין עליך ועל הרכוש שקנית בעבודה קשה. ההרגשה שההפקרות חוגגת. שהחארות מרימים ראש ולא מפחדים, ובמקום זה אנחנו האזרחים שומרי החוק צריכים לפחד.

זה לא צריך להיות ככה.

היחס צריך להיות הפוך. צריך שגנב יפחד לגנוב במקום מואר ולא שאזרח יפחד לחנות במקום חשוך.

פורסם

1. תעשו ביטוח לפלאפון

2. גם לשמשות

3. השארת את הפלאפון באוטו ... פרצה קוראת לגנב אפילו הגששים יודעים את זה (פח נפט, ואני שורף הבנק פינטו)

4. אם כל אחד ידקור \ יכה באלת בייסבול \ סכין קומנדו \אנערף כל אחד שגנב\לקח משהו...... כולנו נהיה תחת פורום כלא מחליפים חוויות של "אחי, כבר הגעתי למצב שיש לי 67 שניות בדקה...איך אצלך?"

בקיצור, אין מה לעשות, זה לא קורה רק פה, וכן גם לי שברו ולקחו וגנבו וכו ... אבל אין מה לעשות ...

פורסם
אתה צעיר מת, איזה וותיקים ואיזה בטיך?! (גם לי אין יותר מדיי זכות דיבור בנושא. תקופת כוכבי למשל הייתי בחיתולים שלי...).

אבל הנה משהו מוזר למחשבה יוסי,

מאז שהצטרפת, רוב הוותיקים האמיתיים הפסיקו לבקר פה. האם יש קשר בין שני המקרים?

:wink::lol:

לא, לא נראה לי שיש קשר. :)

בכל מקרה אני לא מחשיב את עצמי מהוותיקים הגדולים. אבל חוץ מהתקופה שלי כאן, הייתי כשנה וחצי עד שנתיים בפורום YNET. אין לי נקודות זכות? :-P

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
זה לא הפלאפון. זה לא החלון (שהביטוח כיסה), זה לא הבוקר ששרפתי אצל הזגג.

זה חוסר האונים, זה ההרגשה שחתיכת אפס בזוי משתין עליך ועל הרכוש שקנית בעבודה קשה. ההרגשה שההפקרות חוגגת. שהחארות מרימים ראש ולא מפחדים, ובמקום זה אנחנו האזרחים שומרי החוק צריכים לפחד.

זה לא צריך להיות ככה.

היחס צריך להיות הפוך. צריך שגנב יפחד לגנוב במקום מואר ולא שאזרח יפחד לחנות במקום חשוך.

תנסה לעשות את ההקבלה הזו על אותו נושא של השישור הפוליטי (אני בכוונה לא מדבר פה גלוי כי אני לא רוצה להפוך גם את זה לכזה)

לגבי גנבים אלה שמספיקים לברוח אין לי מה לעשות נגדם ..אלו שלא.....כבר כמה למדו שקיבוצניק עצבני מעיף גם שני בדואים (מספיק לדעת קצת ערבים ולהגיד שאתה מכיר %^&&% מרהט ו^%$&*מחורה והם יכסחו אותם).

דרך אגב אם אתם רוצים אני ילמד אותכם הסוואה .......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

את האמת לא קראתי את ההודעות בשרשור הזה, אך אענה לכותרת:

אנשים טובים שמרו על עצמכם בכבישים וסעו לאט, בבקשה.

הרגע חזרתי מהנשף סיום שלי, הכל הלך טוב עד ששני ילדים החליטו ללחוץ קצת יותר מדי על הגז, וזה הפך למאורע לא נעים.

רכב אחד התהפך, ועוד 8 רכבים אחרים עשו תאונת שרשרת.

למזלו של חברי לכיתה, אשר התהפך היה שהוא היה חגור, והוא רק פרק את הכתף, ועכשיו הוא מאושפז בבית חולים נהריה. אחרי שעשו עליו בדיקות שונות ולא מצאו עדיין כלום.

האוטו שלו שהיה בהשקעה של 20 אלף שקל על מערכת ושיפורים התקפל פשוט, כמו כדור נייר.

עוד 6 חברים נפגעו פציעות קלות בגלל תאונת השרשרת שאירעה בגלל ההתהפכות.

לאחר לילה סוער, של לחץ, סערת רגשות והרבה טלפונים ודאגות.

אני חייב לאמר...

|הדגש|זה כל כך לא שווה את זה!|סדגש|

אני מקווה שתבינו ותפנימו.

משכנתא זה קל

פורסם
יופי, עכשיו יש יצורים שנוסעים בכביש בטרקטורון ועושים החלקות. איזה כיף :mad:
קח את זה בקלות.

לא ייקח הרבה זמן והם יתהפכו...:-P

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...