Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

הרכב ״ערום״ כמעט כמו בשנות ה 2000 הראשונות. מערכת מולטימדיה נראית מרגישה ומתפקדת כמו אפטרמרקט עלי אקספרס. נכון יש חיבוריות אלחוטית (אין רדיו, כי לא השקיעו בגיור התדרים) לוח המחוונים הכי בסיסי שיש , דיגיטלי אמנם אבל לא מציג טמפ׳ שמן למשל, לא נתוני ג׳י, לשום דבר חוץ ממהירות וסל״ד

מפרט מבאס, אבל מי שזה באמת מפריע לו הBRZ פחות מתאימה לו.

לפני 6 שעות, Loder כתב:

ספציפית על הBRZ דור שני מכמה אנשים (ובאופן אישי) לא ידוע לי שהיו הנחות מעבר למחיר על הכביש, לגבי התוספות יש על מה לדבר.

לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

הכל שאלה של עיתוי.
בתחילת השיווק של המשלוח הקודם, ממה שידוע לי אפס הנחה.
לאחר חצי שנה+ היה כבר כמה אלפי שקלים בודדים הנחה.
לאחר שפרצה המלחמה אני יודע שאנשים כבר קנו את הרכב ב230 על הכביש, שזה סדר גודל של 10k הנחה (אגרה, צבע, מיגון, הרחבת אחריות, חיישנים אחורה...), באותו זמן בערך יורומוטורס שיווקו רכבים יד 0 ב210k, רכבים חדשים לגמרי שפשוט חטפו יד ואפילו לא עברה שנה מהייבוא שלהם.

בסוף השיווק הקודם נתנו 5,000 ש"ח הנחה על אביזרים, כבר לא נתנו הרחבת אחריות ל-5 שנים, ובצורה ברוטאלית ניסו לדחוף את הקיט STI בטענה שבלעדיו לא ימכרו את הרכב. 

פורסם (נערך)

זה היה אחרי השלבים שדיברתי עליהם, כשנשארו מעט רכבים במלאי עם הרבה קיטים של sti במחסן.
בתקופה של מפרוץ המלחמה ועד בערך מרץ-אפריל שמעתי על אנשים שקיבלו את הרכב כולל הכל ב230k על הכביש. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

בחישוב גס יצא לי שהיבואן מכניס כ70אשח מכלst שנמכרת 

40000 דולר קנדי מחיר לקוח לדגם ST

כפול 

2.1

מס 83%
מעמ 18%
סך הכל 180 אשח

והמחיר בסיס שלקחתי זה מחיר לקוח, ברור לי שהם קונים את הרכב ביותר זול. 

עלויות הובלה קיימות גם פה וגם שם פלוס משכורות ושכירות שהרכב אמור לכסות. 

האם החישוב שלי נכון? ואם כן הם לא יתנו כמה אחוזים בודדים הנחה?

עריכה אחרונה על ידי Stangg
פורסם
לפני 7 שעות, GTאי כתב:

בסוף השיווק הקודם נתנו 5,000 ש"ח הנחה על אביזרים, כבר לא נתנו הרחבת אחריות ל-5 שנים, ובצורה ברוטאלית ניסו לדחוף את הקיט STI בטענה שבלעדיו לא ימכרו את הרכב. 

נתנו יותר מ 5000 הנחה על אביזרים וכל הפיצקעאס. כל התוספות השונות מצטברות ל 10- 20 אלף קל במחיר הרכב (תלוי מה אתה לוקח), מה שפארקש אומר נכון - שחררו על הכביש במחירים שנעים סביב ה 230-236 (קשה לאמוד בגלל כל התוספות והבדלים ביכולות המשא ומתן מלקוח ללקוח אבל המדיניות היתה שונה בהרבה מהחודשים הראשונים שלא נתנו כמעט הנחה) כולל מיגון/חיישנים ומרימי שמשות מקפל מראות/צבע/ ואף את החווית מסלול פה שמבקשים עליה עכשיו 6000 שקל - בחודשים האחרונים לשיווק אכן הורידו את האופציה של האחריות המורחבת בתשלום וזאת אופציה שלא קיימת עוד גם בסטוק החדש.

