Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאימי יש זוג מכשיריי שמיעה(לא שומעת כמעט כלום בלעדיהם) שנרכשו בעבר דרך כללית עם הטבה להחזר כספי/סיבסוד מהקופה, ההטבה הזאת למעשה ניתנת לחידוש כל 3.5 שנים בלבד עבור רכישת זוג מכשירים חדש, העניין הוא שכבר מזה כמה שבועות שהמכשיר הישן התקלקל ובדיוק עכשיו עברו 3.5 שנים והיא כבר זכאית שוב לרכוש מכשיר חדש, הבעיה שבשביל לקבל את ההטבה/החזר כספי חלקי הזה מכללית היא צריכה להביא לחנות אישור/טופס בדיקת שמיעה שנעשה דרך אחד ממרפאות/בתי החולים שעובדים עם כללית בלבד(רופא פרטי לא יכול לבצע את הבדיקה ולהנפיק את האישור). עכשיו הבעיה הגדולה היא שפניתי כבר לכל מרפאה ובית חולים באיזור המרכז ולאף אחד אין כרגע תור פנוי לבדיקת שמיעה לפחות עד אפריל 25, אני כבר לא יודע למי לפנות ומה עוד לעשות בעניין, זה ממש כבר סיוט ותיסכול גדול בשבילה ובשביל כל הסובבים אותה ללא המכשיר.יש לכם אולי איזה רעיון/עיצה שיכולה לעזור לי לקדם את התור עבורה זה כבר נהיה ממש דחוף?

תודה רבה מראש והמשך שבוע נעים לכל חברי הפורום הנכבד

פורסם

אני לא מקושר.

ואכן יש בעיה עם בדיקות שמיעה 

נסה להרחיב את מעגל החיפוש מעט צפונה דרומה.

לפעמים עדיף לנסוע עוד שעה מאשר לחכות חצי שנה לתור

• רעיון טוב! 1

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל, לא מקושר, אבל כשעשיתי בדיקת שמיעה אז התור הכי קרוב היה במרפאות של אוניברסיטת אריאל- ניסית אצלם?

אני זוכר שדרך המוקד של כללית לא עזרו, רק כשצלצלתי ישירות לאריאל.

יש לי מספר טלפון אבל אני לא לגמרי סגור אם זה זה:

054-245-4508

בהצלחה!

פורסם

וכמובן הדרך הקבועה - להתקשר כל יום ולשאול אם התפנה תור. אם יש לך מושלם אתה אמור (בתיאוריה) לקבל שם עדיפות.

פורסם

לקבוע עכשיו תור במקום רנדומלי (או במקום שאתה מעוניין בו - תלוי בך כבר) לאפריל 25, ולהיכנס כל יום בשעות רנדומליות ולחפש. ככה קידמתי תורים שהיו לוקחים לי חצי שנה או יותר קדימה. 

שים לב! שהכללית די במצב כלכלי חרבנה, ואתה צריך לעשות את הבדיקות הללו בתוך המחוז (המלצה כנה להתקשר למרפאת האם ולבדוק שאפשר לעשות את הבדיקה מחוץ למחוז), אחרת תצטרך אולי לשלם עבור השירות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני מס שנים אשתי עבדה ב"אופטיקל סנטר" בחדרה (מתחם מיקס), בתור קלינאית תקשורת המבצעת בדיקות שמיעה והתאמת מכשירי שמיעה.

אנשים היו נכנסים "על הדרך" לבדיקה, ללא צורך בתור, ממש כמו התאמת משקפיים אצל אופטומטריסטים בחנויות משקפיים, אני גם חושב שהם עבדו בהסדר עם הקופות אבל לא בטוח באופן מימוש הזכאות של הקופה והבירוקרטיה, שווה בדיקה או לפחות שיחת טלפון, יש להם כמה סניפים.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

במאוחדת יש בוט תורים, אולי יש משהו דומה בכללית? במאוחדת אני מצליח למצוא ככה תורים באותו שבוע

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 11 שעות, sjerby כתב:

אנשים היו נכנסים "על הדרך" לבדיקה, ללא צורך בתור

ביררתי ולצערי גם ברשת אופטיקל סנטר אין אפשרות כזאת ״על הדרך״ מאחר והבדיקה עצמה לוקחת בסביבות חצי שעה חובה לתאם תור ופגישה מראש וגם אצלם אין תורים לפחות לחודשיים הקרובים

• תוכן חדש...