Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על לפטופ

ANUTKK

פוסטים מומלצים

מעוניין לקנות לפטופ באילת

ראיתי בקי אס פי 2 דגמים שמאוד משכו אותי

אסוס ודל

https://ksp.co.il/mob/item/343675

https://ksp.co.il/mob/item/268763

אסוס המפרט שלו יותר טוב אבל הוא מגיע עם שנה אחריות ודל מגיע עם 3 שנים 

השימושים שלי בניית אתרים ומסחר בשוק ההון והמון יוטיוב 

אני נוטה יותר לכיוון אסוס מבחינת המפרט והמחיר הזול שיש עכשיו אבל קראתי המון על בעיות עם המחשבים שלהם ואחריות בספק גדול...

התקציב שלי באזור 2500 שח באילת חייב עם ווינדוס מובנה, מעבד i5 רצוי H , 

16 ראם מינימום, מסך 15.6-16 וסוללה שתחסיק מעמד לפחות 4 שעות עבודה ושפשוט יעבוד ללא תקיעות..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני נרתע מאסוס, היו לי שלושה ושניים מהם מתו בטרם עת.

הווסטרו הוא מסדרה עסקית, אחריות 3 שנים, כנראה באתר הלקוח (מצריך וידוא). זה, לבד, שווה כמה מאות ש״ח..

אישית קניתי השבוע מחשב מאותה סדרה, אם כי יותר חדיש, בתקווה שישרת אותי שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני המחשבים מיושנים. ההפרש במחיר 20 ש״ח. המוניטין והאחריות עשל הווסטרו עדיפים. אני לא יודע מה ההבדל המעשי בביצועים, אבל אם אתה תלוי במחשב לפרנסתך כל down time יהיה יקר.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי לקרוא מחשב עם מעבד I5 דור 12 מחשב מיושן.

ללא ספק הייתי קונה Dell. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, sperial כתב:

אני נרתע מאסוס, היו לי שלושה ושניים מהם מתו בטרם עת.

אני מתריע נגד אסוס כבר לפחות עשור בפורום...

לא לגעת בשום פנים ואופן.

למפרט יש משמעות די נמוכה במחשבים ניידים אם אתה לא מקמפל בסביבות וירטואליות - איכות הבנייה הפיזית היא הגורם הכי חשוב שיש בפער גדול, והיא לא מופיעב בתור מדד במפרט.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפורום הזה מתיחסים לאסוס כמו לסיטרואן.

לי היו שני מחשבי אסוס ששימשו אותי בנסיעות. אחד היה נטבוק שהיה איטי וכבד, באיזה שלב הוחלף למחשב קליל עם מקלדת פריקה, יום אחד סרב לעלות, ככל הנראה התקלקל ה-eMMC.

לאחד הבנים שלי היה מחשב אסוס, אחרי 2.5 שנים התקלקל ציר הקיפול, הוחלף באחריות. התקלה הבאה היתה חודש אחרי סיום האחריות, המחשב הוחלף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי דל מהסדרה הזאת כמחשב עבודה (לפני כעשור) וזכור לי שהם היו בנויים לתלפיות, אבל לך תדע איזה קיצורי דרך והוזלת עלויות עשו עליו מאז. על סמך הניסיון החיובי שלי רכשתי לאמא שלי מחשב דל מאותה סדרה לפני כשלוש שנים והסתבר שיש לו בעיה כרונית של דה-למינציה במסך המגע, שהדבק שלו נמס ואז זולג על כל המקלדת ברמה שחייבים לנקות אותו עם אלכוהול לפחות פעם בשבוע. נסיון למצוא מחשב משומש לחלפים הראה שהבעיה קיימת ב-99% מהם ואף אחד לא לוקח אחריות, מתנצל, או עושה ריקול.

דעתי היא שהיום, בין מועמדים בטווח מחיר ומפרט דומה, כדאי ללכת על זה שיש לו את האחריות הכי ארוכה. המוניטין של המותגים נשחק עם השנים, הלחץ לחדש ולהוזיל פשט כמו מגיפה בתעשייה, ולכן אין טעם להתרפק על העבר כשדל ו-IBM היו 'סוסי עבודה' וכל השאר היו 'זבל סיני'. היום הכל בחזקת זבל סיני עד שיוכח אחרת, כולל הדגמים הכי יקרים של החברות הכי נחשבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, ANUTKK כתב:

יכול להרחיב?

המחשבים הניידים  של אסוס מתפרקים כמו ביסקוויט תוך שנה. פיזית. מכאנית. מקלדת מפסיקה לפעול, ציר נשבר ועוד. *אל תיגע*.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, ANUTKK כתב:

התקציב שלי באזור 2500 שח באילת חייב עם ווינדוס מובנה, מעבד i5 רצוי H , 

16 ראם מינימום, מסך 15.6-16 וסוללה שתחסיק מעמד לפחות 4 שעות עבודה ושפשוט יעבוד ללא תקיעות..

מעבד H צורך יותר סוללה מ U.

לפני 16 שעות, Derish כתב:

דעתי היא שהיום, בין מועמדים בטווח מחיר ומפרט דומה, כדאי ללכת על זה שיש לו את האחריות הכי ארוכה. המוניטין של המותגים נשחק עם השנים, הלחץ לחדש ולהוזיל פשט כמו מגיפה בתעשייה, ולכן אין טעם להתרפק על העבר כשדל ו-IBM היו 'סוסי עבודה' וכל השאר היו 'זבל סיני'. היום הכל בחזקת זבל סיני עד שיוכח אחרת, כולל הדגמים הכי יקרים של החברות הכי נחשבות.

מסכים מאוד, ובגלל זה בתקציב שלך הייתי ממליץ על HP, הגימור מרגיש פחות פלסטיקי וזול מ DELL, ויש אחריות של 3 שנים.

בד"כ גם יש פונקציות נחמדות כמו תאורת מקלדת שאין בדל.

סתכל על זה

https://www.bug.co.il/brand/hp/laptop/15s/fq5030nj/color/silver

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ANUTKK כתב:

בהירות 250nits

עד כמה זה גרוע וחשוך ?

זה מה שאתה יכול לקבל בתקציב שהגדרת, לא משנה מאיזה מותג המחשב.

מחשב עם מסך באיכות יותר גבוהה (400nits) עולה משמעותית יותר יקר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=82569

מה דעתכם על המחשב הנ"ל?

300 שקל מעל התקציב - יכול להיות שחיפוש באינטרנט בחנויות של אילת אפשר למצוא את אותו המחשב יותר זול.

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...