את הקיט גם חילקו בהנחה גדולה מאוד ואף בחינם למי שהתמקח יותר ומי שקיבל הרוויח רכב עם שווי מחירון גבוה יותר משמעותית (חשוב לביטוח) וגם לוק עדיף (לטעמי, זה מאוד סובייקטיבי) על רכב סטוק ״עירום״.

פורסם
לפני 8 שעות, GTאי כתב:

לא צריך לקחת לקיצון, אפשר להעריך רכב ייעודי לנהיגה ועדיין להתבאס על קיצוצי פינוקים ברכב שעולה רבע מיליון. זה לא אריאל אטום.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפני 41 דקות, Doron_Z כתב:

נתנו יותר מ 5000 הנחה על אביזרים וכל הפיצקעאס. כל התוספות השונות מצטברות ל 10- 20 אלף קל במחיר הרכב (תלוי מה אתה לוקח), מה שפארקש אומר נכון - שחררו על הכביש במחירים שנעים סביב ה 230-236 (קשה לאמוד בגלל כל התוספות והבדלים ביכולות המשא ומתן מלקוח ללקוח אבל המדיניות היתה שונה בהרבה מהחודשים הראשונים שלא נתנו כמעט הנחה) כולל מיגון/חיישנים ומרימי שמשות מקפל מראות/צבע/ ואף את החווית מסלול פה שמבקשים עליה עכשיו 6000 שקל - בחודשים האחרונים לשיווק אכן הורידו את האופציה של האחריות המורחבת בתשלום וזאת אופציה שלא קיימת עוד גם בסטוק החדש.

את הקיט גם חילקו בהנחה גדולה מאוד ואף בחינם למי שהתמקח יותר ומי שקיבל הרוויח רכב עם שווי מחירון גבוה יותר משמעותית (חשוב לביטוח) וגם לוק עדיף (לטעמי, זה מאוד סובייקטיבי) על רכב סטוק ״עירום״.

אהבתי את הנחרצות.

בלי קיט STI גם אם אתה רוצה אתה לא יכול להגיע ל 20,000 ש"ח הנחה, גם לא ל10,000 על תוספות כי פשוט אין מה להוסיף.

כל מי שאני מכיר (כולל אני) לא רצה לגעת בקיט, גם לא ב 5,000 ש"ח שהציעו אותו.

מה שכן, אלו בערך המספרים:

230 לרכב ללא הרבה תוספות

236 למי שלקח את המיגון + צבע + שמשות וכו'.

לפני 3 דקות, yoni162 כתב:

לא צריך לקחת לקיצון, אפשר להעריך רכב ייעודי לנהיגה ועדיין להתבאס על קיצוצי פינוקים ברכב שעולה רבע מיליון. זה לא אריאל אטום.

מותר להתבאס וזה גם בצדק במידה מסויימת, אבל המפרט היה מבאס גם קודם לכן, והקיצוץ הזה לא משנמך משהו משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, GTאי כתב:

אהבתי את הנחרצות.

בלי קיט STI גם אם אתה רוצה אתה לא יכול להגיע ל 20,000 ש"ח הנחה, גם לא ל10,000 על תוספות כי פשוט אין מה להוסיף.

כל מי שאני מכיר (כולל אני) לא רצה לגעת בקיט, גם לא ב 5,000 ש"ח שהציעו אותו.

מה שכן, אלו בערך המספרים:

230 לרכב ללא הרבה תוספות

236 למי שלקח את המיגון + צבע + שמשות וכו'.

על איזה תקופות אתה מדבר? בתחילת השיווק אם לקחת את הרכב עם המיגון צבע ומקפל מראות/שמשות/חיישני רוורס עברת בקלות את ה 236 על הכביש. אלה תוספות שבכיף מגיעות ל 10, אנשים הוציאו את הרכב ב 245 על הכביש בכיף בהתחלה גם וזה בלי קשר לקיט.

