Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 130,000

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, danbr כתב:

בהגדרת "ספורטיבי" של החבר, האם הוא מדבר גם על כיול מתלים וכו' או שמחפש רק תאוצה?

גם וגם

החבר שם עין על 508 Phev 🤷‍♂️

אמר שחוץ מקופה סטייל 3 דלתות שהוא לא רוצה מסיבת פרקטיות 

הוא מקבל כל אפשרות

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 14 דקות, Shay Shd Dave כתב:

החבר שם עין על 508 Phev

לאן הלכה ההנעה האחורית...?

נראה רכב מגניב.

היצע קטן מאוד, תחזוקה לא זולה ואיבוד ערך גדול מאוד לפי המודעות בלוח.

פורסם

לא אאודי לא בימר ולא אלפא ג'וליה לא נשארו הרבה אופציות. בגזרת היותר סטנדרטיות יש את אינפיניטי Q50, ג'נסיס G70, לקסוס IS300h, ובגזרת היותר מיוחדות יש את הפורד מוסטנג. בגזרת הכי נדירות  יש את הקיה סטינגר  5 דלתות, שהיא הכי ספורטיבית מכולן. השאלה מה מצב השוק שלהן והביקוש ביחס לכך שיש מעט מאוד בארץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 שעות, BoazB11 כתב:

לאן הלכה ההנעה האחורית...?

נראה רכב מגניב.

היצע קטן מאוד, תחזוקה לא זולה ואיבוד ערך גדול מאוד לפי המודעות בלוח.

בן אדם בעייתי , הוא הבין שהוא צריך לרדת קצת מהעץ עם הדרישות המוזרות שלו 😂

כרגע הוא החליט להתפשר גם על B-SUV 

לפני 17 שעות, נירו72 כתב:

לא אאודי לא בימר ולא אלפא ג'וליה לא נשארו הרבה אופציות. בגזרת היותר סטנדרטיות יש את אינפיניטי Q50, ג'נסיס G70, לקסוס IS300h, ובגזרת היותר מיוחדות יש את הפורד מוסטנג. בגזרת הכי נדירות  יש את הקיה סטינגר  5 דלתות, שהיא הכי ספורטיבית מכולן. השאלה מה מצב השוק שלהן והביקוש ביחס לכך שיש מעט מאוד בארץ.

סטינגר כמעט ולא קיימת בארץ נדיר למצוא אותם וגם מה שמוצאים זה ה2.0T ולא ה3.3T

פורסם

נראה לי יש פה בלבול במושגים…

מבחינת החבר, רכב קופה ורודסטאר הם 3 דלתות ורכבי סדאן הם 5 דלתות?

אתה יודע לומר מה ההבדל בין סדאן, האצ׳בק וסטיישן?

יהיה יותר קל לעזור לכם אם תדעו להגדיר היטב מה אתם מחפשים. או אם בכלל יהיה לכם כיוון מדוייק יותר…

אתם ממש מפוזרים ומבלבלים את כולם.

נ.ב, תפסלו פחות מכוניות, תנהגו ביותר מכוניות, חבל לפסול רכבים טובים על מחנאות וסטיגמות, אתם רוצים מכונה לנסוע בה, לא להרכיב ממשלה.

לפני 15 שעות, Shay Shd Dave כתב:

בן אדם בעייתי , הוא הבין שהוא צריך לרדת קצת מהעץ עם הדרישות המוזרות שלו 😂

כרגע הוא החליט להתפשר גם על B-SUV 

סטינגר כמעט ולא קיימת בארץ נדיר למצוא אותם וגם מה שמוצאים זה ה2.0T ולא ה3.3T

מה רע ב2טי ומה לעזעזל גורם לכם לחשוב שאתם חייבים 3.3טי?

פורסם
לפני 10 שעות, Nico62 כתב:

מה רע ב2טי ומה לעזעזל גורם לכם לחשוב שאתם חייבים 3.3טי?

אין לו מושג מה הוא רוצה. אני כבר רואה איך זה מתקדם, עד שהוא מסיים עם SUV חשמלי סיני העיקר שמאיץ 6.5 שניות 0-100. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, נירו72 כתב:

אין לו מושג מה הוא רוצה. אני כבר רואה איך זה מתקדם, עד שהוא מסיים עם SUV חשמלי סיני העיקר שמאיץ 6.5 שניות 0-100. 

