Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן,

החלטתי כעצתכם לאובדן להלכה,

למעשה כשאני תובע את צד ג' אני מקבל את מלא ערכו של הרכב עכשיו כלומר הפחתה של 7% מרכב חדש,

אמנם אני יכול לתבוע את המקיף שלי על היתרה עד ערך רכב חדש, אבל אז יחשב לי תביעה בעבר הביטוחי.

אז מה עושים ?

מכיוון והנהג הפוגע מודה וגם דיברתי עם הסוכנת ביטוח שלו והם איתי לגמרי,

החלטתי שאני תובע הכל מהמקיף, (כאן אציין לשבח את ביטוח9/ביטוח ישיר/איי.די.איי., על יעילות הטיפול בתיק).

אני מקבל מהם סכום של רכב חדש,

לבינתיים נחשב לי תביעה בעבר הביטוחי,

אבל, מה שקורה עכשיו זה שביטוח ישיר תובעים את צד ג (שומרה),

ואם ביטוח ישיר מקבלים מצד ג לכל הפחות 75% מערך התביעה, מה שאני מניח שיקרה כי הוא מודה, הם מזכים אותי מהעבר הביטוחי,

ככה אני מקבל את מלא הסכום בלי פגיעה בעבר הביטוחי, וגם בצורה כזו התהליך הרבה יותר זריז, (רק ניקיון העבר ביטוחי תלוי עד שביטוח ישיר מזדכים מצד ג).

מצרף צילום של עלות החלפים לפי השמאי, לכל המעוניין

Screenshot_20250716-103249_Adobe Acrobat.jpg

Screenshot_20250716-103319_Adobe Acrobat.jpg

עריכה אחרונה על ידי TNSH8688
  • אהבתי 5
פורסם
לפני 3 שעות, outnex כתב:

יפה סהכ. יתוקן בחמישית מהמחיר ויתגלגל לירכא או נתניה.

אני אשמח שמישהו יסביר לי את זה.

הבנתי שבעצם כולם מרויחים.. הבעלים יוסיף כסף ויקנה רכב חדש..

אין מצב שהאוטו יפורק לחלקים? כי מהחלקים גם מרויחים יפה, לא?

אני מתייחס לרכב שאובדן להלכה, שלא ירד מהכביש בעצם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 20 דקות, שחר 1 כתב:

רכב שמפורק לחלקים שווה פחות מרכב נוסע שאפשר לגלגל אותו לסוחר שימכור אותו לפראייר התורן...

ממש לא. לפעמים חלקים שווים הרבה יותר מרכב שלם. זה ענף שלם.

פורסם
לפני 8 שעות, TNSH8688 כתב:

אכן,

החלטתי כעצתכם לאובדן להלכה,

למעשה כשאני תובע את צד ג' אני מקבל את מלא ערכו של הרכב עכשיו כלומר הפחתה של 7% מרכב חדש,

אמנם אני יכול לתבוע את המקיף שלי על היתרה עד ערך רכב חדש, אבל אז יחשב לי תביעה בעבר הביטוחי.

אז מה עושים ?

מכיוון והנהג הפוגע מודה וגם דיברתי עם הסוכנת ביטוח שלו והם איתי לגמרי,

החלטתי שאני תובע הכל מהמקיף, (כאן אציין לשבח את ביטוח9/ביטוח ישיר/איי.די.איי., על יעילות הטיפול בתיק).

אני מקבל מהם סכום של רכב חדש,

לבינתיים נחשב לי תביעה בעבר הביטוחי,

אבל, מה שקורה עכשיו זה שביטוח ישיר תובעים את צד ג (שומרה),

ואם ביטוח ישיר מקבלים מצד ג לכל הפחות 75% מערך התביעה, מה שאני מניח שיקרה כי הוא מודה, הם מזכים אותי מהעבר הביטוחי,

ככה אני מקבל את מלא הסכום בלי פגיעה בעבר הביטוחי, וגם בצורה כזו התהליך הרבה יותר זריז, (רק ניקיון העבר ביטוחי תלוי עד שביטוח ישיר מזדכים מצד ג).

מצרף צילום של עלות החלפים לפי השמאי, לכל המעוניין

Screenshot_20250716-103249_Adobe Acrobat.jpg

Screenshot_20250716-103319_Adobe Acrobat.jpg

אני לא יודע אם אני רוצה לצחוק או לבכות

עלות תיקון ב- 120,000 שח לרכב כזה...

עומר :-)

פורסם

אכן, זאת בעיה רצינית.

תארו לכם מישהו שקונה כזה רכב משומש, עושה תאונה כזאת, ואחרי זה החלפים עלולים לעלות יותר מרכב משומש כזה בשוק.

התוצאה היא שהביטוח של הרכב עלול להיות מאד יקר, וזה גם עלול לפגוע בשוק המשומשות של המותג (אני מתאר לעצמי שיש עוד מותגים/דגמים שסובלים מהבעיה הזאת).

פורסם

אם זה היה איזה מאזדה 3 ישנה או יונדאי I25 מזדקנת , התיקון היה בהגזמה 5000 ש"ח אצל פחח פרטי.

אבל כנראה בגלל שזה רכב חדש , חשמלי , מלא חיישנים וטכנולוגיות , וכשהכל צריך להיות חדש בדיוק כמו במצב המקורי , זה עולה כמו חצי רכב...

פורסם

כמעט כמו רכב חד״פ 🙄 נזק שנראה שטחי ומחליפים ״חצי רכב״ 😬

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...