Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפכפים - המלצות?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 שעות, GTאי כתב:

הלכתי היום לקניון לעשות קצת מדידות.

Reef  לא מתאימות לרגלי הפיל שלי (הרגל נכנסת אבל זה מרגיש כמו באקט).

Birkenstock - להפתעתי הרבה סגרו את חנות אוריגינלס שבשבילה נסעתי לקניון (בטח לפני שנה וחצי, לא מפתיע שלא ידעתי). מי יודע איפה אפשר למדוד אותם בחנויות אחרות? השאלה היא ספציפית על הדגם של הגומי כמו בתמונה: 

כפכפי אריזונה מגומי BIRKENSTOCK

לא יודע לגבי סניפים של אוריגינלז. אבל לטבע נאות יש דגם די מועתק, שגם עולה קצת פחות. שווה לבדוק בחנויות שלהם גם.

במאמר מוסגר, מעולם לא היו לי נעליים של טבע נאות והבירקנשטוק היחידות שלי הן הגומי. שמעתי תלונות על עמידות הטבע נאות יחסית לבירקנשטוק, אבל שוב - אין לי ממש ניסיון.

אם נשבר ומזמין באינטרנט, שים לב שהמידות שלהם יחסית גדולות. אני ברוב הנעליים/סנדלים שלי 44-46, בבירקנשטוק 43.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 13.7.2025 בשעה 09:30, SlowRide כתב:

אם מישהו מכיר כפכף יצוגי (יענו סנדל)

השאלה הכי ישראלית שראיתי בזמן האחרון… 🤣🤣🤣

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע, זה לא אני המצאתי זה רצון העם.

יש יצוגי של פגישה עם הנשיא ויש יצוגי של לבוא לעבודה במשרד ממוצע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי אחרי שנים של להיות גם לא מרוצה מכפכפים מצאתי את ה-חברה מבחינתי - Olukai , יש לי גם כפכפי קיץ וגם חורף שלהם והם מעולים. (אבל יקרים)

https://olukai.com

יש לי את האוהנה (או בחיבה - אוחנה) שלהם לקיץ - https://olukai.com/products/ohana-mens-beach-sandals-black

ואת הMoloa שלהם לחורף - https://olukai.com/products/moloa-mens-leather-slip-on-shoes-black-toffee?variant=32925577052259

הם מעולים ובנתיים שורדים לי כבר שנה רביעית ויוחלפו על ידי עוד זוג שלהם.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

שמע, זה לא אני המצאתי זה רצון העם.

יש יצוגי של פגישה עם הנשיא ויש יצוגי של לבוא לעבודה במשרד ממוצע.

יש ככל הנראה כאלה, תראה את האמירים של הנסיכויות שהולכים עם כפכפים ממותגים. 

בדומה לאפיפיור שנעל Prada.  

באמירויות זה |קצת״ שונה :

https://farada.ae/?srsltid=AfmBOopJY_p6ljFj987Wb3s6QAsqmxkDpuKI8nvESrUixXiuGokLH7II

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מה שלמדתי מהשרשור הזה הוא שיש מלא מותגים או סוגים של כפכפים מיוחדים וייחודיים שמעולם לא הכרתי ושכנראה גם לעולם לא אכיר...

גם פות"ש יצטרך להחליט לאיזו כלה הוא נותן צ'אנסה ובודק על עצמו.

לא מקנא בו ובפרדוקס הבחירה שהוא חווה עכשיו...

כפכפי אילת הבדואים (עם סוליית הכמו גומי קשה וקשיחה) היו נוחים לי (בערך...).

הוויאנס נוחים לי (גם ליום יום, אבל לא בהגזמה).

REEF נוחים לי (מאוד, גם ליום יום, וכן בהגזמה).

קרוקס מאוד נוחים לי, אבל בהחלט שמזיעים בהם (כל הדגמים שאי פעם רכשתי, כולל נעליים "אמיתיות" שלהם ולא רק כפכפים).

אני כנראה לא סטנדרט לכלום.

הכל נוח לי.

(וזה אגב נכון גם למזרנים - מזרן סוכנות מספוג פושטי נוח לי, מזרן קפיצים לא מבודדים אולימפיה ב- 700 ש"ח נוח לי, מזרן IKEA קפיצים מבודדים ב- 1,400 ש"ח נוח לי, מזרן מתנפח של INTEX נוח לי, וגם רצפה נוחה לי).

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 14.7.2025 בשעה 16:26, Liviur כתב:

אצלי אחרי שנים של להיות גם לא מרוצה מכפכפים מצאתי את ה-חברה מבחינתי - Olukai.

זה מדהים איך בכל שרשור ובכל נושא אתה מצליח למצוא את ה-Apple של [תחום כלשהו] ולהמליץ עליו בשיא הנון-שלנט, כאילו כולם פה גרים בסביון ומרימים את הקקי של הכלב שלהם עם שטרות של מאה דולר.

