Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיריון זה רכב מוצלח ואמין מאוד.

אני עוזר למישהי לתחזק סיריון 2008 שנרכשה ב 2017  עם 95 אלף ק"מ, עכשיו עם 190 אלף בערך. 

לא היו תקלות משביתות, הוחלף בכל הזמן הזה מנוע הגה כוח, מיסב גלגל אחורי אחד וקידמי אחד, מסרק הגה ובולמים אחוריים, חוץ מזה רק טיפולים שגרתיים שלא תמיד בוצעו בזמן. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

בוקי צודק

מנוע דומה ליאריס  K3 יש אותו גם ב YRV שנחשבת לאמינה מאוד

אכן ישנם סיריון שבורות וכדומה אבל הדגשתי שאם מצאת שמורה [נניח אשה מבוגרת מת''א לצורך הענין] הרווחת.

משתדל לעזור

פורסם

ואם כבר סיריון עדיף לקנות את השנתונים האחרונים 2010, 2011 שם יש בקרת יציבות, בישנות יותר אין. וגם יש עוד קצת זמן עד שמגיעים לשני טסטים בשנה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 שעות, ronen88 כתב:

או הכי בטוח ללכת על סוזוקי אלטו ? 

בעיני ומהניסיון שלי התשובה היא כן. היו לנו 2 אלטו כ 13 שנה. ידניות. השניה נמכרה בגיל 11.

אפס תקלות, למעט מוט שמחזיק את דלת תא המטען שהוחלף בעלות דו ספרתית.... או 100 וקצת.

אני מבין שהגיר האוטומטי אמין.

נכון שגם אלטו אפשר להזניח וצריך לכוון לאחת שתוחזקה טוב ככל הניתן. אבל זה רכב עמיד שיסבול פחות מתחזוקה לקויה.

בסוף, לטוב ולרע, זה רכב שיוצר בהודו עבור הודו. בעניין העמידות ודרישות התחזוקה מדובר ביתרון.

10,000 זה בעיני ממש תקציב גבולי לרכב. אם תגדיל ל 15,000 תגלה מצאי משופר בהרבה. זה רכב לצרכי עבודה ואני מנחש שכנראה אפשר למצוא גמישות בעניין הזה. זה ישתלם.

פורסם

SX4 לא הייתי נוגע כי קשה למצוא שמורה במחיר שפוי ואם כבר מוצאים לפעמים יש בעיות ראש מנוע

הספלאש יש לבן דוד ומאוד מרוצה [נוסע צפון-מרכז מידי פעם] רק עלתה לו 15K והיתה באמת שמורה.

וכמובן הספלאש קטנה וחסכונית בהרבה

משתדל לעזור

פורסם

ספלאש אמינה אבל פחות בטיחותית מהספייס למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

SX4 רק מדגם 2010 ומעלה - מנוע 120 כ״ס (נדמה לי שברישיון כתוב 119). הדגמים הקודמים עם מנוע 107 כ״ס חלשים. עקרונית מדובר ברכב אמין - אבל כיוון שהאחרונות שנמכרו בנות 13 צפה תקלות כמו בכל רכב בגיל כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...