Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לא הייתי פה כמה שנים.

אחרי 3 שנים עם יונדאי איוניק (היברידית, לא חשמלית) שהייתי מאד מרוצה יש צורך לרכב חדש. אם היתה איוניק חדשה הייתי ככל הנראה בוחר בה שוב. למעט נקודת שנדלקו פה ושם, בעיה ידועה בריטניקה, הניסעה היתה נעימה מאד, מאד אהבתי את הקורז קונטרול.

אני נוסע כ40k ק"מ בשנה, לכן ישנה חשיבות משמעותית לחסכון בדלק הבטיחות הרכב כי אנחנו זוג כן 2 ילדים.

יש לי בית פרטי, אפשרי רכב חשמלי.

בגלל שהייתי מרוצה מאד מהאיוניק אני חושב לקנות אלנטרה חדשה, זו אותו מנוע וגיר אני מניח? לא האצ'בק שזה מבאס קצת, לא מאד קריטי.

האם ידועות בעיות לאלנטרה היברידית? הסיבה שאני לא רוצה חשמלי כי במחיר של כ175,000 שזה התקציב יש רק סיני ואני חושש מבטיחות פסיבית ברכב, שמירת ערך טבעיות.

מה אתם אומרים? 

כן הייתי רוצה ג-יםון חדש אבל לא סיני (או שכן?) 

מה אומרים על האלטרה?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
לפני 8 דקות, gabizon79 כתב:

לקנות אלנטרה חדשה, זו אותו מנוע וגיר אני מניח

זה לא אותו שילוב, ולדעתי האלנטרה מרגישה עצלה ביחס לאיוניק.

פורסם
לפני 26 דקות, מחכה כתב:

מה השתנה בגיר/מנוע?

פורסם
לפני 40 דקות, מחכה כתב:

זה כן אותו שילוב רק ההספק ירד קצת לצורך שיפור הפרמטרים של זיהום האוויר.

אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על קיה נירו או יונדאי קונה מ-0 ק"מ (158900 או 163900 בהתאמה)

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא נסעתי הרבה באיוניק היברידית, אבל לא התרשמתי שיש הבדל משמעותי אם בכלל בינה לבין האלנטרה היברידית.

אולי כיילו את המחשב קצת אחרת.

המתלים קצת שונים כנראה. הנוחות באלנטרה טובה ויש לו מעט פגמים בכביש שהיא מגהצת ממש טוב. לפחות בדגם ליסינג 23 עם צמיגי 16 אינץ. יש סיכוי שהנוחות פחות טובה עם חישוקים גדולים יותר. זה כמעט תמיד נכון.

שימו לב אלנטרה זה רכב עפ תקינה אמריקאית. ממליץ להחליף את המראת שמאל. היא אמריקאית ופשוט לא מתאימה לנהיגה ישראלית. יש מספר לא קטן של אלנטרות פגועות בצד שמאל.

בדגם לא ליסינג יש נורת שטח מת במראות. ברכב הזה זה מממממששש חשוב.

תבדוק ביטוח, בהיברידיות זה ממש יכול להשתנות משנה לשמנה ומחברה ללחברה.

רוב האלנטרות הלכו לליסינג, רובן ברמת גימור הנמוכה. זה אומר שמוכר פרטי יצטרך לרדת לקצת מעט המחירון ליסינג. מעבר לכך, הסיניות פלאג אין החדשות גונבות את השוק לאלנטרה. רק הזמן יגיד לגבי האמינןת שלהן. בינתיים לא נרשמות בעיות.

לזכות אלנטרה עומדת מערכת השמירת מרחק והבלימת חירום כנראה הכי טובה שיש בטווח מחירים הזה. כן, יותר טובה מהתוצרת הגרמנית והצכית, ובוודאי מהסינית.

יש בה כמה שיפורים לגבי פינוי נתיב מלפנים בעת שימוש בקרוז קונטרוך או auto hold.

הבאסה - תא מטען עם זרועות כאילו היינו ב1990 ופתח טעינה צר מאוד יחסית לצא המטען הענק. הראות האחרונית סבירה ואפילו טובה לתקופנו. המצלמת רוורס מצויינת ב2023.

בדגם ליסינג של 2023 המןשב נןסע לא מתכוונן לגובה וממש נמוך.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
לפני 8 שעות, zvit כתב:

אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על קיה נירו או יונדאי קונה מ-0 ק"מ (158900 או 163900 בהתאמה)

הי
אשמח לשיתוף איפה אפשר לקנות נירו 0 ק"מ ב159 אלף?
תודה

פורסם
לפני 17 שעות, zvit כתב:

הקיה נירו לא יותר קטנה בפנים? זכור לי משהו כזה מאזור שנת2021, לא בטוח אם זה נכון או אולי זה השתנה. זכור לי גם תא מטען די קטן?

פורסם
לפני 9 שעות, Noam347 כתב:

הי
אשמח לשיתוף איפה אפשר לקנות נירו 0 ק"מ ב159 אלף?
תודה

https://carclick.co.il/campaign-product/קיה-נירו-היברידי/

לפני 35 דקות, gabizon79 כתב:

הקיה נירו לא יותר קטנה בפנים? זכור לי משהו כזה מאזור שנת2021, לא בטוח אם זה נכון או אולי זה השתנה. זכור לי גם תא מטען די קטן?

ההבדל במרווח הפנימי לא משמעותי הנירו צרה ב-2 ס"מ אבל המרווח לרגליים של הנוסעים מאחור גדול משמעותית. תא המטען של הנירו ההברידית גדול יותר מזה של האיוניק (בנגוד לגרסת הפלאג-אין)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

המרווח לרגליים של הנוסעים מאחור גדול משמעותית

מחזק, ממש לאחרונה בדקתי כזאת והמרווח מאחור הפתיע מאוד

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

https://carclick.co.il/campaign-product/קיה-נירו-היברידי/

ההבדל במרווח הפנימי לא משמעותי הנירו צרה ב-2 ס"מ אבל המרווח לרגליים של הנוסעים מאחור גדול משמעותית. תא המטען של הנירו ההברידית גדול יותר מזה של האיוניק (בנגוד לגרסת הפלאג-אין)

תודה על השיתוף . לא הכרתי את carclick, מחיפוש פה בפורום ראיתי שהרבה אנשים מפנים לאתר שלהם.
אם למישהו יש ניסיון ברכישה מהם אשמח לשמוע.

פורסם

כן אני מודע לזה, תודה.
יש עוד כמה הבדלים כמו התראה על שטח מת והמושבים.
אלו דברים שאישית אני מוכן לוותר עליהם תמורת ההפרש במחיר. בהנחה שרכישה מהם היא כמו רכישה מהיבואן בהיבט של אחריות וכו'.

פורסם

תודה חברים, עוד אפשרויות שאני שוקל. מה דעתכם:

טויוטה קורולה קרוס

יונדאי קונה

אולי חשמלי , יש לי בית פרטי אבל נסיעות ארוכות:

קיה ev3  הטווח הארוך

תודה

פורסם
בתאריך 13.10.2025 בשעה 14:20, Noam347 כתב:

תודה על השיתוף . לא הכרתי את carclick, מחיפוש פה בפורום ראיתי שהרבה אנשים מפנים לאתר שלהם.
אם למישהו יש ניסיון ברכישה מהם אשמח לשמוע.

אני עזרתי לאנשים לרכוש דרכם, ויותר מפעם אחת.

הם לא מוכרים ישירות - הם מפנים אותך למי שמוכר ומקבלים דמי תווך על זה. לעיתים הם גם מציעים דגמים נוספים שהם חושבים שיכולים להתאים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...