Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כאן שום דבר חדש לרפואה, אני חושב שלמדתי על התופעה כשהייתי בשנה ד׳ או ה׳ בביה״ס לרפואה. אבל לכותב הפוסט זה היה חידוש כואב מאוד. פיזית. אני בהחלט מבין למה העלה אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רשתות חברתיות מוציאות הרבה תופעות מאנשים. טרחנות בין היתר. 

בליל שלם של 300 מילים על - קמתי מהר מדי, התעלפתי, שברתי את הקרסול.

אולי אני גם אפרסם פוסט ענק על ארוחת הבוקר שאכלתי? בעידן ה-AI זה קל מאוד, בבקשה :

יש בקרים שבהם כל מה שאני צריך זה רגע אחד של שקט לפני שהעולם מתחיל להסתובב במהירות של 100 קמ"ש. היום זה היה אחד מהבקרים האלה, והתפריט? קלאסיקה במיטבה.

לפעמים אנחנו מחפשים את ה"וואו" במנות מורכבות ובבתי קפה מפונפנים, אבל האמת היא שהקסם האמיתי נמצא בצלחת הביתית, בזו שמחזירה אותנו לבסיס.

מה היה לנו על השולחן?

• החביתה המושלמת: לא סתם ביצה במחבת, אלא חביתה זהובה, חמה ומנחמת. כזו שנספגת בדיוק עם הלחם הנכון ומשאירה טעם של בית.

• היוגורט הצונן: הניגודיות הזו שבין החום של החביתה לקרירות המרעננת של היוגורט היא פשוט גאונית. הוא מוסיף את המרקם הקטיפתי והקלילות שסוגרת את הפינה של החלבון בצורה הכי נעימה שיש.

• וכמובן, הדלק של המערכת – כוס קפה: הארומה הזו שמתפשטת בבית, החום שעובר דרך הספל לידיים, והשלוק הראשון שפשוט אומר למוח: "אוקיי, עכשיו אפשר להתחיל".

"בוקר טוב הוא לא רק זמן ביום, הוא מצב תודעתי שמתחיל בצלחת."

הארוחה הזו היא התזכורת שלי לעצור רגע. לא לאכול "על הדרך", לא לענות למיילים תוך כדי ביס, אלא פשוט להיות נוכח. להרגיש את המרקמים, להנות מהריחות ולתת לגוף את האנרגיה שהוא באמת צריך.

זה לא חייב להיות מורכב כדי להיות מושלם. לפעמים, שילוב של קפה, חביתה ויוגורט זה כל מה שצריך כדי להפוך יום רגיל ליום מצוין.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם

בבקשה תעתיק לשרשור הדיאטות, עם ההגדרה ״טעם החיים״.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אירוע לא נעים בכלל.

תרגיש טוב, החלמה מלאה ומהירה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...