Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 5 שנים של שימוש ופעמיים פריקה כמעט מלאה הוורטא שלי (74 אמפר/שעה) כשל, אחרי שלושה ימים ללא טעינה המתח ירד בו ל 11.2 וולט. המצבר הוחלף בזהה ושמרתי את הישן. 

מישהו מבין מה"עין" מה הכשל? זה מצבר סגור כך שאם חסרים נוזלים לא אוכל לחדש אך מסקרן אותי לדעת מה התקלה בו.

image.thumb.jpeg.9bdaf55ca6deee9d5054c9552438efb6.jpeg

פורסם

זה אולי מסביר.

Why does my battery show green but the car won’t start?

The indicator measures voltage in one cell. The battery may still have internal damage or insufficient cold cranking capacity.

פורסם
לפני 20 שעות, Haim_gds כתב:

The indicator measures voltage in one cell. .

אם ככה, מה הטעם באינדיקטור הזה בכלל (מתעלם כרגע באלגנטיות מנושא הנוזלים)? למה הוא לא בנוי כך שיראה את הסה"כ אלא רק של תא אחד? אם התא הזה עושה קולות של תקין, אז האינדיקטור מראה "תקין"- אבל אם שאר התאים פגומים, המצבר לא יעבוד והאינדיקטור עדיין יראה ירוק בדיוק כמו שקרה פה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במקרה כזה

בתאריך 1.6.2026 בשעה 12:19, ברווז כתב:

מתעלם כרגע באלגנטיות מנושא הנוזלים

מה שמוזר לי הוא שכל התאים לא חולקים את אותו אלקטרוליט.

פורסם

זה לא כזה מוזר. במצברים של פעם, שהיה ניתן להוסיף מים מזוקקים, זה היה למספר תאים גם כן. לא רזרבואר אחד ויחיד (כמו לדוגמא מגשית קרח) שממלא את הכל. 

למה זה ככה, אני לא יודע. לא מבין בזה מספיק. מניח שיש פה עניין אולי של יתירות חשמלית, אם תא אחד נדפק האחרים אולי כן יוכלו לסחוב עוד קצת או משהו בסגנון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...