וזה שאתה לא מכיר מישהו שלקח את הקיט זה יופי, במקרה הברז דור 2 מהמוכרות ומהיפות בארץ היא עם הקיט הזה. עניין של טעם, אני חושב שהרכב בסטוק חייב מינימום דאקטייל/ספוילר כלשהו כי משהו מאוד חסר שם (שאר הפריטים פחות קריטיים למרות שרובם לטעמי מוסיפים) ואם הקיט מחולק כמעט בחינם ואף בחינם למי שקצת התווכח ועל הדרך מעלה את המחיר של הרכב - זאת לא פשרה רעה. ברור שבמחיר המקורי שביקשו הוא ממש לא שווה את זה ואני מופתע שהם חזרו על הקטע הזה עם המשלוח החדש.

וגם לא מסכים איתך שהמפרט לא מקצץ משמעותית, זה לא רכב מסלול רישוי אפור עם כלוב מאחור והדברים שחסרים בפרימיום לעומת הלימיטד הקודמות מבאסים מאוד וספציפית מחסור בניטור שטח מת עם מראה בתקן אמריקאי זה סיוט.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם (נערך)
לפני כשעה, GTאי כתב:

אהבתי את הנחרצות.

אהבתי את הנחרצות.
אני אומר לך שאנשים קיבלו את הרכב ב230k על הכביש, כולל אגרה, כולל צבע, כולל הרחבת אחריות, כולל מיגון כולל קורס נהיגה.
רק אלה בלי הקורס נהיגה מתקרבים ל10k והם לא באמת תוספות. אגרה ומיגון זה חובה. צבע אם אתה לא רוצה שחור גם חובה. הרחבת אחריות מי לא יעשה אם אפשר?

תשווה את זה לתחילת השיווק שלא נתנו שקל הנחה, אז אותו רכב היה עולה לך 240-245.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

שלום חברים, מתי אתם חושבים שהחדשה תשפיע על שוק היד2 וכמה?
אני מחפש ברז 2017-2021, אתם חושבים שנראה שינוי במחירים בקרוב?

עריכה: מצאתי דיון כבר בעמוד 8, דעתי היא שדור 1 הולך לחטוף ירידת מחיר רצינית בעוד כשנתיים שדור 2 23-24 יתחילו להימכר ב140-150 אין שום היגיון שדור 1 תימכר מעל 100, וככה בתקווה אני יוכל להביא ברז הגונה ב100 אלף

עריכה אחרונה על ידי bugo121
פורסם
לפני 3 שעות, bugo121 כתב:

שלום חברים, מתי אתם חושבים שהחדשה תשפיע על שוק היד2 וכמה?
אני מחפש ברז 2017-2021, אתם חושבים שנראה שינוי במחירים בקרוב?

עריכה: מצאתי דיון כבר בעמוד 8, דעתי היא שדור 1 הולך לחטוף ירידת מחיר רצינית בעוד כשנתיים שדור 2 23-24 יתחילו להימכר ב140-150 אין שום היגיון שדור 1 תימכר מעל 100, וככה בתקווה אני יוכל להביא ברז הגונה ב100 אלף

מה יהיה עוד שנתיים אף אחד לא יודע

עומר :-)

פורסם

חוץ משלושת רכבי ההדגמה סוף סוף עלתה פרטית ראשונה על הכביש:

image.thumb.png.b8c53f5faddada13ca1cb6bd9e5c8a2f.png

• מצחיק 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 57 דקות, zvit כתב:

פרטית ראשונה על הכביש:

ברכות לרוכש המאושר.

מעניין אם הוא מבאי הפורום .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בקרת האיכות על נתוני רכב המוזנים למאגר משרד הרישוי לא ממש קיימת, ויש תוצאות גרועות יותר. למשל:

אכן טויוטה סופרה מיוצרת באוסטריה באותו בו מיוצרת Z4 אבל מכאן ועד יצרן בשם "טויוטה ב.מ.וו" יש מרחק. אגב יש רק שלוש יחידות במאגר הנוסאות את היצרן הלא קיים הזה.

image.thumb.png.c33d9793be22596f227bbba5e169efe9.png

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...