Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על לפטופ

ANUTKK

פוסטים מומלצים

שאלה חשובה שלא נשאלה; עד כמה המחשב ייזקק לניוד, ובאילו תנאים? מחשב שיינשא הרבה בתיק ייחשף להרבה כוחות הרסניים שיקצרו את חייו, ואיכות הבניה יותר חשובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 3 שעות, Opel Astra GSI כתב:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=82569

מה דעתכם על המחשב הנ"ל?

300 שקל מעל התקציב - יכול להיות שחיפוש באינטרנט בחנויות של אילת אפשר למצוא את אותו המחשב יותר זול.

בספק שהסוללה עם המעבד הזה תחזיק 4 שעות שימוש.

שנה אחריות.

שקע טעינה ישן.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, `Infinity כתב:

בספק שהסוללה עם המעבד הזה תחזיק 4 שעות שימוש.

שנה אחריות.

שקע טעינה ישן.

אפשר להגדיל ל3 שנים בתוספת תשלום

למה שקע טעינה זה אישיו? מה משנה החיבור?

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקום להיסחב עם כמה מטעמים אתה יכול להיות עם מטען אחד שמשמש גם את הסלולרי שלך.

גם יותר קל להשיג מטען חלופי אם המקורי מתקלקל.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, Opel Astra GSI כתב:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=82569

מה דעתכם על המחשב הנ"ל?

300 שקל מעל התקציב - יכול להיות שחיפוש באינטרנט בחנויות של אילת אפשר למצוא את אותו המחשב יותר זול.

אני עם מחשב באותה הסדרה, אך מפרט משמעותית חלש יותר (i3-13, 8GB ram) ואני חייב להגיד שאני סופר מרוצה.

מרגיש טוב, סוללה טובה, רמקולים סבירים +.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, ANUTKK כתב:

בהירות 250nits

עד כמה זה גרוע וחשוך ?

בהירות 250 ניטס כלשעצמו זה לא סוף העולם אם אתה עובד רק בחדרים עם תאורה מלאכותית, או בשעות הערב. 

הבעיה היא ש-250 ניטס בשילוב עם מסך TN( מה שיש במחשב דל שצירפת), זה באמת שילוב די מעפן, שנותן חווית צפיה לא וואו בלשון המעטה. 

אני הייתי עושה מאמצים ללכת על מסך IPS. 

אול לחלופין, הולך למחסני חשמל או באג ורואה אם ועד כמה מפריעים לך מסכים מהסוג הזה. 

אני יכול להגיד לך שלזוגתי יש מחשב עם מסך כזה, והוא סבבה לה לגמרי, בעוד שאני ממש הייתי מתבאס אם הייתי צריך לעבוד עליו. ככה שזה תלוי בנאדם. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.12.2024 בשעה 20:54, hans כתב:

אני מתריע נגד אסוס כבר לפחות עשור בפורום...

לא לגעת בשום פנים ואופן.

למפרט יש משמעות די נמוכה במחשבים ניידים אם אתה לא מקמפל בסביבות וירטואליות - איכות הבנייה הפיזית היא הגורם הכי חשוב שיש בפער גדול, והיא לא מופיעב בתור מדד במפרט.

אני אצטרף לאזהרה שלך.

קניתי מחשב של asus יחסית בסיסי כי אני עושה את כל העבודה על המחשב של העבודה, צריך נטו לגלישה, סרטים ודברים כאלה. 

המחשב הגיע - מסך מרצד. מתקשר לחנות, יאמר לזכותם שלקחו אחריות במקום לשלוח ליבואן וכל זה, החליפו במחשב חדש לגמרי, מהר מאוד התחילו תקלות עם המקלדת של מקשים שלפעמים לא עובדים.

בגלל שהן יחסית פשוטות, וכמו שרשמתי אני כבר לא עושה יותר מדי עם המחשב, פשוט דפדפתי את זה הלאה. 

יצא לי לראות כבר מחשבים בתקציב הזה (2500-3000), גם לנובו וגם HP שפשוט היו הרבה יותר איכותיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לנובו זה לא מציעה. מחשב של אבא שלי. המקלדת בצד ימין לא עובדת. הספרות. גם הספרות למעלה לא עובדות משהו. וגם האותיות נתקעות לפעמים.

היה לי מחשב לנובו. סידרה פשוטה. שאחרי שנתיים וחצי. המקלדת הייתה נתקעת על הספרה 1. דוגמה 11111111111111.