תהיה בריא... 🤣

• מצחיק 8
פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

כאילו כולם פה גרים בסביון ומרימים את הקקי של הכלב שלהם עם שטרות של מאה דולר

אני אכן מאמין בBuy once cry once בהרבה דברים (ומצד שני נוהג בסובארו ומאזדה בארה״ב כן ?) - אבל בין זה להודעה הקורעת בצד - הם באותו סדר גודל מחיר של כמה וכמה שהומלצו פה כמו Reef ובירקשטוק - לפחות בארה״ב לדגמים המקבילים לכפכפים ששמתי. (בין 60-70 דולר)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 14.7.2025 בשעה 17:26, Liviur כתב:

דומות מאוד לhey dude

בתאריך 15.7.2025 בשעה 00:13, DAHUJI כתב:

כפכפי אילת הבדואים

שקפכפים?

בתאריך 15.7.2025 בשעה 00:13, DAHUJI כתב:

הכל נוח לי.

יש לי מיטת מסמרים להציע לך, מעוניין?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, Derish כתב:

זה מדהים איך בכל שרשור ובכל נושא אתה מצליח למצוא את ה-Apple של [תחום כלשהו] ולהמליץ עליו בשיא הנון-שלנט, כאילו כולם פה גרים בסביון ומרימים את הקקי של הכלב שלהם עם שטרות של מאה דולר.

תהיה בריא... 🤣

מצד אחד אלו אכן "אפל" של הכפכפים אבל מצד שני, אלו לא מספרים שהם אבסלוטית גבוהים מדי, והתמורה משמעותית גבוה יותר. 

כפכפים ב-80 דולר, אפשר להשיג במבצעים גם ב-50 דולר(לפחות אצל בירקנשטוק זה ככה). כן 170-180 שקל זה יקר משמעותית מזבל כמו הווייאנס ב-50 שקל, אבל הם נוחים ברמה אחרת למי שהולך איתם מעבר לבית. 

נגיד, לרוב מוחלט של האנשים אני לא חושב שזה בכלל היה שיקול אם לקנות נעלי ספורט HIKE ב-50 שקל או NIKE ב-200 שקל. אז בכפכפים, אני חושב שהפערי האיכות לא נופלים מזה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, Derish כתב:

תהיה בריא... 🤣

נתחיל מזה שלאפל יש דגמים מאוד משתלמים בהשוואה למתחרים (בעיקר מוצרי הבסיס).

לגבי "כפכפים", יש הבדל בין חתכת גומי מחוברת לחתכת גומי עם לוגו לבין דגמים שהומלצו פה, שיש להם סולייה של ממש. 

זה לא אותו מחיר, כי זה לא אותו מוצר. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 דקות, falou כתב:

לגבי "כפכפים", יש הבדל בין חתכת גומי מחוברת לחתכת גומי עם לוגו לבין דגמים שהומלצו פה, שיש להם סולייה של ממש. 

זה לא אותו מחיר, כי זה לא אותו מוצר.

אמת, אבל אם כפכפים מהסוג הפשוט עולים 40 שקל בשוק או בסופרמרקט, אז אלו עם הסוליה שמיועדים להחליף נעליים במשרה מלאה אמורים לעלות 100-150 שקל, לא 80-100 דולר.

אם נשים את בירקנשטוק בצד (משום שהם הפכו בשנים האחרונות למותג פרמיום, וגם כי בתיאוריה ניתן להחליף בהם כל חלק ולהמשיך לנעול אותם לנצח), אזי אין שום הצדקה שזוג כפכפים יעלה אותו דבר כמו זוג נעלי ספורט איכותיות, שכולל הרבה יותר חומר גלם ודורש יותר עיבוד/זמן עבודה. זה שיצרנים מסויימים החליטו למצב את עצמם כפרמיום ולראות כמה הלקוחות יסכימו לשלם על התוצרת המגניבה שלהם לא הופך את רכישת התוצרת הנ"ל לצרכנות נבונה במיוחד.

אני לא יודע אם רשת Deichmann כבר הגיעה לארץ, זה סוג של מחסן נעליים עם כמה מותגי לואו-קוסט תוצרת סין, הודו ומזרח אירופה שמציע מוצרים דומים מאד למה שעלה פה בשרשור אבל במחיר הרבה יותר הגיוני (25-55 יורו) ובאיכות מעולה. אותו רעיון קיים גם בדקטלון ואני מניח שגם במקומות נוספים. הם לא יחיו לנצח אבל בהחלט יעמדו בסטנדרט של 3-4 שנות שימוש (מנסיון) וזה סוג ההמלצות שהייתי מצפה לראות פה, לא רק 'וואלה זה נוח אז למחיר אין משמעות'.

אולי זה פשוט הסטנדרטים של הקהילה שנשחקו עם השנים, כי אם פעם היית שואל פה על סנדלים והיו אומרים לך לחכות למכירת סוף העונה בחנות המפעל של שורש בטירת הכרמל, אז היום פשוט אומרים 'לך תקנה את סנדלי השורש האלה ב-400 שקל, הן מה-זה נוחות'. שתי ההמלצות לגטימיות בסופו של דבר, אבל הערך המוסף של הפורום לדעתי הוא במציאת עסקאות חכמות ולא סתם המלצות גנריות שאפשר לקבל בגוגל, אמאזון, או צ'אט GPT.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...