Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב יד ראשונה  עשה 60,000 קמ וטופל במוסך מורשה יבואן.   נמכר עי  סוכנות טרייד אין. על פי דוח סליקה היתה  תאונה  שהרכב הייה בן  שנה וקצת . לפי הסוכנות הוחלפה דלת  האם גובה הנזק משמעותי לפי סכומי הביטוח? 

Screenshot_20260506_202238_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי איתי200
פורסם

ירידת הערך היא 4% - יותר מהחלפת דלת. צריך לבדוק שלא היתה פגיעה בעמוד או בסף/משקוף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 20 דקות, zvit כתב:

ירידת הערך היא 4% - יותר מהחלפת דלת. צריך לבדוק שלא היתה פגיעה בעמוד או בסף/משקוף.

כך עוד אין משמעות גבוהה בבדיקה זהה בסדר? פשוט  תיקון בסכום כזה נראה  מאוד גבוה

פורסם

הסכום לא גבוה - ירידת הערך גבוהה יחסית לנזק הנטען.

אני חושב שיש מספיק מכוניות בשוק. אם אתה רוצה לקחת לבדיקה - אפשר. יש לי הרגשה שתופתע לרעה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ניסית לבקש לראות דוח שמאי, או, לפחות, חשבונית תיקון?

תיקון של 24,000 ש״ח ברכב עממי זה יותר מהחלפת דלת. מה תוקן או הוחלף? אי אפשר לדעת בלי לראות מסמכים או לבדוק את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ראיתי, הרכב הגיע היום לטרייד אין. אני אבקש את דו"ח הבדיקה שלהם בשלב ראשון.

פשוט מנסה להבין אם תיקון של 24,000 ששולם ע"י צד ג' מעיד על נזק גדול או בעיקר ניפוח.

אותו סוכן בטרייד אין אמר שהוחלפה דלת, מן הסתם בטח גם לווה בתיקוני פחחות נוספים. השלאה אם ירידת ערך של כ 5800 ש"ח   לטוסן שהיה בן שנה וקצת היא משמעותית ( אני מעריך שמדובר ב 4% ירידת ערך)

לרכב היסטוריית טיפולים מלאה , הארחת אחריות  לעוד 3 חודשים  ,  בוצע טיפול לפני חודש +טסט לשנה . נראה עסקה טובה עד שהוצאתי את הדו"ח סליקה. כמו ש zvit אמר  אני אנסה להבין מה המשמעות של ירידת הערך והתיקון . האם בכלל שווה לקחת לבדיקה או לרדת מהרכב.  

פורסם

אתה לא יכול לדעת. צריך לקבל את המידע (דוח שמאי) מבעל הרכב. בהנחה שהתהליך בחברת הביטוח מתקדם. מגובר בתאונה לפני קצת פחות מחצי שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, איתי200 כתב:

מה המשמעות של תביעה שנפתחה ונסגרה ללא צוין סכומים כלל? 

תביעה סגורה.jpg

שהקלדנית של חברת הביטוח התעצלה להקליד את הנתונים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בתאריך 6.5.2026 בשעה 21:27, zvit כתב:

הסכום לא גבוה - ירידת הערך גבוהה יחסית לנזק הנטען.

אני חושב שיש מספיק מכוניות בשוק. אם אתה רוצה לקחת לבדיקה - אפשר. יש לי הרגשה שתופתע לרעה.

קודם כל תודה על העזרה. הרכב הגיע לסוכנות וניגשתי לראות את הרכב שהיה נעול  כך שלא יכולת לפרק גומיות  בשביל לאתר ריתוך.  ראיתי את  " הדלת שהוחלפה" נראה שגם הכנף הוחלפה, הזזתי את הפלסטיק שמתחת לכנף ומתחת הצבע היה לבן בעוד שהרכב  אפור. בנהחה שאכן הוחלפה כנף זה נחשב "משמעות גבוהה" בבדיקה שלהם רשם תיקוני פחחות והוחלפו חלקים המחוברים בברגים. 

פורסם

אני אכתוב בפעם השלישית בשרשור הזה: דו"ח שמאי. 

אתה צריך לראות דו"ח שמאי. 

בלי זה הכל ניחושים. אולי ניפוח, אולי באמת הרבה נזק. ירידה ערך זה דבר טיפה מורכב ולא תמיד היא בקורצליה לחומרת הנזק או עצמת המכה. זה נשמע מגוחך אבל ככה זה עובד. לכן כדי להיות בטוח אם זה ניפוח ביטוחי או באמת נזק גדול ממה שתואר לך עליך לראות דו"ח שמאי ולא שום דבר אחר. 

אחרי שתראה את הדו"ח תחליט אם זה מתאים לך. זה לא רכב כזה נדיר בישראל ואני מניח שניתן למצוא פרט שמור יותר. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

@ניקו פ. אין לו דרך לקבל דו"ח שמאי הרכב כבר לו אצל הבעלים המקורי.

לפני 15 שעות, איתי200 כתב:

איתי את  " הדלת שהוחלפה" נראה שגם הכנף הוחלפה,

אם מדובר בכנף קדמית זה אכן חלק שמחובר בברגים ולא מדובר במשמעות גבוהה. 

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חברת ההשכרה אמורה להשיג, או מהביטוח או מהבעלים המקורי. מניסיון שהם יכולים (השאלה אם רוצים). 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...