ואי אפשר להכנס. למחשב. אם לא עבדו איתו כמה ימים זה הסתדר. אז קניתי HP  מרוצה ממנו. עברו שנתיים. טפו טפו עובד.

גם אני מרוצה מהמסך שלו.

בקופת חולים כללית. המחשבים הנידים שלהם. הם דל ו HP.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הניסיון שלי עם לנובו הפוך - המחשב שלי הוא thinkpad e570 בן 7 שהבעיה היחידה שלו היא שהדיסק שלו סתום, המקלדת נוחה מאוד.

לפני מספר ימים קניתי לונמחליף מודרני (דל), אבל הוא עדיין בתהליכי השמשה. 

יש בבית עוד 3 לנובו מסדרת ideapad שאין תלונות לגביהם, חות מכך ששניים (מאותו דגם) נוטים להתחמם קמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו כל דיונים על מחשבים ניידים גם פה אחזור על זה:

האקסיומות של מותג מול מותג לגמרי לא מחזיקות מים, וכשמשווים- צריך להשוות תפוחים לתפוחים.

היו לי 2 אסוסים. שניהם מעולם לא עשו בעיה, ולמעשה שניהם עדיין אצל האנשים שקנו אותם ממני וגם שם עושים חיל. 

למה? כי מדובר ב G14, מחשב מסדרה טובה עם תכנון ראוי.

קונים אסוס vivobook מהסדרות הנמוכות? תתכוננו לדרעק עם איכות בניה על הפנים ואחוז תקלות גבוה.

בדיוק כמו דל Inspiron 3000, או HP pavilion מדגמי הכניסה, או Lenovo ideapad 1 ועוד ועוד

מצד שני אם תקנו אינספירון 5000/7000 או HP elitebook או lenovo thinkpad או asus zenbook/G series, כולם יעבדו נהדר ויספקו חווית משתמש טובה מאוד.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, Pika007 כתב:

zenbook

עם הכל אני מסכים, אבל פה אני חייב לציין שבעבר (לפני כמה שנים טובות) היו לסדרה הזו בעיות צירים, ומגיגול קטן לא נראה שזה נפתר.

--

באופן כללי, עדיף להתמקד בסדרות הגבוהות שבד״כ מגיעות עם תכנון ואיכות בניה עדיפים, ובכל מקרה לבחון כל דגם.
בנוסף, ממליץ להסתכל על https://www.notebookcheck.net/, אתר טוב שעושה סקירות די מעמיקות ובודק שלל מאפיינים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לי יש נסיון רע. אם הסדרה הפשוטה של לנבו. אחד נקנה ללא מערכת הפעלה. הותקן אנבוטו. 

שלי אם חלונות 10. היום שומר אותו לגיבוי. אי אפשר לסמוך אלו. מצרף תמונה.

20241209_181433.thumb.jpg.f5f49579f67f3dee1131739d9fae7f55.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, yor2 כתב:

20241209_181433.thumb.jpg.f5f49579f67f3dee1131739d9fae7f55.jpg

יש לי כזה בבית. כמה מקשים במקלדת הפסיקו לעבוד. בשנים האחרונות המקלדות ברוב המחשבים מחוברות למכסה בהלחמות פלסטיקים מחורבנות, ובשביל לא להתעסק איתם צריך להחליף את כל המכסה.

מצטרף להמלצות על הסדרות העסקיות כמו לנובו תינקפדים למיניהם או דל לטיטיוד.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Pika007 כתב:

כמו כל דיונים על מחשבים ניידים גם פה אחזור על זה:

האקסיומות של מותג מול מותג לגמרי לא מחזיקות מים, וכשמשווים- צריך להשוות תפוחים לתפוחים.

היו לי 2 אסוסים. שניהם מעולם לא עשו בעיה, ולמעשה שניהם עדיין אצל האנשים שקנו אותם ממני וגם שם עושים חיל. 

למה? כי מדובר ב G14, מחשב מסדרה טובה עם תכנון ראוי.

קונים אסוס vivobook מהסדרות הנמוכות? תתכוננו לדרעק עם איכות בניה על הפנים ואחוז תקלות גבוה.

בדיוק כמו דל Inspiron 3000, או HP pavilion מדגמי הכניסה, או Lenovo ideapad 1 ועוד ועוד

מצד שני אם תקנו אינספירון 5000/7000 או HP elitebook או lenovo thinkpad או asus zenbook/G series, כולם יעבדו נהדר ויספקו חווית משתמש טובה מאוד.

כל מילה בסלע

you get what you paid for

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...