Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפכפים - המלצות?

פוסטים מומלצים

פורסם

נועל כפכפי קרוקס . חוזק של טנק וניתן לשטיפה ככל שנדרש. 

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הקרוקס הפתוח זה הכי טוב שיש לדעתי. שיא האבולוציה של הכפכף.

החיסרון הגדול שלהם שזה מוגבל לבית/בריכה/ים. לא מספיק יצוגי בשביל עבודה.

לעבודה אני הולך עם חיקוי בירקנשטוק הקלאסי שמתפרק כל שנה ואני מחליף. למה חיקוי? כי גם המקורי מתפרק אחרי שנה אז במקום לשלם 600 ש"ח בשנה עדיף 200. אם מישהו מכיר כפכף יצוגי (יענו סנדל) שמחזיק שנים אשמח גם לדעת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

החיסרון הגדול שלהם שזה מוגבל לבית/בריכה/ים. לא מספיק יצוגי בשביל עבודה.

כפכף וייצוגי אלה קווים מקבילים שאינם נפגשים, בוודאי לגברים. גם לא סנדלים. צריך משהו ייצוגי? נעל סגורה. זה גם יותר בטיחותי. אישית אני לא מוכן, למשל, לנהוג בכפכפים - המינימום לנהיגה הוא סנדלים עם רצועה אחורית.

• אהבתי 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, zaf כתב:

עם פטנט לפותחן בקבוקים

הי צ'אט, תן לי רעיון למתנה לסטלן כבד

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

נועל כפכפי קרוקס . חוזק של טנק וניתן לשטיפה ככל שנדרש. 

זה לא נותן תחושה של מסע אחורה בזמן?

• מצחיק 1
פורסם

סנדלי שורש קלאסי ואתה מכניס את הרגל מאחורי הרצועה האחורית הסנדל/כפכף הכי טוב והכי מגוון-אפשר עם גרבים או בלי אפשר במיים מחזיק שנים סוליה מעולה עם קיווקוים שלא יזיע בין הרגל לסוליה כמו בקרוקס בלי גרבים ויש לך דוגמאות שונות על הרצועות לבחירה עולה 250/300 שווה כול אגורה

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, GTאי כתב:

זה לא נותן תחושה של מסע אחורה בזמן?

גם תעודת הזהות עושה זאת.

אבל, האמת היא שאלה הקרוקס היחידים שהיו לי אי פעם. אני מדבר על כפכפי אצבע, לא על הדבר המוזר הזה שנראה כמו כיפת בטון בחניה. 

לפני 22 דקות, דובצע כתב:

סנדלי שורש קלאסי ואתה מכניס את הרגל מאחורי הרצועה האחורית הסנדל/כפכף הכי טוב והכי מגוון-אפשר עם גרבים או בלי אפשר במיים מחזיק שנים סוליה מעולה עם קיווקוים שלא יזיע בין הרגל לסוליה כמו בקרוקס בלי גרבים ויש לך דוגמאות שונות על הרצועות לבחירה עולה 250/300 שווה כול אגורה

סנדלי שורש כבודם במקומם מונח. אגב, גם בקרוקס יש קיווקוו בסוליה, ולהכניס את הרגל מאחורי הרצועה האחורית? נראה לי מאוד לא נוח וגם הרסני לסנדל. אבל לא ניסיתי.

לנעול סנדלים (או כפכפים) עם גרביים? חשבתי שזה נגמר כשהייתי בן 3. אם אנסה את זה הבנים שלי לא ידברו איתי חודש.

אגב, האקדמיה ללשון העברית עשתה לי נו-נו-נו. קיבלתי הוראה לומר KAFKAPIM . שיחפשו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1

פורסם

אישית אני לא סובל את התחושה של כפכפי אצבע.

משתמש בבית או בחדר מלון תמיד בקרוקס כאלה: https://a.co/d/5I0QXT5 עם גרביים או בלי גרביים, לפי מזג האויר. אני רואה עכשיו בהסטוריה של אמזון שרכשתי את הזוג הנוכחי לפני 3 שנים, 0 בלאי יש לו. גם הזוג הקודם עדיין בשימוש (נשמר בדרך קבע במזוודה).

לרחוב אני לא יוצא יוצא בלי נעליים סגורות וקשורות עם שרוך מהיר. לא להליכה ובטח שלא לנהיגה. אין לי כאן שום שיקולים של מראה אלא רק שיקולים של ביטחון, לא ליפול ולא להיפצע.

אם אתה ממש מתעקש לנהוג עם כפכפים יש כפכפים רשמיות של BMW M (אין לי, לא ניסיתי ולא ממליץ) https://eu.puma.com/de/en/pd/bmw-m-motorsport-logo-leadcat-2.0-slides/308609.html

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם אני עם הריף פאנטום. זוג שלישי בחמש שנים.

במשך עשורים נמנעתי מכפכפי אצבע כי לא היו לי נוחות. הפאנטום עשו לי את זה ונשארתי נאמן.

לא פאנטום 2! הן פחות נוחות לי.

הולך איתם יום יום כל היום 8 חודשים בשנה.

אם מתחילות להסריח שם אותן בשמש ליומיים ולוקח את הזוג הישן בינתיים.

הרצועה מעולם לא נקרעה לי אבל הסוליה נשחקת.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ולהכניס את הרגל מאחורי הרצועה האחורית? נראה לי מאוד לא נוח וגם הרסני לסנדל. אבל לא ניסיתי.

מה שאני עושה אני פותח את הרצועה האחורית והאמצעית-מכניס את הרגל מהחור האחורי-וכשהרגל במיקום הנכון על הסוליה מהדק את 2 הרצועות עליה. אני יצלם בהמשך

גרביים טוב כשהרגל משופשפת

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

אגב, האקדמיה ללשון העברית עשתה לי נו-נו-נו. קיבלתי הוראה לומר KAFKAPIM . שיחפשו.

במקור זה בכלל קבקבים

והפך ל'כפכפים' כמו שרבקה נהגית 'ריפקה' וסבתא כ'ספתא'.

השנקל שלי בנושא:

כפכפים (כפכפי אילת "ג'יבוטים") ב-10₪ לזוג מהסטוק. קונה 2 זוגות כל שנה. אחד לבית ואחד לים.

בחורף בבית - קרוקס 'בונקר' עם גרביים. (בקיץ הם בסטנד ביי להרוג ג'וקים בלי מיץ...)

בקיץ לבחוץ - סנדלי שורש.

פורסם

אכן זו האטימולוגיה, אבל הכפכף הוכשר (והי גם שלב ביניים - קפקף).

את כפכפי האצבע הפשוטים הכרתי בילדותי כ״נעלי אילת״, ואילו הכפכפים היו עשויים עץ עם רצועהת רוחב אחת. את שני הסוגים לא סבלתי - את כפכפי אילת כיוון שרצועת האצבע היתה יוצאת ממקומה ולא היתה אחיזה של האצבעות, ואת אלה מעץ כיוון שהכדי ללכת איתן היה צורך לקפל את האצבעות, אחרת לא היתה כל אחיזה.

אחד היתרונות של הקרוקס הוא שהם עשויויים מקשה אחת, לא מתפרקים.

פורסם

אז הנה הדוגמנות

1 ה״סנדל״

2 החציצים שאתה לא שוחה בזעה בלי גרבים כמו בקרוקס

3 אך אפשר שלא להזכיר את היציאה הגאונית של סוליה כמו צמיג רכב

IMG_6306.jpeg

IMG_6307.jpeg

IMG_6308.jpeg

פורסם

והעקב בולט מחוץ לסנדל. מבחינתי פוסל.

• תוכן חדש...