Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 14.10.2025 בשעה 09:47, gabizon79 כתב:

אולי חשמלי , יש לי בית פרטי אבל נסיעות ארוכות:

קיה ev3  הטווח הארוך

נראה לי שעם נסועה של 40,000 ק"מ בשנה - הבחירה בהחלט צריכה ללכת לכיוון EV על מלא - עם כמה סייגים.

1. שמירת ערך של רוב הסיניות החשמליות פשוט מזעזעת לעומת היברידיות (או מנועי ICE בכללי). 

2. לכן צריך לקנות יד-שנייה חשמלית כמעט-חדשה, ולחסוך כמה עשרות אלפים טובים, תוך שמירה על אחריות שתהיה עדיין יחסית ארוכה.

3. יש מבצעים למכביר לרכב חדש (או 0 ק"מ) בתקופה הזו, כולל בחשמליות, רובם מאד מתסכלים כי בסה"כ תקבל עד 10% הנחה - וזה ממש לא מספיק על מנת לפצות נגד ירידת הערך הצפוייה, בטח אחרי עליות המחיר ההיסטריות בשנתיים האחרונות.

4. יוצאת דופן לטובה במחיר "דמפינג" - לובינסקי מציעה כעת את ה- MG5 (חשמלית במבנה סטיישן פרקטי) במתכונת יד2 0 ק"מ במחיר מצחיק - סביב 109,000 ש"ח. טיפה מעל מחירה של קיה פיקנטו חדשה.... ברור שמחיר ההיצף הזה נועד לגמור אחת ולתמיד את המלאי של דגם שממש לא הצליח פה, אבל אם הטווח המוצהר (380 ק"מ) לא מרתיע, ואם אתה מתכוון להחזיק ברכב למשך 5-4 שנים לפחות, והרכב נמכר עם אותה האחריות (5 או 8 שנים על הרכב/הסוללה, או 150K ק"מ - אז זו לפחות אופציה מעניינת לרכב חדש במחיר מגוחך יחסית.

5. קנייה של כל EV אחרת צריכה להיעשות בשום שכל, אישית אני נוטה להמליץ על EV מבית טוב (כמו BYD, ג'ילי/ZEEKR) ולא על שלל "רכבי עלי אקספרס" שנראים נהדר בברושור אבל ממש לא מקיימים בפועל (נוחות גבולית, היפר-היסטריה של מערכות הבטיחות, ועוד), וכמובן צפויים להתרסקות מחירים אם קונים אותן כיד חדשות.

• אהבתי 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תודה לכולם,

בדקתי את קיה נירו ההיברידית,  מרחב פנים ענק, ישיבה גבוהה הכל מושלם למעט המושב שעשה לי כאבי גב, שובר עסקה מבחינתי.

מחר אני בודק את היונדאי קונה ההיברידית, בתקווה שמרחב הפנים מאחורה יספק עם הילדים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
לפני 5 שעות, Alf3 כתב:

היתי שוקל אופציה של היברידי פלאגין, נהנה משני העולמות.

נכון, רק שאני לא רוצה סיני, ויפני/קוריאני יעלה עוד כמה עשרות אלפים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...