Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שלא מעט אנשים פה מתלבטים אם לקנות את הקארוק, ואם כולם רציניים לגבי הקניה אולי ניתן לקבל עוד הנחה או הטבה אם באים ביחד

*בחיים לא קניתי רכב חדש ואין לי מושג איך זה עובד

אם יש פה אנשים שמתכננים לקנות סקודה חדשה השבוע ורוצים לבדוק העניין מוזמנים לכתוב פה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כרגע מבצע בסקודה עד יום ששי. מהיכורתי את המערכת לא תקבל יותר ממה שמציעים במבצע גם אם תבוא עם עוד כמה אנשים יחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצע-מכירות-בסקודה-נובמבר-2025

לפני 26 דקות, zvit כתב:

יש כרגע מבצע בסקודה עד יום ששי. מהיכורתי את המערכת לא תקבל יותר ממה שמציעים במבצע גם אם תבוא עם עוד כמה אנשים יחד.

זאת די הייתה ההנחה הראשונית שלי, מצד שני אולי שווה לנסות בכל מקרה

פורסם

לנסות - אפשר. אין מה להפסיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 3 שעות, Dani_cohen כתב:

מעוניין בקבוצת רכישה לרכב

אני קופץ מחר לסוכנות, אבדוק אם יש להם הצעה מעניינת ואעדכן

פורסם

אני אגיד לך שכן הם יותר רוצים למכור מבעבר, דאגו להתקשר ולהזמין אותי לאולם אז יש סיכוי שתצליח

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תכלס צודק לגמרי, הירידת ערך של הרכב מהרגע שיצא מהסוכנות ועד 3 שנים אחרים בלתי נתפשת.

שווה לחפש רכב עד 3 שנים שעבר את הירידת ערך הגדולה ועדיין להישאר עם רכב "חדש" יחסית

פורסם (נערך)

אם אתם בשוונג תבדקו על הדרך לגבי רכישה במבצע רכב עם רישוי 26.

אני בעז"ה אהיה בסוכנות בסופ"ש אנסה את מזלי.

לגבי נושא השרשור, גם אני בדעה של zvit, שלא נראה לי שיתגמשו יותר מהמוצע במסגרת המבצע.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

כפי שצבי כתב - לנסות תמיד כדאי.

אני דווקא סבור שכן יגלו התגמשות נוספת.

בגלל הצונאמי הסיני של הרכבים החשמליים,  הרבה יבואנים הורידו מחירים, והירידה במחירים מחלחלת גם לדגמים הרגילים של יצרנים וותיקים (חוץ מזה שסוף שנה מתקרבת והלחץ לעמוד בייעדים, עולה).

לידיעה: יש לאנשי המכירות ישיבות צוות/הכנה ששם נותנים להם לימיטים (מחירי מינימום) למחיר מכירה של כל רכב, ואחרי זה נותנים לראשי הצוותים שלהם לימיטים יותר נמוכים (למשל, אם הרכב נמכר ב- 100 אלף, אז אנשי המכירות יכולים לקבל לימיט במחיר של 98, וראשי הצוותים יכולים לקבל לימיט נוסף של עד 97, כך שאם לקוח רוצה לקנות ב-97, אז איש המכירות מתקשר לראש הצוות שלו, שמאשר את המכירה).

זה גם יכול לתפוס למחירים שהם מעבר למחירי-מבצע.

אז כן, שווה להתמקח, במיוחד עכשיו.

• מעניין 1
פורסם

יכול להצטרף לקבוצה הנ"ל

גם אני סקפטי להנחה משמעותית אם נבוא כ"קבוצה",אבל לנסות לא עולה כסף

מה שכן כפי שכתב SAMG,אנחנו מעוניינים ברכב אם ייתנו לנו שיהיה שנתון 26...

• רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...