Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על לפטופ

ANUTKK

פוסטים מומלצים

לא מזמן קניתי את המחשב הזה:

https://www.amazon.com/dp/B0CJV41KZN

בסביבת המחירים שלו (1900-2000 ש״ח) לא מצאתי משהו עם מפרט יותר מעניין.

לצרכים שלך אמור להתאים לא רע.

עריכה אחרונה על ידי Step

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני שעתיים, Pika007 כתב:

מצד שני אם תקנו אינספירון 5000/7000 או HP elitebook או lenovo thinkpad או asus zenbook/G series, כולם יעבדו נהדר ויספקו חווית משתמש טובה מאוד.

כאמור, מנסיון די נרחב עם סדרת vostro העסקית של דל, היום גם זה כבר לא מבטיח כלום. לשים יותר כסף ישפר קצת את הסיכויים שלך, אבל זה כמו לקנות עשרים כרטיסים להגרלה במקום אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, ANUTKK כתב:

עם כל מה שרשמם פה עדיף כבר מחשב נייח.. 

אם רכיב נהרס/התקלקל המחשב מושבת

הסדרות האמינות בניידים הם כבר במחירים 4000+  שח

זו הסיבה למה אני עדיין עם נייח. אתה צריך להוציא 4000 אלף אם אתה רוצה איכות תצוגה שמסך ב-350 שקל יכול לספק. 

האירוניה שאם אתה רוצה לקבל מחשב איכותי ויחסית בזול, אז אתה צריך ללכת דווקא ל-אפל. למקבוק אייר יש את החסרונות שלו, אבל אני לא חושב שתמצא חומרה איכותית יותר ב-3000 שקל. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Derish כתב:

כאמור, מנסיון די נרחב עם סדרת vostro העסקית של דל, היום גם זה כבר לא מבטיח כלום. לשים יותר כסף ישפר קצת את הסיכויים שלך, אבל זה כמו לקנות עשרים כרטיסים להגרלה במקום אחד.

ווסטרו זה אינספירון בתחפושת, וגם פה יש 3 רמות בתוך הסדרה הזו.

הזולה יותר פח אשפה.

הייתה נקודה נהדרת עד לפני שנתיים שהיה אפשרי לקבל אחלה מחשבים ב 2500 שקל.

ואז אינטל התחילו לפשל בענק, והמחירים התחילו לטפס.

היום 3200~ למחשב טוב של 15.6"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, Pika007 כתב:

מצד שני אם תקנו אינספירון 5000/7000 או HP elitebook או lenovo thinkpad או asus zenbook/G series, כולם יעבדו נהדר ויספקו חווית משתמש טובה מאוד.

גם בדגמי ה high end היתה ירידה מורגשת מאוד באיכות: אני משתמש בIMB/לנובו ת'ינקפד סדרה X כבר מליון שנה, X60, X61, X200, X220, X230, X270, X13 והמחשב העדכני שלי הוא L13 (שהוא X13 בתחפושת לטווח מחירים זול יותר), ואם המחשבים הראשונים בסדרה היו (ביחד עם הג'וקים) שורדים שואה גרעינית, למעשה ה X200 (כמו גם ה 220 וה 230) עדיין קיים אצלי ויכול לעבוד, ה X270 היה הלנובו הראשון שאחרי 6 שנים נדפק לו לוח האם ונזרק לפח במקום להיכנס להקפאה עמוקה בארון.

אז אם כך זה נראה בדגמים היקרים, מפחיד אותי לחשוב מה קורה בזולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, Igalz כתב:

כל מילה בסלע

you get what you paid for

אבל זה כל הקטע, מחשבים זולים של לנובו אצלנו נותנים בראש מספר שנים מכובד, בלי שום בעיות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם לנובו thinkbook (סוג של thinkpad משונמך) דור 4, והוא היה צריך עד היום 2 תיקונים במסגרת האחריות (שהורחבה ל3 שנים ואני שמח על זה).

פעם אחת המסך התחיל לרצד והוחלף, ואחרי כמה חודשים חלק מהכפתורים במקלדת הפסיקו לעבוד וגם היא הוחלפה (ביחד עם כל הפאנל).

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, שחר 1 כתב:

שהורחבה ל3 שנים ואני שמח על זה

בעיני זו נקודת המפתח: אני לא קונה שום מחשב בלי אחריות ל 3 שנים לפחות (ובמידת האפשר אני מקפיד על אחריות בבית הלקוח).

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...