או שההורים לוקחים אותו לנופש בחופש הגדול ומשאירים אותו בלי גלישה סלולרית בחו״ל ושם נקטע השרשור…

• מצחיק 5
פורסם
לפני 42 דקות, נירו72 כתב:

ובלי קשר, גם הצעתי לו כבר בעמוד הקודם את MG 4 X POWER שנמכרת בתקציב שלו כיד ראשונה 0 קילומטר קופצים לי עליה פרסומות של מבצעים... צרצרים בתגובה... לא שאני אומר שזה הרכב הכי אטרקטיבי בתקציב בהכרח, פשוט גם אני חושב כמוך... שזה בסוף יהיה הכיוון שלו (אם בכלל תהיה פה רכישה ולא שעמום).

פורסם
לפני 3 שעות, Nico62 כתב:

ובלי קשר, גם הצעתי לו כבר בעמוד הקודם את MG 4 X POWER שנמכרת בתקציב שלו כיד ראשונה 0 קילומטר קופצים לי עליה פרסומות של מבצעים... צרצרים בתגובה... לא שאני אומר שזה הרכב הכי אטרקטיבי בתקציב בהכרח, פשוט גם אני חושב כמוך... שזה בסוף יהיה הכיוון שלו (אם בכלל תהיה פה רכישה ולא שעמום).

רכב מעניין בתקציב שלו. אני אישית עוד לא בעניין חשמליות, ועוד פחות סיניות, אבל למי שזה הפורטה שלו בהחלט רכב מעניין לתקציב. לפחות תהיה יותר ספורטיבית מקיה סטינגר 2.0T חלשה 😄

• מצחיק 1
פורסם

ברור, גם אני לא הייתי מחליף אותה ברכב שלי.

אני לא בהכרח פוסל חשמליות, במיוחד דגמים עתידיים, אבל אני דיי פוסל סיניות…

פורסם

הבן אדם בהחלט לא סגור על עצמו 

ושיגע אותי איתו עם ההרים והגבעות שלו🤦🤦

אני בכלל אמרתי לו לחפש משפחתית סטנדרטית כמו אוקטביה ולא לחפש הרפתקאות

בסופו של דבר הוא די נסגר על 508 בנזין רגילה כי אין כל כך היברידית בתקציב והוא לא מוכן חשמלית 

• מצחיק 2
פורסם
לפני 32 דקות, Shay Shd Dave כתב:

הגיע סוף סוף מועמדת רצינית 🙏508 Gt 1.6 225כ"ס 2020

על פניו נראה שדי שמורה 

מה דעתכם?

rep2mail.pdf 119.11 \u05e7\"\u05d1 · 1 download

אז  סטינגר 2.0 הנעה אחורית היה חלש לו, אבל הפיג'ו 1.6 הנעה קדמית עם נתונים הרבה פחות טובים טובה לו 🙂.

ההיסטוריה נראית בסדר והרכב מטופל, אבל זו לא בדיקה. זה לא יראה אם ריתכו לו את השלדה למשל או עברה תאונה. צריך לבדוק עבר ביטוחי ובדיקה במוסך/מכון בדיקה טוב.

פורסם
לפני 31 דקות, נירו72 כתב:

אז  סטינגר 2.0 הנעה אחורית היה חלש לו, אבל הפיג'ו 1.6 הנעה קדמית עם נתונים הרבה פחות טובים טובה לו 🙂.

ההיסטוריה נראית בסדר והרכב מטופל, אבל זו לא בדיקה. זה לא יראה אם ריתכו לו את השלדה למשל או עברה תאונה. צריך לבדוק עבר ביטוחי ובדיקה במוסך/מכון בדיקה טוב.

אין בכלל סטינגר ביד 2 לא 2.0 ולא 3.3 

לשאלתך ב2.0 אין הנעה אחורית רק ב3.3 

חוץ מזה למה לבעוט בקן צרעות עד שהוא נסגר על רכב אחרי שהתפזר לכל כיוון 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 1 דקה, Shay Shd Dave כתב:

לשאלתך ב2.0 אין הנעה אחורית רק ב3.3 

רק תיקון טעות. היא  הנעה אחורית. אין אף קיה סטינגר הנעה קדמית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...